- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
FókuszPók
tag
Legnagyobb gond a FEKETE ...AMOLED-nél beszélhetünk róla, IPS-nél csak barokkos túlzással
Nem akarom bántani az IPS technológiát, szép meg minden, de nekem személy szerint fakó. Amióta AMOLED-es telefonom van (több mint 2 éves és csak 187ppi), nehezen békélnék meg egy sima LCD/TFT/IPS kijelzővel. Egyszóval: beleszerettemNekem az a fontos, hogy a színek leugorjanak a kijelzőről, a színhűség nem fontos, elvégre ez egy telefon, nem professzionális monitor. Szeretek filmet/képet nézni, youtube-ozni, játszani telefonon és tableten, de az iPad fényerejét is le kell vennem 25%-ig, hogy ne zavarjon a feketét imitáló szürkés-kékes csík a videók alatt és felett
Szubjektív vélemény, de a mesés színek és a mély fekete nekem fontosabb, mint a színhelyesség. Nem belekötni akarok az IPS kijelzőkbe, de mindenkinek más fontos. Először a NOTE2 kijelzőjénél esett le az állam, a 3-asról már ne is beszéljünkAz Alcatelben meg pozitívan csalódtam. Páromnak vettem egy STAR-t, 1 hétig volt nálam, de alig akartam megválni tőle (tegyük hozzá, eddig CSAK Nokiáim voltak)
Nem egy szélvész, de masszív, elegáns, szép kijelző (AMOLED-es, viszont nem tudom milyen struktúrával épül fel, de a felbontás ellenére láthatóak a képpontok).
-
FókuszPók
tag
Nagy kár az IPS miatt, pedig tetszetős masina...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest