Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
Értem én, csak kb két gombnyomással el lehet intézni ezeket a "baromira kényelmetlen és kínos" szituációkat.
(#21) lordfreyr: Szerintem is.
-
BDave
őstag
válasz
ZoliM@ster #11 üzenetére
Zsebben miért gond ha rezeg? Ha meg zavaró az adott helyzetben, hogy rezeg a telefon a zsebben/padon, akkor úgysem veszed fel, nem? Ergo felesleges a rezgés. Mellesleg egy tok tompítja a rezgés erősségét.
Pont hogy ez az: erre a rezgés erősségére állítására már most is van megoldás, de az Apple feltalálja a spanyolviaszt.
(#13) fordfairlane: Ha elolvastad volna a cikket, akkor tudnád, hogy a környezethez igazítja a szenzorok segítségével a rezgés erősségét: "Ha a vibrálás elmozdulást eredményez, vagy a rezgés a környezeti háttérzajnál jóval hangosabbnak bizonyul, akkor a készülék automatikusan képes lehet csökkenteni a vibrálás intenzitását vagy esetleg teljesen kikapcsolni azt"
A zsebben elég sokszor érzékelhet "elmozdulást", nemde? Amúgy pedig mindvégig asztalról van szó a cikkben és nem zsebről.
-
BDave
őstag
Nekem egy kicsit komplikáltnak tűnik a megoldás, szerintem felesleges dinamikusan csillapítani a rezgést a környezethez igazítva. Elég lenne csak rezgés nélküli néma módra állítani a telefont és nem rezeg, viszont lehet látni a kijelzőn, ha valaki hív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest