Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- iPhone topik
- [Re:] Asus ROG Phone 3 - három a tajvani igazság
- Netfone
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- [Re:] Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- [Re:] Samsung Galaxy A40 - középkezdés
- [Re:] Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Hozzászólok Aktív témák
-
Néztem az árakat, azért most néhány nagyon jó vétel lesz így.
A Mi 10T Lite 5G így elég jó árban érhető el.
[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
veterán
Barátnőt keresek. "Telefont féláron jeligére."
" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black :)) --> Amazfit T - Rex Black
-
Depression
veterán
A videókártyás és ps5 nyerészkedőknek egy újabb lehetőség...
Fogadjunk, hogy senkitől sem kérdezik meg, hogy van-e párja, csak vigyék... Aztán persze már nem lesz készlet.[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
És pont te írod neki, aki szinten macska faj egyiket képviseli .
Hogy ON is legyek, kiváncsi vagyok hogy ezek a Xiaomi TWS fülesek milyenek lehetnek
Megéri az árukat ?
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. iPad Pro LTE & iPad 2018 ,IPhone SE 2020,Android One R.I.P
-
Juhaszatti
őstag
válasz
Depression #5 üzenetére
A Xiaomi nem hiszem hogy árulna videokártyát, pláne nem PS5-öt.
-
pusszycat
veterán
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Vedd meg, mondd el. Azon gondolkodom mivel bizonyítom, h szerelmes pár vagyunk. Vagy ez csak a móka része?
" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black :)) --> Amazfit T - Rex Black
-
Depression
veterán
válasz
Juhaszatti #7 üzenetére
El is olvastad, hogy mire válaszolsz?
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
-
Juhaszatti
őstag
-
pusszycat
veterán
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Nem sértődtem meg, nincs miért. Azért van ott az a "z", h ne legyek cicamica. Csak ügye olvasni tudni kell.
-
Értem. Tehát, ha Bálintnak hívják a barátnőmet, akkor Vazelin-napra vehetek neki olcsón telefont.
"Szépnek, szép vagy." - mondta a Kisherceg. "Ringdingding-digingigerining" - mondta a róka.
-
difluss
újonc
Isten ments, hogy egyforma telefonunk legyen az asszonnyal...
-
Bubesz90
csendes tag
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Én vennék egy olyan TWS fülest, de elég lenne egy is. Nem akar valaki betársulni?
Esetleg Te, Luck Dragon? Vagy te csak elméláztál az értékükön?
Mivel a termék (egyik) másik neve Mi Air 2S, ezért ha egy keresőbe beírod, hogy "xiaomi mi air 2s teszt", akkor dob fel néhány találatot, engem meggyőzött, hogy arra jó lenne, amire használnám. (Telefonálás az otthon nyugalmából vagy autóból.)Bálint-nap ide vagy oda, sajnos a csak érzelemmentes üzleti kapcsolatról lehet szó, bármi továbbit nem nézne jó szemmel a feleségem.
-
Köszönöm , de nem társulok .
Az a baj hogy nem agybadugós fajta amihez már hozzá szoktam , így nem lenne olyan alap passzív zaj szűrése .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. iPad Pro LTE & iPad 2018 ,IPhone SE 2020,Android One R.I.P
-
-
pusszycat
veterán
válasz
Luck Dragon #19 üzenetére
Mert azzal 2ten is lehet dolgozni.
-
-
pusszycat
veterán
válasz
Luck Dragon #21 üzenetére
Azt a másiknak jogában áll elfenekelni.
Hozzászólok Aktív témák
ma Az akció keretében számos termékből féláron vásárolható meg a második, egy remek okostelefont beleértve.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Házimozi belépő szinten
- iPad topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- OTP Bank topic
- Aliexpress tapasztalatok
- [Re:] Utazás rakétával: Core i7-11700K a tesztpadon
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest