Új hozzászólás Aktív témák
-
püki
aktív tag
Igen tudom, köszönöm! Az ingyenes is elég sok mindent hagy testre szabni de szerintem meg fogom venni a pro-t is.
(telefonon néztem a fórumot és a kép amit linkeltél teljesen megzavart
nem tudtam hogy kerül oda egy delfin eddig nem volt, nyomkodtam hogy tűnjön már el a gombsor, eltartott vagy 3 percig mire rájöttem hogy egy képet tapogatok
)
-
Hanky
csendes tag
Felreertheto voltam. Pont az erdekelt, amint mondtal. Mi van ha gariztatni kell es rootoltam? Van esely visszacsinalni gariztatas elott? Erre mondtam, hogy ha olyan hiba miatt kerul szervizbe, hogy a telo meg bekapcsol, akkor lehet unrootolni, nem? Ha meg nem kapcsol be, tokmindegy...
-
zizidor
őstag
"Vaze, hogy ez miért nem alap program minden soft key-s készülékhez..."
Ahogy mondod!
Egy gyakorlati példa:
A Sygic egy szeptember körüli frissítésnél megbolondult, vízszintes helyzetben szétesik teljesen a menüje. Annyit sikerült kiderítenem, hogy csak akkor, ha páratlan számú pixel a kijelző szélessége, már pedig fekvőben 737px. Soft gombok nélkül 800px, és nincs gond...Amúgy bejelentettem hibaként, két Sygic frissítés is jött már, persze a hiba az maradt. De már nem izgat, van kerülő út!
-
Wolflaci
csendes tag
-
imiadmin
őstag
hát ezek közül nekem az alábbiak jelentkeztek:
- Téglásodás frissítés után -Nein
- MHL eltűnt -Ja, aber nem használtam soha
- SRS eltűnt -Ja, aber le lehet tölteni hasonlót
- Akkumulátor gyors/hektikus merülése -Nein
- Akku nem vesz fel áramot a töltőről -Nein
- Akku töltése közben egy vagy mindkét SIM eldobja a hálót -Nein
- Ébresztő vagy működik, vagy nem a telefon kikapcsolt állapotában -Nein
- Nem/nehezen lehet látni, melyik kártyára jön a bejövő hívás -Nein
- Egyes appok nem vagy állandó fc-vel futnak -ez mit jelent?Szóval azt mondhatom -mint elsőként frissítő tulaj- , hogy semmit sem tapasztaltam...
-
Ocsy
aktív tag
Egyébként itt van:
Android-hilfeValaki, aki fészbúkos, pillantson má' rá legyen szíves, hogy van-e valami értelmezhető infó még rajta (bár az a hsz-ben is olvasható, hogy egyelőre nincs semmilyen konkrét adat arra vonatkozóan, hogy lesz-e, és ha igen, akkor mikor újabb JB változat).
-
Hanky
csendes tag
-
Hanky
csendes tag
-
BrianDK
tag
Gyorsindítást nem használtam már 4.0.4-en sem.
Automata fényerőt kikapcsoltam, de továbbra is csinálta. Nem lehet a fólia, hogy pl. begyűlt alá valami piszk (ahogy a kislányom mondja) és nem érzékel rendesen? Még a gyári fólia van rajta, lehet, hogy le kéne cserélnem arra, amit az IMAK tokhoz kaptam?
-
BrianDK
tag
Rá se ránts, mindenkivel előfordul, pláne ha mobilon olvastad...
Nagyon élvezem az új szoftvert, csak most megint ott vagyok, mint amikor megvettem anno, folyamatos nyomkodás, állítgatás. Azt nem tudjátok, hogy hogyan tudok valami teljesen más billentyűzetet beállítani - mert ugye van a standard gugli, meg a touch-pal - de ha mondjuk szedek valamit a playről, vagy egy dizájnosabb billentyűzetet, akkor hogyan tudom azt elérhetővé tenni? -
BrianDK
tag
+1
Egyet értek. Normális support kell egy valamire való telefonos - vagy csak általánosságban elektromos kütyüs - cégnek. Én mondjuk 3-4 játékot tartok a telón, amolyan unaloműző elfoglaltságként. Reklám nélkül a mérges madarak epikus csillagos háborús környezetben mindkét része kiválóan fut, mellette amerikai focival szoktam játszani - ma azt is kipróbáltam - és egy magyar kártyás játék is fent van, de azzal sem tapasztaltam hibát. Szerintem a készítőknek kell írni, mert lehet, hogy a kijelző méret az, amit alapvetően nem támogat a játék.
Gratula az 5000. hsz-ért a topicban, valamint ez volt az első hsz-om kvázi-tagként -
püki
aktív tag
Pedig nincs. Kilistázza ugyan a Google a korábbi Facebook bejegyzéseket, de rákattintva ezt fogad:
"Ez a tartalom jelenleg nem érhető el!
A keresett oldal nem jeleníthető meg. Az okok a következők lehetnek: az oldal ideiglenesen nem érhető el, megtekintése nem engedélyezett, vagy a hivatkozás hibás/már nem létezik."Az alcatelonetouch.com/de/-n is hiába kattingat az ember a Facebookra átirányító linkre, nincs profiljuk
-
Bferibörs
addikt
Csak infónak :
screbe-vel úgy jártam,hogy régebben frissített kb. 80 MB valamit.A frissítés sikerült de a gyári vissza állítás ( kb. 2 hét a frissítés után ) után tégla lett a telefon-jelenleg szervizben,nem tudom mit kezdenek vele. Sz.gép nem látta, recovery system menüben nyelv választás jött be onnan sehova , nyelvkiválasztás után hanyatt robot, háromszög,felkiáltójel és vissza a nyelv választáshoz :-) J.B. van azon is.
-
Dominger
csendes tag
-
LustaDick123
tag
Az OTU verziószám szerintem tök mindegy, mert maximum abban különbözik, hogy ismer újabb telefonokat. Ha már ismeri a 997-et, mennie kell. Ugyanaz az agyatlan, buta kliens mind, nincs benne többlet funkció, szerintem ugyanarról az alkalmazásba drótozott szerverről próbál frissíteni.
Magyar készülékkel nézve, sehogy sem látta a telefonom a frissítést, mindegy, hogy a telefonon néztem vagy melyik klienssel, azon belül pedig ot-997 vagy one touch 997 opciót választottam.
Akinek német készüléke van, kérhetném, hogy ellenőrizze, hogy a telefon maga látja-e a frissítést? Szerintem ott is látszania kell (lévén szerintem ugyanonnan tölti le), így elkerülhető a felesleges USB probléma, felesleges factory reset stb.
-
imiadmin
őstag
Az OS frissítés nem factory reset!
Ez úgy műxik, hogy a NAND flash-t 0x0000-tól fxffffff-ig feltölti adatokkal...ha ezek után csinálsz Factory reset-et, akkor is a JB-t kapod majd viszza...
mint ahogy te is írtad: "Letörli a telepített programokat, visszaállítja a default beállításokat"... -
LustaDick123
tag
BestByte, magyar vásárlás.
1. Az Upgrade másnál sem jön fel OTA-n csak OTU-n keresztül?
Sehol nem jelent meg, hogy van frissebb verzió. OTU-n látszólag talál valamit, de frissítés után derül ki, hogy valóban talált-e valamit vagy csak nyertél egy factory reset.2. Az OTU-n a két 997 közül mindegy, melyiket választom?
Mindegy, ugyan az mindkettő. Egyetlen különbséget az OTU kliensben láttam. A 2.7.5 a downloads könyvtárba töltött le kb. 500MB adatot, mindezt 65kb-os csomagokban. A 2.8.0-ás csinált egy könyvtárstruktúrát a downloads könyvtár alatt (gondolom belefut a maximális file szám korlátba), és kb. 1.7gb adatot töltött le 65kb-os csomagokban.
A végeredmény nekem minden esetben ugyan az volt. Nem frissült. -
baalco
tag
1. Az Upgrade másnál sem jön fel OTA-n csak OTU-n keresztül? Nem jött fel
2. Az OTU-n a két 997 közül mindegy, melyiket választom? One Touch 997
3. Mindenki a vBF7-re tette rá a JB-t? Igen
4. Aki root-olt, mindenki a Framaroot-ot használta? Igen
5. Framaroot-ból melyik verzió működik (1.6.1?)? Igen
6. Framaroot-hoz kell valami guide, vagy tényleg one-click, ahogy az xda-n írják? Valóban egy click. -
ezmivolt
tag
Igazad lett, a felvevőgomb egyáltalán nem működik, de a jackdugó se az igazi, mert a rádió helyett, a telóra mentett dalokat kezdi el játszani... Van itthon egy nokia fülhallgató is,meg egy iphon4s is, de egyikkkel se igazán kompatibilis.. a 997d....kár...Sokezer ft-ot pedig nem vagyok hajlandó egy újért kiadni, pláne, hogy nem is szól annyira jól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Alters teszt
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest