- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deoswift
csendes tag
csoda történt a németeknél (t-mobile) már van 250 euros indulo
-
deoswift
csendes tag
nem hinném hogy ez igy van-mármint trémobil az ifon és az omnia-esetében mert akkor nem lenne a német T-nél.. mármint tervben... mert ugyebár átirták ők is az augusztust -szeptemberre (megjegyezném hogy a diamond is először megvolt hirdetve náluk juniusra és aztán julius lett belőle)
[link] -
deoswift
csendes tag
nekem is irtak hogy végre magyarországon stb stb... marhéra örülök, csak annak nem hogy nincs
-
deoswift
csendes tag
válasz
-=pierre=- #400 üzenetére
javitalak-tévedsz.. csak nincs kedvem mégegszer végignyálazni az akcios feltételeket
a pannonnál is simán felbontottuk a csomagot ha megakarta nézni a leendő vásárló a telot-aztán ha meg mégse vitte el-mert pl megbukott a hitelellenőrzésen akkor vissza dobozoltuk- és eladtuk másnak- engem spec marhára nem érdekel hogy kivan e bontva a matrica rajt vagy nem- csak legyen benne minden és tökéletes..
-
deoswift
csendes tag
csak 300 házimozi van... 200 autos cucc szal szinte esélye sincs a vidéki (főleg kisvárosi) vásárlóknak az első 300ba (vagy utána még 200ba)kerülni -ettől még hiszek a csodában és én is előregisztráltam- a "bolti haveros sztori" elmélet nem arról szolt hogy nem lesz vásárlás az adott végregisztrációnál-hanem hogy nem kell hogy ott csücsüljön az ember a bolt előtt mint az ifonnál... ha van ismerőse (hangsulyoznám hogy nekem nincs-sajnos
)... magyarul több az esély az ajándékozottak közt lenni mintha melo után délután becammogok a helyi képviseletre...
-nem tudja valaki mennyi nyeremény adót kell majd befizetni ?-bár itt tartanék ..
-
deoswift
csendes tag
Vottokar barátomnak teljesen igaza van, simán kivitelezhető amit irt, számlát blokkot akkor nyom az eladó amikor akar, haver -vásárló meg befárad érte amikor tud.. vagyis
ha:
vásárló haver papirjai rendben vannak, és ott van minden infó az eladáshoz
eladás megvolt
számla készült
garancia készült
időpontok megvannak
minden mintha ott is lett volna... max bemegy aznap és kész-minden megfelel az akcióban leirtaknak...
(Pannon viszonteladó voltam 6 évig- spec nálunk nem voltak ilyen akciók- de simán kivitelezhető lett volna-az én időmben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest