Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Szerintem ez a két dolog nem indokol ekkora felárat. Személy szerint nekem ez a QHD őrület abszolút nem jön be, igaz tudom kell (?) a VR-hoz (OP3 fullhd-ból is megoldja). És akkor az akku is kisebb, bár lehet az amoled ezt kompenzálja fene tudja. De mennyivel szebben hangzik egy 4000-es akku.
Főverziót meg szerintem a rn3p is kap, vagy ha nem tesz rá az ember. Sejtéseim szerintem ez sem fog 6.0-n továbblendülni.
Nekem ez nem ér 110 ezret. Maga a telefon olyan 80-85 reálisan.
-
janeszgol
félisten
De ezt írta már mióta. Olvasd el. Az emberek átlag kettő évre vesznek telefont. Ma már fontos lett ez. Itt is lehet olvasni: link.
EclipseGT, hidd el fontos. Lehet azt mondani, akarok/nem akarok notebooknyi ramot, látom/nem látom szebbnek a kijelzőt stb, de a hálózatot mindenki szeretné normálisan használni. Feltöltősben 1200 forintrt veszel 500 mega adatot. Ez már szerintem egyáltalán nem drága és kiütheti a wifit is (tehát nem vagy ritkábban kapcsolja be az ember a wifit).
H.Istvan25 +1.
-
H.Istvan25
senior tag
Magyarországon tényleg mindegy, mivel rohadt drága a mobilnet, és nincs is kihasználva. A Telekom háloján sikerült már 120 megabitet is mérnem, tehát a terheltség nulla. De én például most Lengyelországban vagyok, itt filléres dolog a mobilnet, használja is mindenki. Emiatt előfordul, hogy 4G-n (cat.4-es telóval) lemegy a sebesség 10 megabit körülre. Cat.6-os vagy Cat.9-es teloval jobb lenne a helyzet, mert több sávot is tud fogni egyszerre (itt van már 3-as CA is). A 100 gigás mobilnetcsomaggal meg azért tölt is le az ember
. Szóval ezt otthon nehéz elképzelni, de talán eljön majd az idő, hogy normális áron lesz a net.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest