Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
válasz
imiadmin #114 üzenetére
ettől még nem kell szarnak lennie ennyire... és ha lehet rajta javítani miért ne?
ezen kívül a példád azért elég szélsőséges.. aki fotózni akar az csak profi DSLR-t vehet ha fotózni akar? miért kell kisarkítani mindent..
képzeld sok kompakt géppel is remek képeket készítettek kiállításra valót. nem a gép fotóz hanem az ember..
irja ezt egy DSLR- tulaj.. egyébként -
hajbel
addikt
válasz
imiadmin #101 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy minden telefonnak jó kamerával kell kijönnie, hanem, hogy ez sokak számára fontos tényező a statisztikák szerint is. Én speciel szeretek lefényképgetni, de lemondtam volna a multimédiás képességekről, ha a grand x-nél egy kicsit jobb képeket készít. Sajnos nem így lett. Ilyen formában, 8 megapixeles felbontásban, még alkalmi fotózásra sem lehet használni 997D-t. Nyilván mások számára ez nem szempont, ezért számukra tökéletes választás ez a cucc. Annyit mondtam, hogy a kamerát minimálisan érdeklő felhasználók körében veszít néhány vásárlót az Alcatel ezzel a húzással, vagy ami még rosszabb, a jelentősen népesebb táború tudatlanok megveszik a telefont, (mert a 8 mpx az már komoly fotózási képességet feltételez) és csak később jönnek rá, hogy az álatluk megörökített dolgokból alig látszik valami. Nyilván villogni akart ezzel a specifikációval az Alcatel. Szerintem rossz döntést hoztak.
-
blueMerle
veterán
bár véleményem szerint simán felveszi a harcot fostos százezrekbe kerülő HTC-kkel...
Én egy HTC Evo 3D és egy One V után nyugodtan kijelenthetem hogy igazad van. Mindkét említett telefont csak kicsin múlott hogy nem vágtam a falhoz...és egyik sem kétfilléres cucc.
Ami az Alcatelt illeti valóban egy vadállat hw ami benne van, papíron hiába izmosabb az EVO 3D mégis utána egy 6577-es hardverrel támogatott AOSP ICS-t használni igazi felüdülés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest