- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronar
tag
válasz
Logitech #962 üzenetére
Jaja látom a weboldalon is úgy néz ki mintha ki lenne vágva
http://www.display-schutzfolien.de/shop/product_info.php/info/p172743_2x-Schutzfolie-antireflex-fuer-Alcatel-One-Touch-OT-997D.htmlde nekem olyan jött min csak a kamera helye van kivágva.
Este próbálok csinálni gy képet róla.
-
TGYI
csendes tag
válasz
Logitech #890 üzenetére
A szürke a közepes térerőt, egész pontosan antennajelet jelöli. A másik kettőt könnyű kitalálni. Önmagában egyik sem tragédia. Mi például egy hete túráztunk, és egy településtől távoli völgy alján inkább az a meglepő, ha van térerő. Itt nyilván tele van pirossal, és még az a jó, ha egyáltalán van valami jel. Azzal kell összevetni, hogy merre mozogtál, voltál-e pincében, liftben vagy nagyon körbebetonozott/vasalt épületben.
A két kis indikátorjel közti különbség nem túl izgi. Nézd meg a Beállítás - Telefonról - Állapot - SIM kártya állapota alatt mindkét kártyádhoz tartozó térerőt, azonos szolgáltató kártyájával. A lakás ablakában ez -80-83 dBm, a lakás legbelsejében, két fal mögött -99 dBm körüli nálam. Sajnos nem frissül folyamatosan ez a mért érték, oda-vissza kell folyton váltani a kártyaválasztó oldal és a mért értéket jelző oldal közt. Ha ezt nézegeted egy darabig, akkor látod, hogy általában kóvályog ez a szám, mert egy-egy helyen minimum 2 toronyról vehető a GSM hálózat és egy tornyon is több csatornát alkalmaznak, így folyton váltogatja a telefon a kapcsolatokat. Így egy perc alatt nem lehet megalapozott véleményt formálni. Kis idő kell hozzá. A leírt okok miatt városias környezetben egyáltalán nem meglepő, ha azonos szolgáltató esetében is eltér a két térerőjelzés. Ha a Szahara közepén levő egyetlen toronytól 10 km-re lennénk, akkor illene 2-3 dBm-en belül lennie a kettőnek.
-
viralmind
aktív tag
válasz
Logitech #804 üzenetére
Koszi a valaszt!
Ezzel mi ujsag ? Ezt ki lehet iktatni?
"Más készülékeknél felugrik az ablak, hogy már csak 14%-nyi töltöttség van, amit egy okéval odébb is üthetünk. Itt az oké egyből átállítja az energiatakarékossági fokozatot, azaz rögtön lentebb megy a fényerő, adott esetben kikapcsolja az eszköz az adatkommunikációt, tehát erre figyelni kell."
A fenyero levetel nem zavarna de az adatkommunikacio letiltasa adott esetben zavaro is lehet.Bar gondolom manualisan azert vissza lehet kapcsolni.
Valamint egy defy-rol valtanek ,es dilemmaban vagyok ,hogy a 4.3" az meg kezelheto lenne -e szamomra ,zsebben hordasra gondolok.De valszeg kinezek valamelyik gsm boltba es ha ezt nem is de egy hasonlo 4.3-as kutyut majd megtapogatok hogy meretre mennyire kezelheto,bar ahogy neztem ez a 4.3-as keszulekek kozott is eleg nagy a maga 13mm-es magassagaval es majd 7 mm-es szelessegevel.
-
ronar
tag
-
retesz147
addikt
válasz
Logitech #543 üzenetére
régen nekem is csinált hasonlókat a gt540.....aztán ott volt egy olyan megoldás (2.1-es rendszer), hogy az sd kártya főkönyvtárban a media->audio->ringtones mappába kellelt bemásolni a csengőhangokat...ekkor már azokat amiket beletettem ide, megjelentek, mintha gyáriak lennének...és onnan válogattam mindig...kicsit macerás...de megoldás volt....bár amikor le van választva a kártyám akkor még mindig csak a gyáriakon képes csenegni...érthető....viszont ics alatt nem tudom, hogy ez az opció lehetséges-e....csak egy ötlet volt...
-
customrobi
tag
válasz
Logitech #404 üzenetére
Bakker, ez jó vacak kép. Azért csúnya dolog ez. Nem hiszem, hogy ennyire ócska optika, meg lapka kellene bele. Nagy elvárásaim nincsenek, de ez még a szerény igényeket is alulmúlja.
Ha lesz ilyen gépem, átragasztom a 8Mp feliratot, 1,3 Mp-reNégy perc alatt 12%, aztán egész nap 8? Hitelesíttetni szerintem ne vigyed a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest