Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Te most miről beszélsz? Nem várok el semmit a telefontól, ezt a funkciót sem várom el. Ez egy plusz amit az alma feljeszt. De hogy egyesek azonnal fikatengerbe kezdenek, hogy minek meg miért jó, hát az kiborító.
Hogy zavar, hogy úgy néznek rám? Beléd se szorult sok szimpátia. Tudom, hogy rohadt hangos és engem is zavar ha valaki hangosra álltíja a telefonját. De látom téged nem érdekel, hogy ki zavarsz meg...Hagyjuk ezt mert emberek egyik fele ha neki értelmetlen featuret lát akkor kényszeres fikázásba kezd, másik fele meg azt sem érti minek egyáltalán maga az eszköz...
-
Ribi
nagyúr
válasz
titanium011 #32 üzenetére
Igen és mint írák is, az évek óta le van védve, hogy egyszerre csörög és zümmög. Ja az nem Apple, akkor nincs semmi gond
-
Ribi
nagyúr
De bazz, a cégben is, ha valami zörgős mellett hagyom a telefont, és közben átsétálok egy másik szobába, kb 3-4 csörgés mire felveszem az asztalról. Addig a többiek arcán meg látom az eltorzult fintort, hogy mi a f*szért csap ekkora zajt.
Olyan dolgokat amit senki más nem használ, ők tartják az embereket, akik ezeket kitalálják, akkor simán hagyják, hogy mindenki más 0 ráfordítással ugyanúgy használják? Tipikus kínai módszer, simán ellopunk mindent azt a többiekben meg pacikuki.(#29) BDave: Ja persze és majd 5 percenként fogom ide oda kapcsolgatni... Úgyis elfelejteném. Vagy amikor felkapom, mert megyek valahova, akkor nem állítom vissza.
-
Ribi
nagyúr
válasz
fordfairlane #18 üzenetére
Én is az asztalra rakom ki, de van, hogy mellette van valami más is, mondjuk kulcscsomó.
Na amikor elkezd rezegni és a kulcscsomót is rázza, akkor majd bepislantok olyan hangos és fura hangja van.
Na ilyenkor lenne jó, ha azonnal abbahagyná.
Plusz amire ők is szánják, hogy ha asztal szélére rakod ne másszon le róla. Több jó alkalmazása van és nem igazán értem itt egyesek mit nem értenek ezeken...Bdanyy És most a csöngésről szól a cikk?
lordfreyr Próbáld már ki, hogy kint hagyod az asztalon a telefont és úgy rezeg, vagy a zsebedben akkor mennyire.
Asztalon feleslegesen erősen rezeg, vagy ha nem, akkor a zsebedben rezeg gyengén.
Pl buszon nagy zajban full erővel rezeg, de mondjuk ha otthon ücsörögsz csöndben, akkor is felesleges maxon zümmögni, mert valszeg bőven észreveszed fele erősségnél. Ezek kényelmi funkciók. Neked nem kell akkor sincs semmi. Más telóban úgysem lesz benne, akkor miért is keresne vele sokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTI FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest