Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FókuszPók

tag

válasz mycso #98 üzenetére

Legnagyobb gond a FEKETE ...AMOLED-nél beszélhetünk róla, IPS-nél csak barokkos túlzással :DD
    Nem akarom bántani az IPS technológiát, szép meg minden, de nekem személy szerint fakó. Amióta AMOLED-es telefonom van (több mint 2 éves és csak 187ppi), nehezen békélnék meg egy sima LCD/TFT/IPS kijelzővel. Egyszóval: beleszerettem :) Nekem az a fontos, hogy a színek leugorjanak a kijelzőről, a színhűség nem fontos, elvégre ez egy telefon, nem professzionális monitor. Szeretek filmet/képet nézni, youtube-ozni, játszani telefonon és tableten, de az iPad fényerejét is le kell vennem 25%-ig, hogy ne zavarjon a feketét imitáló szürkés-kékes csík a videók alatt és felett :(((
    Szubjektív vélemény, de a mesés színek és a mély fekete nekem fontosabb, mint a színhelyesség. Nem belekötni akarok az IPS kijelzőkbe, de mindenkinek más fontos. Először a NOTE2 kijelzőjénél esett le az állam, a 3-asról már ne is beszéljünk :K

Az Alcatelben meg pozitívan csalódtam. Páromnak vettem egy STAR-t, 1 hétig volt nálam, de alig akartam megválni tőle (tegyük hozzá, eddig CSAK Nokiáim voltak) :) Nem egy szélvész, de masszív, elegáns, szép kijelző (AMOLED-es, viszont nem tudom milyen struktúrával épül fel, de a felbontás ellenére láthatóak a képpontok).

Új hozzászólás Aktív témák