- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tigerclaw #73 üzenetére
Nyilván nem azt várja senki, hogy minden telefonról mindent tudjanak, de azért szerintem is egy alapvető elvárás kellene legyen az ilyen helyen dolgozóktól, hogy értsenek ahhoz, amit csinálnak, és ne én érezzem szarul magam vásárláskor, mikor nekem kell neki elmagyaráznom, hogy nem, az nem úgy van..
-
válasz
Overcome85 #63 üzenetére
Én például mikor vettem a telefont az egyik magyar szolgáltatónál, akkor ugyan céllal mentem, tehát egyből wp7-et kértem, de ennek ellenére tök jól elbeszélgettem az értékesítővel.
Érdeklődött afelől, hogy miért pont wp7-et akarok(nem, nem akart lebeszélni), azon belül mért pont az a modell, rögtön felhívta a figyelmem, hogy "ugye tudod, hogy ez angol", és egyéb apróságokra is. Látszott, hogy vágja a témát, és érdekelte is a dolog.Na ilyenből kellene több
Persze aláírom, nem feltétlen az értékesítőkön múlik, miről, mennyit tudnak. -
És egy dinamikusan fejlődő világban miért is az innovatív dolgok kitalálóinak kellene elbújni a begyöpösödött hülyékkel szemben?
Ha már több fronton akarod támadni az MS-t, akkor azt is tegyük hozzá, hogy a ribbon "menü" használata mondjuk a office programcsaládnál, 1000x könnyebb, mint az almenük almenüjében turkálni. Csak a felhasználónak nem úgy kellene hozzáállni, hogy jajj, mi ez a szar, hanem egyszer megnézni, és rájön mennyi az annyi. Ugyan ez igaz lehet a wp7 felületére is. Azt se 2 videó alapján, csípőből kéne fikázni, mert jajj nincs háttér, meg jajj miez, hanem esetleg kipróbálni..Aki meg begyöpösödött, és nem hajlandó elfogadni az újdonságokat, annak innen üzenem: Le fog maradni a világtól
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Goddess of Victory: Nikke
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest