- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sani0423
csendes tag
Valahogy sose jöttek be ezek a fajta hűtők. Bár lehet erre rá lesek
-
pengwin
addikt
válasz
hegegabi80 #1 üzenetére
Mindkettő érték helyes lesz szerintem, pont egy 18mm-es vastagságú ventilátornyi a különbség.
(#11) kromatika
Valahová el kell rakni azt a borda felületet, amit a magasság miatt lehagytak róla.
Egyébként nagyon jók az ilyen topflow hűtők, csak ha már felraktad akkor nehéz az alaplapon bármit is csinálni. -
kromatika
veterán
Kicsit szeles tervezésű hűtő.
-
Nirvanus
aktív tag
A borda okés, de egy Redux ráférne. 😁
-
DraXoN
addikt
A méret kategória ennyit enged, de ha elfér lehet rakni rá nagyobb (magasabb) hűtőt.. akkor javul kicsit ez a tulajdonság.
ha kis házba kéne beszerelni a sima IS-50 elég jó választás (ha a gyári hűtő már nem férne be, vagy "kicsit" jobb kell annál).. ez gondolom hasonló lesz csak feketében... bár ez mind1, ezen kis gépek sokszor nem látszódnak be, nem is volna túl látványos sokuk mert nagyon "beépítettek" ...
-
Chp
őstag
Én simán beneveznék rá.
-
hegegabi80
addikt
Ha kisebb proci van alatta akkor nincs gond, nyilván OC-ra nem használnám. Nekem i3-8100 cpu-t hát, max 1100 rpm-en 65 fok alatt tartja a sima IS-50 a nyári nagy melegben. Így semmi hangja, de bármikor tehetek rá 25mm vetit és akkor max 600-700 elég is. De nekem max fordulaton se olyan vészes fülesben.
-
QwErTy42
addikt
1600-as percenkénti fordulatszámon is maximum 30,2 dB zajt generál, teszi mindezt 53,6 CFM
Hát ez hangos is meg szar is. Pörög mint állattt de levegőt olyan túl sokat nem szállít.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Akkor pihekönnyű lehet.
-
bugizozi
őstag
válasz
hegegabi80 #1 üzenetére
A weboldal specifikációinál is 57 szerepel: [link]
Overall Dimension: 120×122×57mm (L×W×H)
-
hegegabi80
addikt
A sima IS-50 feketére színezve. Na bummmmm. Amúgy jó kis hűtő, de ha jól emlékszem az IS-50 csak 57mm magas, ennél hogy jött ki a 75? Szerintem 57 lesz a jó az X-nél is csak elírás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest