- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Az érzékelő konkrét működését én sem ismerem, de én is kísérleteztem már a Tasker segítségével.
Valószínűleg nem csak a fényérzékelőt használja (ha használja egyáltalán), mert átlátszó tárgyakat közelségét is igen pontosan érzékeli, még az ablaküveget is. Az viszont nem hatja meg, ha berakom a szekrénybe és becsukom az ajtót.
-
grafnet
veterán
Én a gyári böngészőben meg sem bírom nyitni a youtube.com-ot. Chrome-ba gond nélkül jön.
A chrome jól csinálja, lejátsza, eltűnik, majd a soft keys is eltűnik, csak a 3 pötty marad.
Na, valamit csináltam, most lejátszotta. 1X csinálta, de megböktem, s utána már nem csinálta többet.grafnet
-
grafnet
veterán
Most néztem, tök ugyanaz a SoC a 997Dben, mint az IDOLban (6030D), s az már 4.1-vel van...
A 6033ban is ugyanaz a SoC, csak ott feljebb húzták a procit, azt 4.1.1-vel írják...A többi is hasonló, 1GB RAM, 4,7"-os kijelző, bár több hasonlóság már nincs is...
Viszont, akkor miért nem lehet azokat rátenni???
grafnet
-
Ceree
senior tag
De ez kötözködés!
Amikor az ember már megvette a korábbi telefonjára, akkor nyilván nem fogja veszendőben hagyni... Megpróbáltam, sikerült. Ennyi.
Samanbacsii
A linket tényleg nem lehet elérni. Utána keresek, hátha megvan a leírás hozzá, de... félek, hogy nem lesz. Nem szokásom lementeni. -
samger
csendes tag
Lényegében akkor semmi gond vele. Köszi a választ. Talán az lenne a legjobb ha mindkettő SIM egyszerre tudna működni.
Amúgy mennyire bírja a telefon a játékokat? Szóval a NOVA 3 elfutna vagy meg se próbáljam? Nem akarom fölöslegesen megvenni. Böngésztem utána de nem sok info volt. (warezos verziót nem akarok rárakni).
-
coolpet
senior tag
Most is megy a levelezes, telefonon elerhetetlenek, ma mar 3 levelben kertem hogy uj keszuleket kuldjenek, ezek a valaszok erkeztek:
A torveny adta jogomra hivatkozva uj keszuleket kertem.
Ok kertek az utolso javitasi ap masolatat.
Elkuldtem nekik, majd megismeteltem, hogy kuldjenek ujat.
A valasz: Felveszik a kapcsolatot a szervizes kollegakkal es a szervizzel.
Valaszom: Nem kernek ujabb javitast, uj keszulek cserejere vagyok jogosult, mar a keszulek elso hibajanak bejelentese ota. Remelem megertik aggodalmam a tovabbi ugyintezessel kapcsolatban, es mihamarabb lezarjuk ezt az ugyet egy UJ ugyanilyen tipusu telefon kezbesitesevel. Mint irtam, a jelenlegi hibas keszuleket eredeti allapotaban minden tartozekkal a futar erkezesekor adnam at, amit onok javitas utan ujra tudnak ertekesiteni igeny szerint. Valamint leirtam, hogy most a hangszoro nem mukodik, a gomb eddig jo.
Valasz: Ezek szerint az akkori hiba megszűnt és most egy újabb hiba állt elő (ha jól értelmezem). Ha jön a szervizes kollégám, átadom neki az információt.
Most ott tartok, hogy peres eljarast inditok, de se penzem, sem idom nincs ra, valamint elhuzodna honapokig, es utazgatnom is kellene miatta. Komolyan mit nem lehet megerteni azon hogy torvenyileg jogosult vagyok uj keszulekre, kuldjenek egy masikat helyette? minden alkalommal elmondtam nekik. Ugy beleorditanak az arcukba, de nem elerhetoek telefonon.
-
coolpet
senior tag
-
coolpet
senior tag
Level erkezett, offtopicba teszem ne legyen szetoffolva a topic:
A keresemre, miszerint oldjuk meg koltseghatekonyan es gyorsan a dolgot a kovetkezo valasz erkezett:
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Kedves Uram!A telemax a hivatalos Alcatel szakszerviz, ha Ők azt mondják, hogy megjavítva, akkor én erre tudok hagyatkozni, és ezt az álláspontot fogadom el.
A készülékét be küldjük, ha kéri, feltüntetve hogy nem sikerült ( Ön szerint) a javítás.
Üdvözlettel:
************ << nem szemelyeskedek, kicsillagoztam
Kereskedelmi Igazgató
MobilExpressz
F.B.Expressz Kft.
www.mobilexpressz.com
info@mobilexpressz.com
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Nekem ez annyit jelent, hogy postazgassam addig a keszuleket, amig jonak es rossznak latom, ok bekuldik, lekuldik, es ezt folytatodik egeszen addig, amig foldhoz nem vagom a telefont. -
coolpet
senior tag
Irtam mind a szerviznek, mind az aruhaznak, hogy nagyon gyorsan oldjuk meg ezt a gondot a tovabbi koltsegek elkerulese erdekeben.
Megvarom mit irnak vissza.
Egyebkent meg nem az lenne a korrekt, hogy ha itt Zalaegerszegen is van Telemax szervizpartner, akkor veluk is fel tudnam kuldetni a keszuleket? Helyijavitas.hu mi? Kuldd fel pestre es ott helyben javitjak, majd visszakuldik
Most mar nincs jogom visszakerni a penzt, meg elbuknam az eddigi befektetett postakoltsegeket.
De ugyhiszem hogy jogom van uj keszuleket kerni, nem ezt javittatni, de javitsatok ki ha nincs igazam.
En nem a boltot hibaztatom, csak ez mar kezd nagyon negativ iranyba menni.
-
realist
őstag
Egy ugyan ilyet vettem én is...
Az a problem, hogy a el #@*#@ a CRYSTAL felrakását, ezért most az AntiReflex van fent. Ez alapjában véve nem rossz, de az elsőként írt jobb volt.
Ezért is szeretnék beszerezni egy hasonlót, de mivel ráér ezért egy olcsóbb helyről rendelnék hasonlót -pl. egy külföldi webshopból - csak éppen nem nagyon találok olcsó helyen "MyScreen Protector"-t
-
Fire_Vire
tag
Ebben van valami.
Szegény telefon így is beriaszt hogy melege van. Mi lenne ha még húznánk?
Sztem felesleges a tuning. Ha csak nem akarja az illető posztolni hogy xxx1 pont helyett xxx4-et ért el valamelyik tesztprogramban ( Pedig nem is a fagytóban volt lefuttatva a tesztprogram).
Viszont takarítani azt mindig lehet. Lehet keresni másik appot is ami ugyanazt a funkciót adja csak éppen nem használ annyi erőforrást.
Nekem teljesen megfelel így is a sebessége. Mindent azonnal csinál -
vorosp
csendes tag
Szia!
Sajnos nem.
Megnéztem a beállításoknál, hogy a GPS a program szerint milyen pontos, ott 29-35 m írt, ami tökéletes lenne. Amikor pl. a Google Maps-et használom, akkor nincs ilyen probléma (bár mondjuk ott gyanítom, hogy a 3g-vel pontosít rajta.
Olyan mintha mindig elcsúszna egy kicsivel a számolásnál. Néha pontosít, ilyenkor ugrik egyet a pozíció a megfelelő koordinátára, majd pár másodperc múlva már megint "pontatlan". -
Logitech
aktív tag
Nekem is az egyik sarka buborékos volt, pár nap után le is szedtem, aztán fólia nélkül használtam, nem is akartam rá venni, de egy nagyon pici karcot sikerült a kijelzőre varázsolni, így inkább a fólia mellett döntötten.
Nekem semmilyen tok nincs a telefonhoz. Olyat ami fixen a telefonon van nem is akartam, nem tetszenek. Belecsúsztathatós bőrtokokat nézgettem, de arról is letettem a végén.
Le még szerencsére nem ejtettem, azért pár apró sérülés már van rajta. Nem vészes, nem messze a jack csatlakozótól a készülék éle picit meg van nyomva, és a hátsó hangszóró körüli fekete részen van két helyen egy pöttyben lejőve a festés, de abból egyet én okoztam egy gémkapoccsal, az egyik kis lyukból akartam kipiszkálni valami szöszt -
Fire_Vire
tag
-
-
TakxQ
csendes tag
Köszi a választ! Legközelebb, majd így teszem át a képeket.
Hát szerintem is ezt teszi. Borítónak képzeli, de miért? Ki lehet törölni, (médiaalbum/tel tárhely/android/data/com.android.proviers.media/albumthumbs) itt át kell nevezni a fájlt jpg re és utána láthatóvá válik a kép. Kitörlöm, de tesz helyette egy másik fotót. ????
Lehet külön külön beállítani hogy a kártyákról bejövő hívásokat némítom vagy rezgőre teszem? (Pl a cégest 17:00 után lenémítom, de a másik kártyára jövő hívások alapon szólnak) -
gyulaszu
senior tag
Volt már olyan is a történelem folyamán, hogy bizonyos d*ll akkuk robbantak...
Nekem ugyan 992D-m van, de ha akku melegedést reklamál, akkor én lehúzom a töltőről, hogy legalább az se melegítse tovább. Valamint visszahűtésként odateszem a szellőzőrácshoz.
Én gondolkodom még egy szellőzőrácsra akasztható telefontartón is...
Csak ez meg nem minden autónál van optimális helyen. -
sysrq
őstag
Az SS-ben voltam, nem nyerte el a tetszésemet az a minőség / ár arány.
Amit linkeltél az meg webshop, ott az a baj hogy minden van, amíg nem akarsz venni valamit.
A környékbeli boltok is tartanak két max háromfélét oszt csókolom, mikor én vettem pár éve kiraktak vagy 10 darabot, válasszak. -
19_OsY_81
aktív tag
Köszönöm, ez egy igazán jó összefoglaló volt...
Mind a kettő számomra egy nagyon jó telefon. Én anno használtam két htc-t is, egy Desire-t, majd egy Sensationt. Mindkettőt nagyon szerettem, bár a Sensi tönkrement, szervízbe kellett vinni (alaplapcsere), gariban megcsinálták. Viszont a Sense felületet nagyon szerettem és ez állítólag sokat fejlődött azóta.
A Samukról nincs tapasztalatom.
Hát, várom, hogy kapható legyen mindkettő és itt a MA-n is teszteljék őket. Nomeg egy kicsit lejjebb mennyen majd az áruk...
Addig jó lesz a kis "öreg" 997D....
-
Bferibörs
addikt
A BT-vel kapcsolatban lenne még egy kérdésem.(lehet hülyeség)
Windows alól minden hangot ki tudok tenni a BT eszközeimre, rendszer,zene,skype,viber stb.stb.Androidhoz nem létezik olyan app ami ezt el tudja végezni-azaz minden telefonon megjelenő hang a BT eszközre legyen átirányítva,azon szólaljon meg ? -
Bferibörs
addikt
Hú ezt, hogy csinálod? mit használsz a 18 órában és kb. mennyi időt alkalmazásonként ?
Nekem 6-7 óránál többet nem bír ki mondjuk wifi vagy mobil net fut rajta szinte egész nap.
Most pld. 77 %-ról indultam fél 8-kor, jelenleg 47 %-on áll és 9:25 van.
mobil wifi hotspot fut csak rajta.Ez így normális lehet ? -
bugizozi
őstag
Értem! 9$-ért hol van ilyet kombo? Ebay-en 11$-ért láttam kijelzőfóliával, 9$-ért csak a tok van. Innen melyiket érdemes megvenni? Melyik a megbízhatóbb/gyorsabb? Vagy mindegy?
Elvileg ma érkezik meg a telo, van két kártyám, egy mobilnetes és egy sima...a mobilnetes simet melyik slotba rakjam majd? bocsi ha már volt ez a kérdés, de én nem találtam
-
Ezzel vitatkoznék,mert az s2,s3 -asokban simán ment. Azt hittem alap,csak én vagyok béna.
Tudom vannak progik erre,de köszi. A group ringtones-t is innen ismerem.Ne aggódjatok az utód az IDOL is reklamál a szélvédőn. Szerencsére a klíma rostélyt rá tudom irányítani,így nincs gond.
-
zozi666
csendes tag
BT headsettel használom a telefont napi 30-40 ki-be kapcsolás mellett a Taskerrel eddig hibátlanul megy egyszer sem fordult elő, hogy nem kapcsolt be, vagy ki a megfelelő időben és egyszer sem fordult elő az általad említett hiba. Azelőtt folyamatos BT bekapcsolás mellett nekem is volt ilyen.
-
Ocsy
aktív tag
Még egy dologra rájöttem a Tasker bűvölése közben: korábban volt szó arról, hogy automata fényerő esetén, ha az akksi lemerülőben van (10% körül, illetve az alatt), akkor idióta módon ahelyett, hogy lecsavarná a kijelző fényerejét, hogy minél kevesebbet fogyasszon, inkább felnyomja fullra. Nos, úgy tűnik, nem egészen így van. Az történik, hogy az akku kímélése érdekében ilyenkor a szoftver kikapcsolja az automata fényerőszabályozást, aminek következtében az utoljára kézzel beállított fényerő lesz az érvényes. Ha ez a legmagasabb érték, akkor az. Szóval érdemes a kézi beállításnál egy viszonylag alacsony, de még használható fényerőt beállítani, és csak utána aktiválni az automatikust, mert alacsony töltöttségnél a kézi beállítást használja az automata helyett.
-
PC-Style
tag
Hmmm... Egy számomra viszonylag ismeretlen forrásból jutottam a készülékhez ( nem illegális, max szürkeimport lehet, mert számla, garancia van hozzá, legalábbis papíron... ). A rajta lévő rom részemről még érintetlen. Sok rendszerfájl létrehozási dátuma 2010-es. No meglépem a frissítést, nekem is fura, hogy csak sima 4.0 a verzió, mit a készülék kiír... Lesz ami lesz, lépjünk innen tovább...
Azért köszönöm a segítőkész válaszokat! -
grafnet
veterán
Köszi!
Pont emiatt a "téglásítás" miatt kérek segítséget a nálam jártasabbaktól! Építkeztünk néhány éve, de egy ilyen drága téglát sem építettem be a házba.
Kár lenne most nekilátni.
Visszatérve: - Akkor semmit nem kellene csinálnom, csak az sd kártyáról elindítani valahogyan?
- Azt legalább tudjuk, hogy ez valóban az-e ami nektek megvan?grafnet
-
jeni
félisten
köszi az infókat,én is az Alcatelre szavaznék a tudása alapján az egyik legolcsóbb a piacon csak amit hallottam,hogy a körítés nem a legjobb hozzá.(szerviz háttér,szolgáltatások,support,stb..)
tetszik,hogy 65000 Ft és kétmagos ami 1GHz vagy több nagy kijelzős,stb..
a wifije,a GPS és az internet használata milyen rajta?
bár a fénykép üzemmód az a legkevesbb amit elvárnák tőle -
Kicsit kiveséztük ezt a kérdést és sajna nem megy úgy néz ki.
grafnet
Számomra nem teljesen egyértelmű, amit írsz. de, próbálok válaszolni. Igaz, nekem Tm és Te kártyám van.
Szóval a Tm-sra megjön az SMS, ha ki vagy kapcsolva?
De, amikor a V-on beszélsz, akkor nem? És a Tm-os rá van irányítva a V-osre?
Mert, ha így van beállítva, akkor nem fogsz kapni SMSt.
A V-s tud egyébként SMSt küldeni ilyen helyzetekben?
Nekem, úgy van beállítva a Tm-os, hogy amikor kikapcs és foglalt is küldi az SMSt és az átirányítás aktív, hogy aki hív ne ijedjen meg, hogy nem ér el, mert így foglaltat jelez.
grafnetMaxximus
(tag)
Szia, így,így. Nekem is így van beállítva,hogy foglaltnál és nem elérhetőnél jöjjön az sms,de ha a vodán beszélek akkor semmi nem jön és nem tudom,hogy kerestek e a t-n. Persze neki foglaltat jelez,de az a baj a cégnél megszokták a kollégáim,hogy foglalt után is visszahívom őket,így viszont nem látom,hogy kerestekgrafnet
(újonc)
Szóval, amit megint csak kihámozok a szavaidból: a beállítás megvan, mármint SMS-re.
Az átirányítást is megcsináltad, hogy ne ki legyél kapcsolva, hanem foglalt legyél.
Na, ez nem fog működni a Vodás kártyával.
Ha, két Tm-osat teszel be, azzal működni fog. Én így kipróbáltam, működött.
A Voda tudja egyáltalán ezt az SMS küldés dolgot?Maxximus
(tag)
Szia. Nem a Voda nem tudja. Hmmm..akkor ezek szerint ilyen esetkeben a vodának kellene küldeni az sms-t azért nem jön. Francba,akkor marad a várakoztatás a vodás kártyánál.grafnet
(újonc)
Nem a voda küldi az SMSt. A T küldi, de valamiért igy nem működik.
Legalábbis még nem jöttünk rá a tutira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest