Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha van rá mód el kellene érni, hogy a GPU terheléstől függetlenül fix "3D órajelen" fussanak az alkatrészek, ha minden rendben akkor az eggyel alatti órajel lépcsővel is tesztelni. Ha netán felűről nézve több lépcsőn is megoldódik a villogás, akkor csak azt kell elérni hogy a nem jó lépcsőket ne vegye fel a kártya.
Kurva régen csináltam ilyenre bios fix modokat több kijáraton használt ati kártyákhoz, ott egyszerűen átírtam a state-ekhez tartozó értékeket a kívánt órajelre, feszültségre, mivel nem követem egy ideje, nem tudom megmondani, hogy szoftveresen, ezt, itt, most, hogyan célszerű "véglegesíteni".
Persze, ha itt is ez a baja.
-
törölt tag
Villogás és az aktuális gpu/memóriaórajelek között van-e összefüggés? Az asztalon ill menüben magas FPS és/vagy alacsony GPU terhelés jellemző, ezekben az esetekben elképzelhető, hogy a 3 monitoros terhelés igényeihez képest túlzásba viszi az energia gazdálkodást a GPU/memória.
-
Tyrel
őstag
Milyen monitorok, és milyen kábellel vannak összekötve? (van köztük analóg?)
Win7 vagy Win10?
Hasonló hibákról olvasni mindkét gyártónál, nekem úgy rémlik többnyire az okozza, ha a monitorok Refresh Rate-je eltér... Esetleg nézd meg mi történik ha az összeset 60Hz-re lövöd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest