Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz
varázsgömb #2719 üzenetére
No, pont a fentebbi hozzászólások miatt lenne jó, ha küldenél képet. (Nem fontos a párodról.
)
Nem baj, a többiek gyorsabbak, s már ki is próbálták.
Ígyhát marad megint a dilemma, hogy most akkor jó vagy nem jó.grafnet
-
püki
aktív tag
válasz
varázsgömb #2716 üzenetére
Felraktam én is az ingyenes verziót, azon kívül hogy tele van értelmetlen effektekkel semmi haszna. Egetrengetően nem javul a képminőség, ráadásul a felbontás is max.1280x720, ha többet akarsz fizess...
Inkább törlöm -
ooooobi
senior tag
válasz
Ez nekem csak 320x480as kepeket csinal csak.
-
mistar
tag
válasz
16:9 oldalarány beállítási lehetőség van-e?
(nyilván " ... a hiba az Ön készülékében van ... " mert a CameraPro és a Camera FV-5 fizetős verzióin sem megy)
-
grafnet
veterán
válasz
varázsgömb #2716 üzenetére
Tennél fel néhány képet, amit ezzel az appal csináltál?
A simát vagy a pro-t tetted fel?grafnet
-
Hugo85
aktív tag
válasz
varázsgömb #2565 üzenetére
De elég figyelmesen olvastam csak nekem ez a két dolog annyira összefügg hogy együtt kezelem. De azért érdekelne, hogy konkrétan az anyaghasználattal neked mi a gondod, úgy értem a telefon melyik részének minősége nem tetszik? Félre ne érts nem kötekszem, komolyan érdekel. Szerintem a hátlap kellemes tapintású, a kamera takarórésze fém, a körbefutó keret a kijelző körül ugyan nem tükörfényes, de ez szerintem a vízlepergető bevonat miatt van, a kijelzőröl nem tudok nyilatkozni mert azon fólia van.
Nekem E51em volt előtte, ami nagy részben fém de ezt nem érzem rosszabbnak, sőt.Viszont ami a térerőt illeti, éppen vonaton ülök és mind a két kártya összevissza lépeget le a hálóról, ami azért kicsit túlzás, főleg hogy barátnőm telefonján közben egész stabil a vétel. Mondjuk az Vodás, ebben pedig egy Ts és egy Telenoros van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest