Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dmob85

    csendes tag

    Nos, mivel megoszlanak a vélemények (először velem is ez volt a helyzet) leírnám első tapasztalataimat a telefonról, és olyan fontos szempontokat is felhoznék, mint az Angry Birds, meg hasonló divatjátékok.

    Először is: Sokan a gyorsaságot kritizálták, hogy "a 600Mhes proci nem elég, lasú" stb. Tény, hogy már elég kevésnek bizonyul, viszont ennyi RAMmal, ezzel a felbontással tökéletesen futnak rajta a játékok, böngészés során is megfelelő gyorsaságú (25 ezerért ne várjuk el, hogy SGS II-vel vetekedjen) a menüben lapozgatva sem érheti panasz.

    Menü: Elsőre egész jó a gyári menü, rendezgettem, alakítottam, máregész jó lett, aztán a kezdőképernyőt is beállítottam, 3 képernyősre. Vagy 2-szer 3-szor "összedobálta" a widgeteket, parancsikonokat, utána többet ez nem fordult elő, én azért leszedtem rá a GO Launchert, biztos ami biztos. Így már végképp meg vagyok elégedve.

    Zene: Naggyon jó a hangszórója, hangosan megy rajta a hawaii dizsi, videonézés közben is előnyös tud lenni hangzavar esetén. A minősége is jó, nem recseg, nem ropog.

    Kamera: Nokia C6 készülékem után a kamera bár 5MP-es egyáltalán nem hozza azt a jó minőséget. Az autofocus miatt viszont apró részleteket is könnyen lencsevégre kaphatunk vele, de olyan nagyot ne várjunk tőle..

    Alkalmazások: Nagyon kellemesen csalódtam a telefonban amikor leszedtem a játékokat rá. Eddig minden megy rajta - NFS Shift, SpeedX, Angry Birds Rio - akadozás nélkül. Legutóbb a GTA 3 Anniversay Editiont szedtem le rá, na az már akadozott rajta, de nem volt teljesen élvezhetetlen. (Vannak ennél drágább készülékek is, azokon pl. el sem indult)

    Akkumulátor: Az 1300mAh-s aksi jól bírja, én minden nap töltöm, de minden nap nyomogatva van, wifi, mobilnet, játékok, stb. Szóval nem meglepő. Ha nem bántom nagyon, akkor 2-3 napig is kibírja.

    Külső vélemények: Amikor még csak emlegettem, hogy "Telenor OneTouchot veszek", akkor csak annyit hajtogattak, hogy noname, gagyi, Alcatel, milyen szar az Alcatel, stb. Amikor megvettem akkor a hozzá nem értők HTC-nek hitték, nagyon el voltak ámulva tőle, mindenkinek tetszett. Akik eddig fikázták egy pillanatra megirigyelték, mert ennyi pénzért tényleg nagyon jó, és amint az ember a kezébe veszi hihetetlen minőségérzetet nyújt a gumis bevonat, meg az, hogy nem recsegnek rajta a gombok.

    Összegzésképpen én nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek aki androidos telefont akar venni, nem bántam meg, hogy megvettem, szerintem jobban jártam, mint egy ZTE Bladdel. Sokan panaszkodnak arra, hogy nincs elég szabad memória, pedig mindent SD-re tesznek, meg nincs is sok játékuk. Nekem most 6 játékom van, és így is 64MB szabad hely van a telefonon, NEM SZABAD APPKILLEREKET használni, nekem eddig többet ártott, mint használt. Ha még valamire kíváncsiak vagytok a telefonnal kapcsolatba várom a kérdéseiteket PM-ben. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák