- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
10-12 app van nekem is, amit rendszeresen használok, ebből ráadásul 6-7 free. Persze van még pár amit vásároltam, de már nem használom. Ettől függetlenül ez is több év alatt jött össze. Szóval így én is az alig vásárlók között vagyok. De ha egyszer nem kell több? nem ugrok be minden értelmetlen fingós cuccnak, vagy nem próbálom ki a legújabb techdemókat (ld.: infintiny Blade), és minden újdonságra sem kapok rá. Csak ami tényleg kell, azt vettem meg. Innentől max 2-3 havonta jön olyan alkalmazás ami felkelti az érdeklődésemet, és ebből kevés az, amit ténylegesen kipróbálok, még kevesebb amit megtartok. nem is értem azokat akiknek 60+ app van a telefonjukon, 1-2 esetet kivéve.
14: nagyon egyszerű. a mezei user a mai napig fél ilyen adatokat megadni számítógépen/telefonon/neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen autót vegyek?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Parkside szerszám kibeszélő
- Filmvilág
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest