Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Stauffenberg #12 üzenetére
Én most a Vibe Z2 Pro-val szemezek. Szerintem függetlenül egész jó ára van, persze ez már Phablet kategória inkább, de nekem netezésre is kell jobbadán. Ha nem tetszik a Lenovo felülete akkor lehet váltani gyárilag is csupaszra. Kamerában is egész elfogadhatónak tűnt amit tud.
Mondjuk most még 2-3 hónapig ki kell sakkozzam az LG L7II-vel.
-
Xaels
félisten
válasz
Stauffenberg #7 üzenetére
Igazad van. Halál, hogy a sok "Mini" jön 130k-ért és ezért az összegért S410-el szúrják ki a szemét az embernek miközben a tavalyi csúcsmodell is ezen az áron kapható mérföldekkel jobb hardverrel és kiforrott szoftverrel. Mondjuk ez olyan téren nem zavar, hogy sok esetben nekem megéri a tavalyi modell, ha a szoftver stabil és jó, mellesleg lehet még több frissítést is fog kapni mint az "új" felső-középkategóriás kistesó.
-
agi128
csendes tag
válasz
Tetszik nekem is az A sorozat, könnyű és szép mobilok tartoznak ide.
Engem az bánt, hogy úgy akart az iPhone konkurenciája lenni a Samsung, hogy túlárazta a készülékeket, hogy presztízs legyen ezzel a márkával is sétálni és sikeresen véghez is vitte.
Elégedett vagyok még mindig a G2-mel a zsebemben, szerintem még ma is jó vétel és ellenfele lehet az A8-nak, úgy ahogy több huawei/honor készülék, amiket persze a szolgáltatók valamiért nem szeretnek árusítani. -
gerii
addikt
válasz
Így van, nem nagyon találni normális középkat telefont, én sem cserélem le még egy darabig a 3 éves technikámat, nincs mire. A rá szánt pénzen vettem egy csomó könyvet, kapják be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpársportok
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest