Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ha lenne egy G2 az én zsebemben is, nem érdekelne még egy darabig az új telefon vásárlás, de én éppen most vagyok vásárlás előtt. A G2 nálam már nem alternatíva, valami jobb (frissebb) kamerával felszerelt kéne, meg ami még a következő 2 évben támogatott lesz frissítésekkel.
Most éppen a G4 a kiszemelt, de nekem az a vas már feleslegesen erős. Megtehetem, hogy megvegyem, de őszintén szólva bőven elég lenne egy tényleg jól árazott felső-középkategóriás is. A Galaxy A7 tudása például simán elég lenne, de az árán már vehetek bármilyen flagshipet is. De mindegy, ilyen most nincs, talán a Honor 7 frankó lesz, de az Emotion UI-tól agybajt kapok sajnos.
-
Stauffenberg
nagyúr
Sajnos mindennek brutálisan megy felfelé az ára, ami nem kínai. Főleg a középkategóriából tűntek el a nagy gyártók best-buy ajánlatai.
Pont a 100k körüli (felső-közép) kategória az ami teljesen kihalt, csak idióta túlárazott alsó-közép fosok vannak (jó esetben S410 + 1 GB RAM + HD kijelző).
Ha gyorsabb vasat, szebb kijelzőt akarsz, akkor vegyél kínait vagy másfél-két éves kifutó régi flagshipet mert más választás nincs.
Nekem szimpatikus lenne a Samsung Galaxy A sorozat, de vállalhatatlanul mocsokdrága felára van egy kis fémnek. Múltkor szolgáltatói akcióban a Galaxy A5 nagyjából 70k körül elvihető volt, ami már kifejezetten jó ár érte, de most visszaugrott 130k-ra (mert kötelező megvenned mellé egy idióta BT hangszórót).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest