- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
FókuszPók
tag
Legnagyobb gond a FEKETE ...AMOLED-nél beszélhetünk róla, IPS-nél csak barokkos túlzással
Nem akarom bántani az IPS technológiát, szép meg minden, de nekem személy szerint fakó. Amióta AMOLED-es telefonom van (több mint 2 éves és csak 187ppi), nehezen békélnék meg egy sima LCD/TFT/IPS kijelzővel. Egyszóval: beleszerettemNekem az a fontos, hogy a színek leugorjanak a kijelzőről, a színhűség nem fontos, elvégre ez egy telefon, nem professzionális monitor. Szeretek filmet/képet nézni, youtube-ozni, játszani telefonon és tableten, de az iPad fényerejét is le kell vennem 25%-ig, hogy ne zavarjon a feketét imitáló szürkés-kékes csík a videók alatt és felett
Szubjektív vélemény, de a mesés színek és a mély fekete nekem fontosabb, mint a színhelyesség. Nem belekötni akarok az IPS kijelzőkbe, de mindenkinek más fontos. Először a NOTE2 kijelzőjénél esett le az állam, a 3-asról már ne is beszéljünkAz Alcatelben meg pozitívan csalódtam. Páromnak vettem egy STAR-t, 1 hétig volt nálam, de alig akartam megválni tőle (tegyük hozzá, eddig CSAK Nokiáim voltak)
Nem egy szélvész, de masszív, elegáns, szép kijelző (AMOLED-es, viszont nem tudom milyen struktúrával épül fel, de a felbontás ellenére láthatóak a képpontok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest