- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsesz75
őstag
Hát nem sokáig lehett kapni itt, már kifutott termék. Mindenesetre én beszereztem egyet.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Csocsesz75 #33 üzenetére
És béta. Ráadásul asszem a legújabb kínai pletyka, hogy felhagytak a JB+EMUI párossal, mert túl zűrösnek bizonyult a fejlesztése és helyette az ICS+EMUI üti fel a fejét. A barmok; a P1 egyik vonzereje nekem (meg még elég sok pofára esett júzernek) a módosítatlan ICS felület volt.
Néhány konkrét gond van csak a géppel, pl az idétlen névjegykezelés, melyben nem egyértelmű a vezeték- és utónév melyiksége, a gép maga is össze-vissza keveri őket, emiatt egy nevet általában két helyen kell keresned és Murphy törvénye alapján mindig a második lehetőség lesz a nyerő
Na ezt sem orvosolta pl. hivatalos patch."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
rankesz
veterán
válasz
RetepNyaraB #31 üzenetére
Találtam linket, amin gyári JB-ről írnak, ott van visszább a posztomban
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
airmax_2.0 #28 üzenetére
A P1 rettenetesen gyors gép, bőven jó mindenre, kivéve a hardcore gamer tábor igényeit.
Azonban a kínaiak LG-t megszégyenítően szarnak a felhasználók fejére, értsd nulla frissítés. Ettől még az ICS simán szalad és van flash támogatása is. Ezenkívül érezhető negatívum a pentile matrix kijelző; ez bizony hosszabb távon fárszatja a szemet, főleg az alacsonyabb pixelsűrűséggel karöltve (ha olvasnod kell).
De 80 ropit igazán megér. Persze gyártói garanciával"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Speedshop? Soha többet ... Mióta átqrtak majd még hülyének is néztek nálam feketelistás a cég.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
airmax_2.0
tag
Nekem is L9-em van, és ami azt illeti az ascend p1-et a megjelenése óta nézegettem... A teljesítménye is jobb TI OPMAP 4430 vs 4460, ráadásul magasabb frekvencián tolja. Képernyőben akkumulátorban az LG jobb, kamerában sd kártyás tárolóban a huawei. Illetve a huawei nem cserélhető aksis, és nem is rég még jóval drágább volt. (még most is azoknak akik szolgáltatói kedvezménnyel vásárolnak.) Bevallom én szivesen megvettem volna a P1-t, de elégedett vagyok, és szeretem az L9-t (amúgy 54-ért vettem) De a huaweinek azt mondom hajrá... jobb későn, mint soha...
Ja és a frissítésekről... android 4.0.4-el V10a val vettem, azóta frissítettem v10f-re és v10g-re. akkuhasználat, illetve memóriahasználat az amin észrevettem optimalizálást az új verziókban. Ahogy elhangzott a JB is be van ígérve. (éz ezt a google be is fogja tartani, mert elvárás, hogy legalább 2 fő verziót kell támogatnia minden készüléknek. no nyilván a régebbieknél ezt már nem teszik meg, de szerintem a 2012 Q2-től már biztosan)
[ Szerkesztve ]
-
=Mentor=
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
Végre nem egy túl árazót telefon (még) vannak csodák
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
krisztian112
senior tag
-
rankesz
veterán
válasz
krisztian112 #22 üzenetére
Muhhah, meg akartam nézni az adatlapodat, de aztán láttam az aláírásod!
A jóval gyengébb kamera, és az LG-től megszokott frissítés hiánya miatt nem igazán állja meg a kijelentésed a helyét. -
krisztian112
senior tag
Ebben a kategóriában szerintem a legjobb árértékű az Optimus L9. Sőt T-mobilnál 72ezer kártyásan.
[ Szerkesztve ]
Huawei P10 lite
-
|AP|
veterán
-
formax
tag
Most látom, hogy ez a telefon majdnem ugyanaz, mint a Motorola RAZR i, amit már régebben kinéztem, de nálunk nem elérhető. Huawei P1 vs Motorola RAZR i processzor kicsit lassabb, akku kicsit nagyobb, stb. Kéne venni egyet...
formax
-
jtrencsenyi
csendes tag
Gonodolom a P2 érkezése miatt megpróbálják kiszórni a maradék raktárkészletet.
-
tomatos
aktív tag
Ilyet vettem volna, ha novemberbe nem 120ért árulták volna, nagyjából ez a reális ára. Bár belegondolva inkább 69.990. Ez a Huawei kicsit elbaltázta akkor az árat illetően.
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
b.daniel
senior tag
Xperia S is hasonló árban mozog, hd kijelző, nfc.. Szerintem az is jobb vétel mint ez.
-
Gabó75
senior tag
Azért egy Atrix 2 jobb vétel.
-
rankesz
veterán
Néztem hogy kapott-e Jelly Bean-t, elvileg igen, de nem a MA tesztben megismert Holo kezelőfelület köszön vissza, nekem gyanúsan MIUI-ra hajazó a felület, bár még nem használtam, majd valaki kijavít
-
|AP|
veterán
Van rá esély, hogy kap JB-t? Erről nem nagyon találtam infót.
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ennyi, a szolgáltatók példát vehetnének...
<< Heimdal >>
-
Xpredi01
tag
Az Expansys-nál tegnap még 71k volt. De még most is 74.
[link]Bár nem tudom, hogy a garancia mennyire necces ott...
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Hát az bizony nem rossz ár
-
kiki89
aktív tag
Jó volna több ilyen jóárasított masina.
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
kengyel
nagyúr
Ennyit mindképp megér az biztos. Azért nem gyenge vas
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
banhammer
veterán
Eleg korrekt aron adjak.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
BroCreSt
aktív tag
Egész baráti ára van..
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Speedshop nagyon kedvező áron kínálja a Huawei Ascend P1-et.