- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
baalco
tag
válasz
Samanbacsii #2971 üzenetére
szerintem felesleges állandóan kilődözni őket, az többet fogyaszt, hogy állandóan visszamásznak. 1GB RAM-nál egyébként is felesleges.
a háttérben lévők nem futnak, csak a "kispadon" ülnek, ha kell, akkor ugornak bevetésre
-
SaGa59
őstag
válasz
Samanbacsii #2940 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.ub0r.android.callmeter
Ez a legjobb. beállítása nem egyszerű, de mindent tud ami kell.
-
Ceree
senior tag
válasz
Samanbacsii #2956 üzenetére
Az email fiókot akarod törölni, vagy a telefonból akarod törölni csak a hozzárendelést?
-
baalco
tag
válasz
Samanbacsii #2956 üzenetére
hmm, egyből oda lépett be újraindítás után? fura... szerintem más megoldás nincs, de hátha vkinek van jobb ötlete.
-
baalco
tag
válasz
Samanbacsii #2953 üzenetére
997D-nél Beállítások--Biztonsági mentés és visszaáll.--Gyári adatok visszaállítása
szerk. nincs mit
-
baalco
tag
válasz
Samanbacsii #2951 üzenetére
Gyári beállítások visszaállítása. (Factory reset) Főfiókot így tudsz lenullázni (pl eladás előtt)
-
Pjoe69
tag
válasz
Samanbacsii #2945 üzenetére
Ne add fel!
Két linkkel had segítsek:
Remélem hasznos volt...
-
püki
aktív tag
válasz
Samanbacsii #2943 üzenetére
Nekem 6473pontot ért el (Antutu v3.0.3). Megkérdezhetem hogy miért erőlteted az rootolást?
-
Medve81
tag
válasz
Samanbacsii #2943 üzenetére
Nekem 6363, így szerintem e körüliek a jó eredmények.
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #2933 üzenetére
kikapcsolt állapotban is próbáltad?
-
püki
aktív tag
válasz
Samanbacsii #2917 üzenetére
A választ lásd: 10-20 hozzászólással feljebb
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #2681 üzenetére
A processzoráról nincs infó, de az Idol Ultrában a 997D-ben ketyegő 1 GHz-es MT6577 okosított változata pörög MT6577+ néven, 1,2 GHZ-en. Hogy ezt a nem-Ultrában lebutítják-e, azt nem tudni. A kijelző persze nagyobb, mint a 997D-é, a felbontása szintén. Memóriából viszont állítólag csak 512 MB-ot fog kani (997D: 1 GB). Az alapszoftver is más persze, az Idolon már JB fut.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #2678 üzenetére
A Scribe HD D (nem HDD
) 4 magos, de 5". Az Idol nem-Ultra 4,7"-es, de csak kétmagos. Mindkettő dualsim. Előbbi elvileg már létezik, utóbbinak csak a hírét hallani.
-
GuruZone
őstag
válasz
Samanbacsii #2658 üzenetére
a delutan folyaman valaszolok Uram
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Samanbacsii #1525 üzenetére
Érdekes árképzése van az üzletnek: a 995 és a 997D ugyanazon az áron van fenn.
-
nemserultnem
csendes tag
válasz
Samanbacsii #1323 üzenetére
Szerintem onnantól, hogy gyári a garancia, nem para a számla (hacsak nem ÁFA miatt kell) - én úgy mondanám, hogy ha lenne fehérben, vennék is már egyet...
Vagy ha meg lehetne nézni élőben a narancsot, mert az még lehet, hogy jól néz ki, de kép alapján nem vállalom be.
-
Plebi
senior tag
válasz
Samanbacsii #645 üzenetére
Ma megint hívtam őket (mint ahogy az alcatel is jelezte a facebookon, novemberben lesz hivatalosan), még nem kapható, legalább is az ő nagykerükben még nem volt. Ami jó hír, hogy a 995-t 65k-ért tudnák hozni. Más boltokat nézve kb egy áron van a 995 és a 997d, szóval jó lehet az ára az Euronics-ban is. Azt mondták, hogy kérdezzek rájuk még a héten, ügye ez max szerda, mert bármikor frissülhet a nagyker árlista.
-
ronar
tag
válasz
Samanbacsii #645 üzenetére
Én a mobilexpressznél vettem magyar számlát adtak, de ott csak forgalmazói gari van, azaz ha nyűg van a cuccal hozzájuk kell vinni nem a telemax-ba.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #534 üzenetére
Olyan nekem is jó lenne, Samsungokhoz szokik' lenni (pl. Minihez is van), de hogy ehhez lesz-e valaha...
-
riszter
senior tag
válasz
Samanbacsii #503 üzenetére
Megjegyzés rovatban oda írod h milyen szint szeretnél.
-
customrobi
tag
válasz
Samanbacsii #416 üzenetére
Pedig ennél ződebbet nem találtam, szóval szerintem a szürkés lesz a zöld. A narancs, piros, es a fehér elég jól felismerhető.
Szóval nekem marad a fehér, majd igyekszem hozzáöltözni.
Mondjuk jó lenne egyet élesben megnézni, de mifelénk a sarki trafikban csak rendelni lehet a fehéret, és azt az avatarost, vagy mifenét.
-
GuruZone
őstag
válasz
Samanbacsii #417 üzenetére
Mondd nekik, hogy az Unijóból való
-
customrobi
tag
válasz
Samanbacsii #400 üzenetére
Szerintem az a szürkének látszó, legalábbis gugli barátom képtalálatai alapján erre következtek. Talán a fehér néz ki a legjobban, (nekem) de kicsit homofób vagyok
Te bevállalnád?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest