- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Rodi 4.80 #11 üzenetére
Majd te is megkapod az itt bujkáló értékesítőktől.
Az S5 egy pöpec cucc volt, évekig használtam, semmi nem avult rajta, zuhant bicikliről, zsebből, repült 15m-t aszfaltra, kutya baja nem lett. Az S8 ahhoz képest hatalmas csalódás lett, kezdve (3 év+) az ünnepnapok eltűnésén át az elvesző GPS-támogatáson (shealthben háromszög, két vonal, vagy semmi, gfitben zéró), a hirtelen "elgyengülő" wifin és egyebeken keresztül a tokban ripityára törésig 1m-ről lepottyanva). Egyik sem egyedi probléma, hanem tömeges. Ha már szemetet veszek, legyen legalább olcsót. Aztán kiderült, hogy a Poco X3 nem is szemét.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
-
atike
nagyúr
Kíváncsi lennék, hogy mennyi hozzá a gyári töltő....
Szerintem az is belefért volna a "hasznos kiegészítő" fogalomcsoportba...
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
SmartTag-ról kicsit bővebben. (Link)
Én sok hasznát nem látom egy BT hatótávolságú eszköznek. Ez kb arra jó, hogy ellenőrizni tudom, hogy valahol a "közelemben van", az elvi hatótávok elképesztően túlzók, 400-1000 méter, ilyen távolságból már a csipogását sem lehet hallani. Szóval ez kb nem jó semmire, szerintem.Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
Schuler888
senior tag
válasz
TheBikerider #19 üzenetére
Sztem ne gyerekesezzel le, mert akkor meg levenemberezhetlek boomer... szal vegyel vissza a szemelyeskedesbol, es ne kotnyeleskedj bele. Igy csak te vagy szanalmas. Szívesen a jotanacsot.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #19 üzenetére
Szintén nem nekem, de:
'Nálunk 10 éve Samsung minden'
Na ezért nehéz.
Ha valaki 10 évig ugyanazt a 'rendszert' használja, és sok éve elégedetlen vele, akkor mi a faxnak használja, és nem vált?
Újra csak ezt tudom mondani: Next. -
válasz
Schuler888 #15 üzenetére
Bár nem nekem írtad, de......
Nehéz elfogadni, hogy valaki nincs megelégedve vele? Szerintem a Te stílusod a szánalom. Gyerekes megnyilvánulás.HARLEY-DAVIDSON
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
Schuler888 #15 üzenetére
Sajnos nem "kamu".
-
“...Kollegám az iXR-el megőrül mert s dupla simet nem tudja a mai napig egy szifon sem lekezelni...”
Én, mint iPhone használó, egyetértek! Sajnos amióta megjelent ez a funkció(Xs), azóta egy rakás sz.r!
...kivétel nélkül mindegyik típus.
nevetséges...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Schuler888
senior tag
válasz
Rodi 4.80 #11 üzenetére
Erdekes a 11eves samsing TV-mel megtalaljak a kapcsolatot, az orasra nem is reagalnek mert arrol megjobban uvolt a kamu, de ha te igy erzed jol magad, szanalom
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
jacis
nagyúr
válasz
Rodi 4.80 #13 üzenetére
Megbízható???
Kollegám az iXR-el megőrül mert s dupla simet nem tudja a mai napig egy szifon sem lekezelni. Az egyik sim szinte mindig foglaltat jelez. Ez a megbízható márka?
Vagy a 100eFt-os iPods Pro ami frissítés után elveszít funciókat?
Ne viccelődj.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Rodi 4.80
senior tag
Nálunk 10 éve Samsung minden, durván látszik ahogy kinyírják az eszközök közötti kapcsolatot, a 3 éves tévék már nem találják egymást a legújabb mobiltelefonnal. Mind közép-felső kategóriás cucc, ott rohadjon meg a Samu ahol van. Ja, a legújabb órájuk se ér többet egy kalap szarnál, 100 méteren jelez hogy milyen jól futottam 1 km-t, aktív gps-szel. Pulzusmérő kb. a béka segge alatt, nekem elegem lett a márkából.
-
törölt tag
Menjek én is Apple topicba, mert ha már én sem akarok venni, legalább telef.ssam?
Az a királyság? OK. -
Segal
veterán
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
rigoberto
őstag
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Mindegy, úgyse akar venni.
-
-
Predatorr
őstag
Mobiltelefon mellé külön nyomkövető?
A Samsung ott rohadjon meg, ahol van, hogy mindent külön kell(ene) venni hozzá, a lá epl. Szerencsére az S8-cal megtapasztaltam már, hogyan avultatják 3 év után a készülékeiket, szóval többet nem veszek. Szerencsére az S8 mellől megtartottam az AKG fülest, úgyhogy bekaphatják, hóóó!
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
jacis
nagyúr
A SmartTag-ről egy kicsit lehetett volna többet írni. Érdekelt volna.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Gold_fish
tag
Vajon a Youtube Premium tagságot hol lehet aktiválni? Az első telefonomnál, amihez járt, egyértelműen ment a dolog az alkalmazáson belül. Azóta ez a második olyan telefon, amivel elvileg jogosult lennék rá, de nem ajánlja fel a Youtube, és nem jöttem rá, hogy mit nem veszek észre, vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A három Samsung csúcskészülék mellé okoslokátor, füles és az S21 Ultrával összedolgozó toll is vásárolható.
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Metal topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- Iphone 14 Pro Space Black 128gb Karcmentes + sok extra
- iPhone 11 Pro hibátlan állapotban 96%-os gyári akksival!
- iPhone 14 128GB Független Megkímélt/1 hónap gar./Akku 88%/p4024
- Apple iPhone 16 PRO Max 256GB gyári független szép állapotban GARANCIA 2025.11.03 Akku 100% DEÁK TÉR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest