- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Ha valaki sok zenét hallgat, akkor jobb kell.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
bodacsek
csendes tag
-
bodacsek
csendes tag
Hát gyerekek! Én a teszt alapján ma vettem egy ilyen fülest... de még ilyen sz.rt nem hallottam. Azt hittem tönkrement a telefon (sgS3) amiről hallgattam. Nem hittem a fülemnek. Félve elővettem a gyári fülesét és láss csodát minden rendben. Majd egy másikat Soul by Ludacris SL150HD (szerintem nem eredeti) és az is tökéletes. Ez meg (TDK) se hangerő, se mélyek, se magasak, a közepek is csak nagyon tompák. Mi ez??? Most felraktam járatni, hátha jobb lesz.
Ha nem megy vissza.
-
Szatyor95
senior tag
strider: Nem röhögök, én néha egy hordozható kazettás ketyerével szoktam használni.
Nekem most pár hónap után adta meg magát az első, mivel történt egy kis baleset vele. De kész a ragasztás, itthonra még jó lesz.
ghost: Olcsón nehéz jót találni sajnos, főleg ha szereted hallani a zene apróbb részleteit is. Amúgy nem néz ki rosszul sem külsőre, sem műszakilag ez a 681-es. Mondjuk nekem kényelmetlen lenne azt hiszem, nagyon megszoktam az érzést, hogy a fülemen van rajta a fejhallgató.
Nyugodj békében Integra!
-
Tomy Yayo
senior tag
A cím alapján azt hittem valami Batmanes/Gyűrűk Urás cuccokról lesz szó
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Szatyor95
senior tag
válasz
bollokcs80 #9 üzenetére
Pont arra gondoltam.
Anno én sem bántam meg, mikor a beteg Beyer DT235-öm erre cseréltem. Kegyetlenül jó, csak most épp készülök ragasztani.
Nyugodj békében Integra!
-
bbTamas77
aktív tag
Heti Speedshop reklám.
[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
A családban van egy ilyen (azaz pontosobban a mikrofon nélküli), és simán veri a 15-20k-s Skullcandyket.
-
halkow
őstag
Ahogy így utána néztem náluk most a legolcsóbb
Alcatel onetouch idol2s the king
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábbinál olcsóbban lehet hazavinni az MPi110-et.