Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Cube
tag
Végig olvastad, amit írtam?
Messze nem fikatengert írtam, mivel végigvezettem az elméletemen az egészet, innentől kezdve ez egy érvelés, ami még értelmes is, mert nem annyit írtam, hogy "ez egy sz*r, mert sztem az".
Belém nem szorult szimpátia? Szimpátia? Én is tudom, hogy hangos, ha közvetlenül egy kulcs mellé vagy egy kemény felületre helyezem a telefont rezgő módban hagyva. Nem szeretném megzavarni én sem a többi embert a hülyeségemmel, ezért nem teszem le így a telefonomat. Ráadásul én még nem láttam olyat, akinek az iPhone-ja ne tokban lett volna, pedig nagyon sokat látok nap, mint nap. A tokok többsége pedig el is veszi a zörgést vibrálásnál.Nem személyeskedek, távol álljon tőle, de sztem te vagy az, akit nem érdekel, hogy ha zavar másokat a hangosan rezgő telefonja. Olyan, mintha te várnád, hogy jöjjön egy ilyen szabadalom, ami megoldja helyetted, az amúgy magától értetődő helyzetet. Ismétlem, nem sértés, amit mondok, szóval ne haragudj, ha megbántalak vele, de én így látom.
#fordfairlane: Most csak el akarod terelni a figyelmemet az összeesküvésről!
-
Mr Cube
tag
Egyre többször lehet észrevenni, hogy az embereknek egyre pitiánerebb dolgok lesznek egyre kényelmetlenebbek. Értem a példádat, valós példa, előfordul, de komolyan az zavar, hogy mások úgy néznek rád? Egyrészt, nekik nincs telefonjuk? Nem értik, hogy miért ad olyan hangot, amikor az övék is ugyanúgy viselkedik ilyen helyzetben? Másrészt, én már azt is megtanultam, hogy nem rakom kulcs mellé, nem rakom közvetlenül egy kemény felületre, főleg, mivel nem akarom, hogy karcolódjon.
Annyira kezd elkényelmesedni mindenki, hogy már olyan dolgokat várunk el (ebben az esetben) az okostelefonoktól, amik egyszerűen irreálisak. Értem én, igényeink kúsznak a magasba, mivel egyre jobban ki van nyalva a seggünk, de könyörgök, oda kénye figyelni néha, hogy már miket várunk el. Néhány éve még internetre se tudott fellépni egy mobiltelefon, most meg már magától, a környezetét megvizsgálva állítsa be magától a rezgés intenzitását, nehogy leesen az asztalról vagy megzavarjon vkit? Mintha ezekre nem tudnánk mi magunk odafigyelni...
-
BDave
őstag
Értem én, csak kb két gombnyomással el lehet intézni ezeket a "baromira kényelmetlen és kínos" szituációkat.
(#21) lordfreyr: Szerintem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest