Új hozzászólás Aktív témák
-
Kulinger
tag
válasz
GuruZone #968 üzenetére
Nem mintadarab hanem mobilexpresszes garanciális 2-éves
Hülyeséget ne írjunk már kérem szépen de majd más is ír aki vett tőlem pl NzolaNokia
Arról meg nem tehetek ,hogy ott van valami a hátoldalán nyugodtan vissza lehet vinni mert garanciális és élhetsz a 8-napos marhasággal is
De az nem lehet a kocsidba ahová raktad a telefont megfogta hm????Hozzáteszem a mintadarabnak tudtommal nincs védőfólia nem de?
-
tolts.hu
őstag
válasz
GuruZone #968 üzenetére
Nekem így jellemezte a telefont:
"Zsír új csak annyi lett megnézve,hogy működik rendesen"
Azóta pedig nem hajlandó semmit tenni az ügy érdekében, se hátlapot nem ad újat, se pénzt nem akar visszaadni, mert ugye új árba (64k) adta nekem a használtat.
Megy neki a fekete, amíg nem rendezi az ügyet. Ha rendezi visszavonom. -
Ocsy
aktív tag
válasz
GuruZone #751 üzenetére
Ahha. És azok, amiket DHL-es autóval hoznak-visznek? Azok belföldi küldemények?
Két gyors kérdés a már profi 997D-tulajoknak:
1. A hátlap mennyire jön le nehezen, ha már egyszer felkerült? Azt látom, hogy egyszerűen felpattintható, és kész, semmi záró mechanizmus, vagy csúsztatás. Van valami trükkje a levételnek (az alsó sarkon látom, hogy körömmel bele lehet kapaszkodni...)? Nem szeretem az ilyen feszegetős műsorokat...
2. Ha beteszem az SD kártyát, akkor van arra mód, hogy a tartalmakat szabadon másolgassam a telefon memóriája és a kártya között? Teszem azt, csengőhangnak való MP3 van a kártyán, amit át akarok helyezni a telefonra pl.
Köszi. -
jeni
félisten
-
BrianDK
tag
válasz
GuruZone #712 üzenetére
A kedves virágot locsolt. Nem figyelt és jól megzúdította a vizet, az pedig kifolyt a cserépből, rá a mellette fekvő routerre. Ez a probléma még megoldatlan, mert az új most visszakerült a régi helyére, de még garanciális volt a másik, úgyhogy leadtam szervizelni, hátha...
-
Ocsy
aktív tag
válasz
GuruZone #442 üzenetére
Igen, köszi, olvastam korábban, hogy rákérdeztél, csak én meg kíváncsi voltam a központ véleményére, mert sajnos annyira messze lakunk Európától (főleg Kínától
), hogy mire ideér az infó, megváltozik, ahogy a mellékelt ábra is mutatja. Kíváncsi vagyok azért még a Tmx válaszára, ha ugyan lesz, de ahogy szabekala is megerősítette, gyakorlatilag tökmindegy, honnan veszi meg az ember a készüléket. Meg bízzunk benne, hogy amúgy sem kell a garanciát élesíteni. Volt már pár mobilom, egyiket sem kellett soha szervizelni. Bár az kétségtelen, hogy ez már inkább egy számítógép, mint egy telefon...
-
nemserultnem
csendes tag
válasz
GuruZone #456 üzenetére
Azért bízom benne, hogy igen, a dobozon és a vízlepergetős videón is mutattak fehéret... nekem egyértelműen az kéne. A narancs is nézhet ki jól, de ahhoz meg muszáj lenne látnom élőben, a képek alapján nem sikerült eldöntenem, mennyire vállalható az a szín
Így attól tartok, kénytelen leszek várni a bolti bevezetésig.
-
BrianDK
tag
válasz
GuruZone #442 üzenetére
Nekem mezei alap színben kell majd, nem vagyok oda a csili-vili cuccokért, nálam telefonban max. a fehér jön szóba, ha esetleg a fekete (szürke) nem kapható. De alapvetően férfi létemre nem igazán szeretnék eltérő színűt, főleg hogy alkalomadtán tárgyalóasztalhoz is kell ülnöm a telefonommal, szóval oda kirakni egy narancs hátteres ketyerét nem biztos, hogy komoly embert látnának bennem a tárgyalópartnerek.
Egy havertól még várok visszajelzést, mert jár ki No-ba hetente, most is ráuszítottam, hogy nézzen nekem élőben... Ha el tudja hozni, akkor elhozza nekem, ha nem akkor privátban lerendezzük a többit. Rendicsek? -
riszter
senior tag
válasz
GuruZone #431 üzenetére
Viszik, mint a cukrot!
Azt hiszem itt fentebb alakult ki egy kis parázs vita arról, hogy nem képes a telefon sim kártya szempontjából más-más csengéssel müködni. Nos, én sem találtam még ilyet, de az biztos hogy személy (kontakt) szerinti csengőhang beállításra van mód. Valószínű h kártya szerint nem tud más hanggal csörögni.
-
ROLKU
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest