- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Minden szolgáltatónál független kell legyen, tavalyu EU szabály, már nem árulhatnak függő telefonokat.
-
JanR
addikt
válasz
csorbajeno #21 üzenetére
En ugy tudom, hogy amig a huseg koti az embert, addig fuggo a telefon, amint az lejar, ingyen adnak fuggetlenito kodot. Legalabb is voda-nal. Az S9+ommal igy volt, ez azota persze valtozhatott.
-
BusinessGuy
őstag
Jól értelmezem, hogy az Ear Buds ajándékokra Január 29-től lehet regisztrálni? Vagyis addig ha a számlát 26-án kapom meg illetve imei-t akkor tudom meg nem csúszok le az előrendelő ajándékról?
-
consono
nagyúr
válasz
csorbajeno #19 üzenetére
Csak a szoftveres support nem érte még el az Apple-t, mikor adnak Samsungék 4-5-6 főverzió frissítést ki egy telefonra?
"Mechazilla has caught the booster."
-
atike
nagyúr
....ilyenkor mindig rájövök ismét, hogy miért is nem veszek szolgáltatótól telefont...
-
-
badacsony
őstag
válasz
csorbajeno #17 üzenetére
...és norbee2244, köszönöm.
Vodánál tudja valaki, függetlenül adják-e a készüléket?
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
csorbajeno
veterán
válasz
gattolino #14 üzenetére
Én az S9-et használom, Dex-szel. Így nálam a telefon már kiváltja a Laptopot is, mivel nem játszok rajta. Szóval a kettő árából egy ilyen teljesítményű telefon nem feltétlen rossz vétel. Ahogy felettem is írták, 2+ évre. Egy évre nézve hülyeség cserélni, de nekem az S9-ről már elgondolkodtató, nem mintha azzal bármi gond lenne. Kezdenek a Samsung készülékei is Apple-féle élethosszt élni és az áraik meg szépen csendben át is lépték vagy utolérték azokat.
-
t72killer
titán
válasz
gattolino #14 üzenetére
Én s20 fe 5G-t fogok szerezni a közeljövőben, ebayen 400font körül fogható bontatlan-független példány. Ha gyarapodnak az s21-es ajánlatok, akkor lehet még olcsóbb is lesz/könnyebb lesz kifogni. Abban legalább snapi SoC-van, nem akksizabáló exynos.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
gattolino
senior tag
Jesszus. Ennyit kiadni egy telefonért. Mit tud ez? Én 173at adtam a Poco F2 Pro-ért, de rájöttem, hogy alig nyújt többet, mint a Oneplus 5T-m. Szánalmas lehúzás az egész. Laptopért is sajnálok ennyit, nem hogy telefonért. 10 év múlva 1 millió lesz a csúcskategória, ha így folytatják. Szánalom...
Ja és azért is növelik folyamatosan az árakat, mert van aki így is megveszi ezeket a szarokatVivo X90 Pro Plus
-
badacsony
őstag
Telenornál, Vodánál egyösszegű, kártyás konstrukció esetén függetlenül adják a készüléket? Fizikai DS-et tudnak vagy a második "hely" eSIM?
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
BabMester
senior tag
Csak akkor éri meg előrendelni, ha valaki nagyon gerjed az ajándék Buds-ra, a Samsung megjelenés után 3 hónappal indítja az első akcióját minden évben. Annyi lehet várni.
-
G4RWIN
tag
Én most elorendeltem vodanal a sima s21 t, 6500 ftos flottás csomagom hosszabbításával 240 e, illetve a régi s10e telomat 75 ért beszamitják. Buds live ajándékkal szerintem nem csináltam hülyeséget.
S10e vel is elégedett vagyok, csak a rövid uzemido zavar. Remélem ebben lesz valamekkora elorelepes.
-
t72killer
titán
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
Hát vannak ám árak. Azért egy havi 15-20 ezres csomag mellé legyen már féláron egy telefon a "független" árhoz képest.
-
rigoberto
őstag
Ez mekkora innováció már megint ettól gyártótól.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Szóval fizessek nekik havi 50+ tajrót ÉS még 500at az alapmodellért? mi van ebben a csomagban, ingyenroaming a Holdról? szánalmas.hu
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
balintXD
tag
Az érdekes, hogy a hivatalos viszonteladók mind 330k és 410k áron adják a simát és a plust, de a vodánál meg a telenornál kártyásan is csak 270-280k és 330-340k között vannak. Azért a 60-80 ezres különbség nem kicsi. Ha még a budsot meg a taget is megkapja vki hozzájuk előrendelésnél akkor szerintem ezek nem vészes árak.
Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
Már 2-3 éve nincs értelme csúcsmodellt cserélgetni, semmi újat nem adnak, főleg nem félmillió feletti áron
Az eggyel kisebb (!) csúsmodell meg már annyira hiányos az ultrához képest (minden gyártónál), hogy azt meg azért nem érdemes megvenniSzerk.: Remélem ez az év még rosszabb lesz nekik mint az előző, az összes gyártóra értve
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Telekom, a Telenor és a Vodafone is előrendelési ajándékkal listázza a Samsung csúcskategóriás terméktrióját.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest