- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Carbonado11 #118 üzenetére
Én már nem vennék ujjlenyomat olvasó nélküli telefont
És nem azért, mert menő, vagy divat, egyszerűen nekem nagyon kényelmes és gyors feloldási, azonosítási lehetőség a korábbi minta krixkrax rajzolgatás vagy jelszó bevitel után. Valami feloldási cucc mindenképpen kell nekem, mert anélkül mindig össze vissza nyomkodom sokszor véletlenül, ahogy a zsebemben van.
-
Exian
addikt
válasz
beyruth82 #50 üzenetére
Ezen én is meglepődtem (ujjlenyomat olvasó hiánya). Nekem is Alcatelem van, a 4S is stimmel
, csak épp POP 4S (tegnap vettem). Ebben van ujjlenyomat olvasó, meg NFC is (utóbbi mondjuk nekem teljesen mellékes), az ujjlenyomat olvasós zárnyitás viszont pazar találmány (számomra). És a POP 4S csak ~60 ropi, a többi többlet, amit tud az Idol 4S hozzá képest, nekem felesleges. DE van akinek nem, meg ez az Idol 4S topikja, úgyhogy be is fogom a számat!
Mindenesetre aki nem akar ennyit rákölteni, lehetséges alternatíva lehet a POP 4S. Nekem bejön eddig abszolút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest