Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Trk.Adam87

aktív tag

Nálatok sem jegyzi meg az akku használatot újraindítás után? Nálam mindig lenullázza és elölről számol... Esetleg tud valaki közületek valami megoldást erre a problémára?

További hibák az általam birtokolt példányban:
    - Az alsó gombok alatti keret nincs megfelelően illesztve, ezt főleg abból látni, hogy a gombok háttérvilágítása picit kivilágít a keret szélének egy részén is.

- A képernyő alján, az érintőgombok felett lévő kb 1 cm-es sávban pici foltosodás látható (ez inkább csak világos, fehér képernyőn vehető észre). Olyan, mintha nem lenne egységes a fényerő mindegyik képpontnál, hanem valahol minimálisan világosabb, illetve sötétebb lenne. (végül is ez is egyfajta pixelhiba lehet, csak ezek nem halott pixelek, mivel mindenféle színt képesek megjeleníteni, de nem egységes, összehangolt fényerővel.)

- A képernyő sarkaiban enyhe fehér bevilágítást lehet felfedezni (főként fekete háttér esetén)

Érdeklődnék, hogy mennyire gyakoriak az általam felsorolt hibák POP C7 tulajok körében? Ti találkoztatok hasonlókkal? Illetve van olyan ezek közül, ami az összes példányt érinti és ez betudható a készülék alacsony árából adódó gyenge összeszerelési minőségnek és kijelzőnek?

Ami még furcsa, hogy a telefon gyorsabban merül, ha a menüben vagy a launcherben babrálok valamit, mint úgy, ha mondjuk filmet nézek vagy opera mini-n böngészek rajta.
    Kipróbáltam, hogy egy kisebb bitráttal rendelkező, de ezen a készüléken még így is megfelelő élességű képet biztosító MP4 formátumú film lejátszása esetén közepes hangerőn 1 óra alatt 16%-ot merült a készülék úgy, hogy a lejátszás folyamatosan ment, nem állítottam le, nem babráltam rajta semmit.
    Mindez nem mondható rossznak, tekintve, hogy ez alapján akár 3, esetleg 4 db alacsonyabb minőségű, de 5"on még egész nézhető minőségű másfél órás film is megtekinthető rajta egyetlen feltöltéssel (ezalatt persze mind a wi-fi, mind a 3g kikapcsolt állapotban volt).
    Azt viszont végképp nem értem, hogy a menüben való lépkedés miért eszik többet, mint a film lejátszás. Egyik nap fél órát állítgattam a launchert(smart launchert, ami egyébként az egyik legkisebb energiaforrást igénylő launcher) meg ezt azt és ezalatt vagy 15%ot merült, majdnem annyit, mint amennyit videolejátszással 1 óra alatt...
    Ti mivel magyaráznátok ezt? (a telefont egyébként kb 10% fényerőn használom)

A leírtaktól eltekintve elégedett vagyok a telefonnal, annyira nem húzzák az agyamat ilyen apróságok, mivel amikre használom (böngészés, gmail, viber, telefonálás, néha játék) azok alatt úgysem figyelek ezekre, hibátlan terméket nem is vártam ennyi pénzért, csupán kíváncsiságból érdeklődöm a hibák(már ha ezek annak számítanak egy ilyen árkategóriájú készülék esetében) és azok esetleges megoldásának kapcsán.

Új hozzászólás Aktív témák