Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6850 üzenetére
Ez sajnos mindenkinek probléma.
Én, mindent a vezetéknév sorba írok. Így legalább egyformán néz ki mindenhol.
Keresni, meg - a kettős magánhangzókon kívül - jól keres a gyári tárcsázó. -
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #6850 üzenetére
A megjelenítést és a rendezést külön lehet beállítani, de ebben a dologban sajnos nem túl következetesek. Én mindkettőt vezetéknév szerint szeretném, de ez csak a névjegyzékben teljesül, a híváslista és a tárcsázó mindig a keresztnevet teszi előre.
Ez a webes szolgáltatásoknál is ilyen (Gmail, Hangouts, Drive, stb.)
-
Ceree
senior tag
válasz
Samanbacsii #6832 üzenetére
Elvileg nem, csak hozzácsapja.
-
Ceree
senior tag
válasz
Samanbacsii #6830 üzenetére
A txt már jó, ha a formátum egyezik (fejlécadatok megadva és vesszővel elválasztott), átnevezed csv-re, és mehet is. Ha kell segítségnek dobhatok olyan csv-t, amit megeszik az MPE.
-
Ceree
senior tag
válasz
Samanbacsii #6825 üzenetére
Ha van valami, amive ki tudod nyerni csv-be WP-ről, akkor MyPhoneExplrer-rel be tudod importálni. (MMS viszont nem megy így, Call Log, SMS igen.)
Csak egy ötlet, hátha.
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #6797 üzenetére
...és elsődleges partíció legyen a második is...
-
ezmivolt
tag
válasz
Samanbacsii #6795 üzenetére
Most ott akadtam el, hogy: csatoló parancsfájl hiba. link 2sd kéri hogy válasszam ki, azt az ext-et amivel a 2. particiót létrehoztam, korábban se a ext2, se az ext4 nem jó neki...
-
ezmivolt
tag
válasz
Samanbacsii #6793 üzenetére
Őszinte leszek: nem! Most próbálom keresni a neten....
-
ezmivolt
tag
válasz
Samanbacsii #6788 üzenetére
A készülék rootolt (4.1.1,,3.4.0) de hiába töltöttem le ezt az alkalmazást, a telefon alkalmazáskezelőjére irányít, ahol hiába nyomom az áthelyezés sd kártyára gombot, egy idő után visszaugrik (újra sötét lesz).
-
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #6788 üzenetére
Nekem a Link2SD sokat segített, de azt is ésszel kell használni. Nem érdemes mindent átrakni amit felajánl, mert akkor nagyon lassú lesz az egész, de a nagyobb, esetleg ritkán használt alkalmazásokat mindenképp érdemes.
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6774 üzenetére
Az öt láb egy kicsit nagy lesz?!?
5"-osban ott a P70-A, igaz az nem OLED.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Samanbacsii #6773 üzenetére
Na, jó... lehet 5' is ...
-
customrobi
tag
válasz
Samanbacsii #6738 üzenetére
Én nem tudok igazán jó főzött rom-lól, ami nem jelenti, hogy nincs is. Nem volt ez akkora darabszám, hogy fejlesszen rá bárki is. A gyári support a JB-el végetért .
-
customrobi
tag
válasz
Samanbacsii #6736 üzenetére
Ez vicc akart lenni? Semmi nem lesz már rá. ;-)
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6672 üzenetére
Köszönjük a segítségeket és ötleteket!
Sok szép élményt az új készülékhez!grafnet
-
Hugo85
aktív tag
válasz
Samanbacsii #6662 üzenetére
3 millió Ft??? Na annyit biztos nem költenék már az "öreg" Alcatelemre
-
coolpet
senior tag
válasz
Samanbacsii #6658 üzenetére
Alcatel hivatalos magyarorszagi szerviz a telemax
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #6654 üzenetére
root-ot nem bántja... igen és igen...
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #6652 üzenetére
az jó lesz..
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #6649 üzenetére
próbáld meg a factory resetet (előtte backup)... volt nekem is ilyen, bár az csak annyi volt, hogy a hátsó hangszóró nem szólt.... nekem az rendbetette... hátha neked is segít. ha nem, akkor hangszóró csere...
-
baloo79
tag
válasz
Samanbacsii #6412 üzenetére
Kipróbálandó főzött ROM-ra ezt találtam:
[link]Én egyelőre maradtam a jól bevált 4.0.4-nél, bár már kacérkodom a frissítésen, eddig időm nem volt belevágni, meg aztán még mindig visszatart az, hogy mennyi probléma volt a frissítéssel.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Samanbacsii #6430 üzenetére
Nézzél körül az alkalmazásaid között, nekem az okozta.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Samanbacsii #6430 üzenetére
Ha a többit nem is, de a WiFi rásegítést ajánlott bekapcsolni, az alapján nagyon gyorsan talál jelet (legalábbis nálam). Érdemes úgy elindulni otthonról, hogy először rácsatlakozol az otthoni WiFire, és utána kapcsolod be a GPS-t, majd a használni kívánt szoftvereket.
Remélem tudtam segíteni, és így már működni fog!
-
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #6421 üzenetére
Először el kell távolítani a gyári alkalmazások frissítéseit, persze csak ha frissítve lett a factory reset óta. Utána lehet törölni az apk fájlt. Ezek többnyire a /custpack/app/unremovable alatt vannak.
Én úgy töröltem ami nem kellett, hogy fájlkezelővel áthelyeztem a memóriakártyára, így probléma esetén vissza lehet másolni.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #6419 üzenetére
Akkor Titanium Backup. Vagy simán le kell tolni filekezelővel azt, ami nem kell (előtte biztonsági másolat!), azután ráereszteni a Clean Master-t a Dalvik cache-re, hogy a maradványok is eltűnjenek.
Ahogy nézem, a mostani Clean Master tudása rendszerappok terén mintha korlátozottabb lenne, mint korábban, amikor én még törölgettem vele. Mostanában kb. 1-2 hetente frissítenek rajta.
Egyébként mit szeretnél törölni? Nem mindent célszerű... -
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #6414 üzenetére
Clean Master.
-
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #6413 üzenetére
Az akku %-ot be lehet kapcsolni a beállításoknál (Akku tölt. szintje).
A fölösleges gyári vackokat sima fájlkezelővel szedtem le. A beállításoknál adsz neki root jogot, és kijelölöd hogy írhatóként csatolja fel a rendszermappákat. -
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #6409 üzenetére
Mint az origami, csak ezt hajtogatom.
-
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #6407 üzenetére
Előtte azért mentsd ami fontos
-
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #6405 üzenetére
Szerintem a TWRP egyszerű és gyors. A teljes romot felülírja, nem csak patch-el.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #6399 üzenetére
Nekem nem kell, én elvagyok a mostanival. Ha érdekel, keresgélj, a gugli a barátod.
A SuperSU-s történetet nem vágom, nekem Play-ről frissíti magát, amikor kell. Miért törölted le...? És hogyan? Csak azért kérdem, mert le lehet törölni úgy, hogy viszi magával a root-ot is. Szóval lehet, hogy előtte csekkolni kéne, hogy van-e root. Az Auto Hide akkor szokott ilyeneket produkálni, amikor valamiért nem kapja meg a root jogot.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #6390 üzenetére
A polimer (ha lenne) nem egészen ez az árkategória...
Li-ion -
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #6360 üzenetére
még nem raktam fel, így ezt most neked kell kitalálnod...
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #6346 üzenetére
1. Nem. 2. Passz.
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #6346 üzenetére
ilyet sohasem tapasztaltam.... nekem olyan volt, hogy néha eldobálta az 1-es slotban lévőt... gari idő alatt alaplapot cseréltek...
szerintem vidd be gariba... -
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #6321 üzenetére
Nem baj, mivel megvan a régi kártya, van második esélyed.
-
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #6312 üzenetére
Van a dolognak néhány kényes pontja. Mindkét partíció primary-ként került át? A sorrendjük is jó? Nem biztos hogy az elöl lévő partícióhoz tartozik az első bejegyzés, ha ne ilyen sorrendben csináltad.
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6243 üzenetére
Samanbacsi:
Szoktunk, azért is írtam, hogy folyamatos net mellett merül így. Egyébként olyan 40perc-1,5 óra között van a beszélgetés átlagban.
Amióta T is kapcsolási díjazik (november), azóta "kicsit" kevesebb, mert inkább whatsapp vagy mostmár BBMet használunk. (Most próbálgatom a hanghívást, a többiek nagyon dicsérik.)Nekem, akkor is nagy a különbség a többiekhez képest.
Ez van most, illetve még hozzájön 4% WiFi.
Persze, most még korai mit mondani az első "bekapcsolt" töltés után, meglátjuk később.
Ocsy:
A képernyő visszament 10% alá.grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6207 üzenetére
ICS alatt, csak ha a gyors indulás be volt pipálva...
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6203 üzenetére
A screenshot vagy a picture/screenshot könyvtárban.
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #6178 üzenetére
amennyiben T-s a célszerver, úgy kapcsold ki a titkosítást... furi, hogy eddig csak azzal ment.. most meg nekem így működik...
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6175 üzenetére
Nekem a gyárin fut az exchange.
A push valamiért nem megy, de ez szerver oldali dolog is lehet. ICS alatt ment, de közben tűzfalat is cseréltek a cégnél. -
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #6175 üzenetére
K9. Én mondjuk visszatértem a Gmail-hez, mióta megint működik a csatolmánykezelés, de a K9-cel más mailfiókokat is lehet kezelni.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #5963 üzenetére
Sztem inkább az akkukezelés javításával lehet összefüggésben. Elvileg a telefon nem megy hálózatról, csak akkuról, márpedig, ha kevesebbet fogyaszt belőle, miközben töltődik, nyilván gyorsabban lesz tele. Aztán, hogy az akkukezelés a beállításoknál kipipálható energiatakarékos üzemmód miatt lett jobb, vagy van még egyéb trükk is, nem tudom, de biztos, hogy kevesebbet fogyaszt.
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #5949 üzenetére
én nagyon szeretem a NEXT Launcher-t 3D-s beállításban... nagyon csilli villi... és annyira nem eszi az akksit... főleg, ha használom melette az ES Task managert...
-
püki
aktív tag
válasz
Samanbacsii #5949 üzenetére
Pár napig használtam, de nem igazán fogott meg. Egyrészt merítette az akksit veszettül, másrészt nekem már túl sok volt az animáció meg a háromdé
-
püki
aktív tag
válasz
Samanbacsii #5940 üzenetére
Nálam sincs.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #5940 üzenetére
Nálam nincs bajuk egymással.
-
SaGa59
őstag
válasz
Samanbacsii #5895 üzenetére
Elvileg a Kitkat a legkevésbé erőforrásigényes, legjobban (ha egyáltalán) optimalizált a 4x Androidok közül, azaz pont gyorsulnia kellene ha lesz majd rá.
-
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #5831 üzenetére
Mindegy milyen verzió van most, felülírja az egészet.
Előtte mentsd ami fontos... -
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #5829 üzenetére
Persze, használd ezt.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #5476 üzenetére
Engem nem különösebben izgat a JB addig, amíg nem lesz tökéletes. Ha meg egyáltalán nem lesz, akkor marad az ICS. Ez legalább az ismert és megszokott néhány parajelenségen kívül nem produkál mást, ezekkel meg együtt lehet élni. Tudom, olyanok is vannak itt, akiknél a JB is 100%-os, de egyelőre én nem kísérleteznék. Esetleg egy TWRP backup után megkockáztatnék egy próbát, de erre ráérek akkor, ha már otthonosabban mozgok a ROM-cserebere világában. A német tiszta JB backup-ot lementettem, elvileg bármikor feltölthetem, ha nagyon unatkozok. Most viszont találtam magamnak másik csontot a root "személyében", ezzel elleszek egy darabig.
-
beretva
csendes tag
válasz
Samanbacsii #5406 üzenetére
Hívásgomb azután 3 kis pötty
beállitások---> hanghívás és ott
-
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #5404 üzenetére
A "Telefon" alkalmazás beállításai közt keresd.
-
Wolflaci
csendes tag
válasz
Samanbacsii #5354 üzenetére
Szerintem nem kell ezt annyira bánni... Ha visszaolvasol (jó sokat) akkor megtudod mért.
Inkább reménykedjünk hogy újra kiadják az új JB verziót és remélem ezuttal nem lesz gond a telepítéssel, és javítják a hibákat, nameg +srs és MHL is lesz. -
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #5341 üzenetére
Igen... benne van, hogy DE...
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #5259 üzenetére
ICS alatt nálam csak automata fényerőnél csinálja. Viszont leteszteltem Taskerrel, és az alapján nekem nagyon úgy tűnik, hogy a közelségérzékelő hibája, illetve az, hogy lassan, vagy egyáltalán nem frissíti a közelségérzékelő adatait (definiáltam egy változót, aminek 1 volt az értéke, ha érzékelt valamit a közelszenzor, 0, ha nem, ezzel próbálgattam, és előfordult, hogy hiába tettem oda vagy vettem el a kezem, nem változott). De hogy ez miért csak akkor jelentkezik ICS-nél, ha auto fényerő van, azt nem tudom.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #5248 üzenetére
Framaroot-tal rootolható.
Egyébként lassan én is rászánom magam. Csak azért mégiscsak jó lenne, ha normálisan működne. Bár nem példátlan az eset: ugyan már a 4.3-nál járnak, de azért a nagyoknál is vannak gondok:
Hibás a Galaxy S III Android 4.3 frissítése -
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #5248 üzenetére
de van root.. sőt egyszerűbb mint eddig...
én azt mondom, hogy érdemes váltani... jóval gyorsabb a teló... nem csak az antutu szerint, de érzetre is...
pl.: a GPS jóval gyorsabban talál jelet... sőt még épületen belül is! -
Ceree
senior tag
válasz
Samanbacsii #4488 üzenetére
Hát, pedig már 2012.12.17-én belinkeltem, hogyan sikerült életre kelteni a telefonon.
Akkor tessék még egyszer Navigon.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #4311 üzenetére
antireflex=tükröződésmentes
-
realist
őstag
válasz
Samanbacsii #4311 üzenetére
MyScreen AntiReflex, ez nem tükröződik, nekem is ilyen van most rajta.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Samanbacsii #4282 üzenetére
azt hiszem erre mondják azt, hogy olcsó telót lehet venni de lehet, hogy drága lesz- anno lesétáltam a telemaxhoz és megkérdeztem, hol érdemes megvenni amit szervizelnek is- így lett kb. 10 ezerrel több a telóm mint a legolcsóbb Bp-i webes boltocskában , remélem nem romlik el - nincs már nálam- 2 év GYÁRTÓI garit kaptam rá.
Itt GuruZone ad el korrektül telefonokat,akkor még nem "ismertem". -
coolpet
senior tag
válasz
Samanbacsii #4251 üzenetére
Ezek offline mapok? Free-k?
Nekem csa magyarorszag mindenkori aktualis terkepe kellene
-
püki
aktív tag
válasz
Samanbacsii #4236 üzenetére
Én egy ideje a Clean Master nevezetű progit használom. Nem csak helyet szabadít fel, de van benne task killer is. Ja és teljesen magyar
Itt van: [link] -
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #4238 üzenetére
Pedig ennél jobb nemigen van... De az Android működéséből adódik, hogy általában az összevissza killekkel inkább rontani lehet a teljesítményen, mint javítani. Inkább a szükségtelen appokat kell kerülni. Nálam pl. olyan 50 körüli lehet azon programok száma, amik nem kellenek feltétlenül a telefon alapvető működéséhez, mégis talán a Google Play Zene az egyetlen, ami automatikusan indul, és nem használom. A többit, amit kézzel indítok, és a háttérben marad, azt meg elmenedzselgeti a Droid: ha kell az erőforrás, amit használ, csak kilövi... Akkuhasználatban gyakorlatilag nem mérhető, amit ezek fogyasztanak, az általam vagy a telefon funkciói által ténylegesen használt, kézzel vagy automatikusan indított alkalmazások viszik az akku nagyjából 95-99%-át.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Samanbacsii #4236 üzenetére
A procit root esetén a Takerrel pl. lehet kaparászni, de az enyém nem rootolt, nem tudom, milyen mélységig működik.
Task killer pl. az Advanced Task Manager. -
Fire_Vire
tag
válasz
Samanbacsii #4221 üzenetére
Te egy Elf vagy?
-
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #4219 üzenetére
Nálam egy elf látszik.
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #4197 üzenetére
zsír mi? én is csak ámulok és bámulok....
-
baalco
tag
válasz
Samanbacsii #4195 üzenetére
Superuser alól kiszedtem, SuperSu alatt nekem is megy
jöhet a megyek -
baalco
tag
válasz
Samanbacsii #4193 üzenetére
nekem el se tűnik. telepítem, root jog megvan és semmi. Superuser vagy SuperSu van fennt, mint root jogosultság osztogató?
-
baalco
tag
válasz
Samanbacsii #4190 üzenetére
Nektek ez működik? Direkt ezért root-oltam a telót, de amikor elindítom azt írja, hogy a készülék nem támogatott..
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #3805 üzenetére
szerintem egy 730 x 480 -as felbontás sokkal szebb a kijelzőn.....
A hárombetűs navigációról szóló beszélgetés ezen a fórumon WARN-t von maga után !!!
-
baalco
tag
válasz
Samanbacsii #3805 üzenetére
ööööö én értem mire gondolsz
.... fektetett módban nem annyira zavaró hogy belelógnak a virtuális gombok
-
ooooobi
senior tag
válasz
Samanbacsii #3791 üzenetére
480x735
-
GuruZone
őstag
válasz
Samanbacsii #3555 üzenetére
nagyobb a kijelző és felbontás, de jóval gagyibb a kamera. Amúgy jó cucc (lenne)
-
Bferibörs
addikt
válasz
Samanbacsii #3482 üzenetére
úgy tájékoztattak,hogy 500 mA-rel nem szabad tölteni-tehát kisebb mA mert melegszik,károsítja az akksit, valahol olvastam egy számítást, hogy milyen akkut milyen áramerősséggel kell/lehet tölteni,megkeresem majd,az ideális az 1000 mA ennél a telónál
ja és azt is elmondták,hogy bedugott állapotban nem indítunk autót -
sysrq
őstag
válasz
Samanbacsii #3473 üzenetére
Lehet hogy tönkreteszi, de nekem még bírja a 2000mA-t.
Igaz pont a kocsiba megy rajta egyszerre minden, 3G, GPS, BT, full fényerő, navi. Muszáj bírnia neki. -
Bferibörs
addikt
válasz
Samanbacsii #3473 üzenetére
ha jól emlékszem a hálózati töltő is 1000 mA-s
-
baalco
tag
válasz
Samanbacsii #3435 üzenetére
Itt biztos tud vki segíteni
-
Benciky
csendes tag
válasz
Samanbacsii #3423 üzenetére
Akkor te a gyári recovery-be vagy. Valószínű, hogy a telefon magától visszaállította a gyári recovery-t.
Ahogy lehúzod az usb-ről egyből a recovery-be lépj, ne kapcsold be a telefont. -
Bferibörs
addikt
válasz
Samanbacsii #3423 üzenetére
jajj mibe fogtál bele
-
Benciky
csendes tag
válasz
Samanbacsii #3414 üzenetére
Ha felugrik a nagy zöld gomb akkor fent van a recovery.
Ezek után fogod a telefont és kikapcsolt állapotában egyszerre! megnyomod a Hangerő Fel és a Bekapcs gombot és nyomva tartod. Így juthatsz a recovery menübe. Lehet hogy nem fog elsőre sikerülni de ha egyszerre nyomod be a két gombot mennie kell -
Samanbacsii
őstag
válasz
Samanbacsii #3400 üzenetére
Kozben sikerult a .txt filet rendesen elmenteni (opera valamiert rosszul mentette) nagy zold ok gombbal lefut a recovery flash, de menuben nem jelenik meg az install... Sehol semmi hibat nem jelez... Mi lehet? Probalta mar vki ezt a modszert?
-
zizidor
őstag
válasz
Samanbacsii #3391 üzenetére
Igen, ez megvolt, használom már egy ideje, de most csak ennyit csinál. Lehet hogy egyszerűbb ha kukázom, és letöltöm újra. Elvileg az aktiváló kulcs érvényes marad és használható visszaállításhoz.
-
Ceree
senior tag
válasz
Samanbacsii #3135 üzenetére
Hát, csak lejjebb kell "tekerni", és ott van programonként.
-
Ceree
senior tag
válasz
Samanbacsii #3128 üzenetére
Gyári számláló?
Beállítások -> Adathasználat
Én csak ezt használom, teljesen jó.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Samanbacsii #3039 üzenetére
Na, a reset után újra csörög... kivi leszek mi jön még elő, remélem semmi....
-
Bferibörs
addikt
válasz
Samanbacsii #3036 üzenetére
Félő,hogy ez nem az lesz, ide bármilyen számot beírhatsz,azt fogja hívni az 1 gyors hívó gomb.
A Voda hangposta száma elvileg : 1270 -
Bferibörs
addikt
válasz
Samanbacsii #3032 üzenetére
SMS központ,ha ez kell:
Üzenetek ikon/Beállítások/SMS-szolgáltatási központ/kártya kiválasztása -itt lehet megadni a telszámot
-
Bferibörs
addikt
válasz
Samanbacsii #3032 üzenetére
Elvileg ha jól értelmezem a kérdésedet:
Telefon ikon/Beállítások/Hanghívás/Hangposta/Kártya kiválasztása/Hangposta beállítások/Hangposta s.záma -
püki
aktív tag
válasz
Samanbacsii #3025 üzenetére
Akkor itt az ideje belevágni valami újabb idegőrlő műveletbe
-
Pjoe69
tag
válasz
Samanbacsii #3016 üzenetére
Bocsi, sajnos eddig tudtam segíteni.
Nem vagyok guruja a témának, nekem a leírás alapján simán ment a root folyamat.
Amiért kiegészítettem Guruzone leírását, azt pont a hozzám hasonló amatőrök miatt tettem.
Csak azért, mert én sem láttam meg elsőre, hogy kétszer újra kell csatlakozni, és a fél óra root-olási folyamat alatt rágtam a körmömet, hogy most tégla lesz, vagy root-olt telefon.
Szal innentől próbáld meg Guruzone, vagy hozzáértő fórumtárs segítségét kérni, nálam megállt a tudomány.Üdv.
-
Pjoe69
tag
válasz
Samanbacsii #3010 üzenetére
A root végén a leírásban szerepel, hogy kell egy factory reset.
Ez mindent visszaállít az alapra.
Érdemes tehát egy teljeskörű mentéssel kezdeni. -
Pjoe69
tag
válasz
Samanbacsii #3008 üzenetére
Nem ír ki semmit az információs ablakaban?
Én pl. abba futottam bele, hogy biztonsági okból még kétszer fel kellett csatlakoznom újra a telefonnal.
Ezt ugyanúgy, mint az első csatlakozás Guruzone leírásában. Gondolom egy biztonsági lépés...
Nekem sem szúrt szemet elsőre, csak miután végigbogarásztam az üzenő felületét, ott láttam, hogy ezt szeretné.
Miután elkészültem a még kétszeri felcsatolással, már folyamatosan írkálta ki, hogy éppen mit csinál.
dátim, óraperccel. Gyakorlatilag végig logolt.
Én a 229 verzióval root-oltam. -
Logitech
aktív tag
válasz
Samanbacsii #2996 üzenetére
ha minden igaz, ezt keresed:
beállítások - továbbiak - mobilhálózatok - hozzáférési pontok nevei - kiválasztod a sim kártyát és ott hozzá tudsz adni, meg tudsz módosítani -
püki
aktív tag
válasz
Samanbacsii #2976 üzenetére
AntiVirus 12,28Mb + AntiVirus Pro 2,41Mb <-- Ennyi helyet foglal.
Az ellenőrzés pedig nagyjából 2mp alatt befejeződik, észre sem lehet venni. -
püki
aktív tag
válasz
Samanbacsii #2971 üzenetére
Szerintem is feleslegesek a task killer programok. 1GB ram sok mindenre elég, közel 3hónap -task killer mentes használat- után egyszer sem tűnt fel hogy belassult volna a cucc. (ráadásul az is foglal X MB/kB helyet a memóriában.)
A vírusirtó sem indokolt,szerintem, a Play-re eleve nem lehet(ne) feltölteni vírusos cuccot, így ha onnan telepítgetsz jó eséllyel fertőzés mentes lesz a teló. Egyébként a gyárilag felpakolt AVG mindíg ellenőrzi az új programokat. -
baalco
tag
válasz
Samanbacsii #2973 üzenetére
erről is megoszlanak a vélemények. ha nem telepítesz minden xart, akkor egyelőre annak sincs értelme. de ez csak magánvélemény. nézz körül esetleg az android alkalmazások topikban is, ott több szaki mozog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest