Új hozzászólás Aktív témák
-
BrianDK
tag
válasz
mackoapo11 #145 üzenetére
Egy kártyás készülékben mindenképpen nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik az OT-995, viszont jelenleg kapható kétkártyásban szerintem még mindig az OT-993 viszi a prímet. Normális hardver, normális szoftver, és az ára is meg tudott maradni alacsonyan - hiszen van olyan hely, ahol 45-47 környékén kapható. Biztos hozza ugyanezt a szinten a ma megjelent Acer Liquid is, főleg a két kártyás aktív standby móddal. Azonban én most már megvárom a 997-es megjelenését. Tervbe volt véve amúgy is egy kétmagos, és csak jobb, ha két SIMet is bele tudok tenni...
Egyébként pedig a fényképező felbontását meg lehet változtatni ugyebár 5 MP-re, és mivel maga az optika amúgy is annyit tud, gondolom azzal talán nem lennének ilyen "gyatrák" a fotók - bár szerintem azért még vállalható szinten vannak a teszt során készültek is, bár a hölgy képe nem lett túl éles ez tény
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Honda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest