Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ANDROID???

    addikt

    Mennyire van értelme leadni szervizbe a telt. (gar. hó végéig), ha a tünetek az itt korábban felsorolt hibákból 1-2 már eljátszódott és el is tűnt.
    Amit észre szoktam venni:
    - netezés közben a gyári böngésző kidob, a kijelző bekapcsot néha 2 vagy 3 alkalommal meg kell nyomni, hogy feléledjen (szerencsére ritkán.
    - Pl fórumozok (itt), és kattintok egy topicra, és nem történik semmi (bár ez lehet nem a tel hibája), ha ráfrissítek az oldalra utána megy
    - az utóbbi 1-1,5 hónapban 2-3 fagyás is volt amit csak a reset gyógyított (netezés vagy fényképezés közben)
    - a képernyőzár hang hiába van bepipálva nagyritkán a semmiből egyszer leadja azt a hangot
    - időnként előfordul hogy a kijelző nem kapcsol ki
    - kikapcs után van amikor full hangerőn működik hiába halkítom le (csak a valóban teljes felhangosítás és ezt követően lehalkítás segít rajta, bár ezt inkább minden kikapcs után autómatikusan megcsinálom)
    - előfordul olyan is, hogy a telefon csörög, és a kijelző nem ébred fel (szerencsére ritka), ezt követően pedig ha megnyomom a bekapcs gombot a kijelző feléled, de ugye le is teszem a hívót..
    - Volt olyan amikor a kikapcs menüt nem tudtam a gombbal előhívni, csak resettel tudtam a telt újraindítani.
    Természetesen mind olyan hiba, amit a szervizben nem egyszerű produkálnom, hogy be is mutassam, igazából mindegy is, mert úgy sem a T-pontban szervizelik

    Így leadva esélyes, hogy szoftverfrissítésen kívül (aminek kérdés, egyáltalán van-e bármi értelme, vagy elég egy sima factory), történhet-e más pl. egy készülékcsere?

    Mert, ha egy sima szoft frissítéssel visszaküldik, akkor gondolom semmi értelme leadni a telt.

    Tudom, meg kellett volna GPS+mobilnet+szélvédőzni a nyáron, csak attól féltem elhajtanak egy felhasználási hibával, az meg öngól, mert a tel is KO, és újat kell csak vennem...

    -korábban volt gyors merülés
    -kijelző bekapcs után kijelző össze-vissza csíkozás villogás (ezt is szerencsére ritkán láttam)
    Holnap tudnám leadni, vacakoljak vele, vagy inkább jobb a hirdetésfeladás?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák