- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
sztem még annyira új, hogy nem gyártanak rá dolgokat, nem teszik bele a leírásokba stb....
érzésem szerint ez november vége/decemberbe fog változni....
meg ugye nem egy akkora gyártó az Alca, mint mondjuk a Samsung és hát kevesebb embernek van/lesz, kevesebb pénz is hoznak az "accesszoárok" ergó kevesebb a ráfordított idő/ötlet/pénz.... -
Samanbacsii
őstag
Nekem anno a NOKIA N95-n volt tükröződés mentes fólia és nagyon tetszett. Bár ott egy puha nem tükrös felületre tetted, itt ugye adott a tükröződő felület.
Én olyan védőt keresek (Samsung SII-höz láttam) ami nem gumi, és nem tok jellegű becsúsztatható, hanem a hátához van rögzítve, elől pedig felnyitható mint egy notesz első oldala. -
retesz147
addikt
hát a tok nekem se tetszett...bár kialakításra a gumi tokokat részesítem előnyben...de ez valahogy nem jött be nekem se....csak gondoltam segítek....
fólia ügyben privátban tudok Magyarországi forgalmazót is ajánlani, bár nem tudom, hogy van-e már neki 997-re.....korrekt,pontos és eléggé jó árban is vannak a fóliák... -
paranyul
csendes tag
Hát ez nagy gond
de sajnos sejteni lehetett. Köszi, hogy kitudtad!
Én emiatt hezitáltam a mobilexpressz kapcsán, mivel ha karácsony után felszívódik a cég, akkor...
No meg, a másik vicces dolog (http://mobilexpressz.com/vasarlas):
Elállás joga
(1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat (Kivéve, ha felbontotta a készüléket tartalmazó dobozt, amely minden esetben hologramos egyedi zárcimkével kerül lezárásra).Mert ha ez így van, akkor ez az internetes vásárlás nagyon nem gyere be...
-
nemserultnem
csendes tag
-
GuruZone
őstag
Öcsy, garanciával kapcsolatban ajánlom
e topikban!
#433 BrianDK: addigra szerintem narancs hátlappal sem lesz, nem tudok előre jósolni. A szállítás amúgy 4-5 nap.
-
riszter
senior tag
Nincs kékes vagy zöldes árnyalat. Az szürke amire te godolsz és amit szeretnél is. Csak egyes képeken érdekes fényben tényleg kissé zöldes beütése van ennek a szürkének. De sosem lilás, vagy kékes...
Tudtommal és az alcatel 997D dobozán is 4féle variációban lehet majd kapni: narancs, mélyvörös, fehér (ami szvsz elölről fekete) és a szürke. -
TGYI
csendes tag
Én a VCF-et találtam a legkorrektebbnek, viszont a My Phone Explorer nevű kis német program is nagyon jól működik. A 997D-vel kipróbáltam, megismeri és kezeli, de mélyen még nem tanulmányoztam. Itt van egyébként lehetőség Outlook import/exportra is, az Outlookból pedig Accesbe, Excelbe és tán CSV-be is ki/be lehet vinni a kontaktokat, és innentől teljes szabadságod van velük. Ugyanakkor érdekes a jelenlegi hatalomleosztás, mert az Android a Linuxokkal alig működik együtt, holott vértestvérek, ugyanakkor a WIN-nel jól kooperál. Ilyen a világ.
-
riszter
senior tag
Én is ezekre az eshetőségekre gondoltam amiket te is írtál. Nekem azzal semmi gondom nincs h amikor hívásom van a sim2-ön akkor meghal a net. Nyugodtan megállhat hiszem úgy is fel kell vennem a telefont, a sim2-öt. Amikor pedig lerakom újra van net kapcsolatom.
A 2. variációval csak az a gondom h minden mobilnet kezdés elött bemész a menübe és külön letiltod a sim2-öt?? Aztán ha végeztél vissza? A másik hogy ilyenkor te sem tudsz hívást kezdeményezni a sim2-vel, nem? Azaz a cégessel, ami ugye ingyen van (nekem). Én biztos nem akarom kapcsolgatni a sim2-öt naphosszat.
Marad az a verzió h esetlegesen lassúbb mobilnet, de biztosan fixen müködő sim2 (céges) bejövő-kimenő hívások.
-
szpali
addikt
Nem célom szépt offolni a topikot, de ez az Alcatel (bár kétségtelen, hogy nagyon szépre sikeredett) szerintem kissé túlárazott.
Ugyan ilyen vagy akár picivel jobb hardverrel szerelt szintén dual sim-es készülékeket lehet rendelni Ázsiából, és nem feltétlenül csak gagyi nevekkel lehet összefutni, hanem világszerte és itthon is ismert gyártók készülékeivel, akár a 997D árának feléért is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest