- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én akkor amikor kibontók egy vadi új telefont akkor vagyok a legboldogabb vele
alig bírom letteni amikor 1éves kezdődnek a kisebb bajok leejtések
,karcolások de megbocsátok neki mert még szeretem és egybe van rotolgatom és csak nézek ilyet is tudd
amikor már két éves nincs olyan része amit ne szedtem volna szét egyéb okok miat pl: előlapi kamera teli ment porral,amikor elmúlt két éves lassan már kezd az agyamra menni pl: múlt hét pénteken nem csörgött és elkéstem a suliból, inkább nem nyúlok hozzá inkább a háborús sérüléseit nézegetem tisztogatom és azon gondolkodom ideje váltani és sporolni egy csúcs modelre
szóval én azt szeretem ha valami zsír új,múltkor volt egy fórumtárs aki részletesen leírta hogy hogyan zajlana ez le és szerinte a gyártók a kompatibilitást kihasználva fogják ezeket kijátszani ,mert ha így nézitek akkor nem szakítanának a gyártók alkatrészeként olyan hasznot mint most
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest