Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
pont az a nyom, a kernel, igaz elég jelentős
Én drukkolok a Linuxnak, és nem idéntől, már 15 éve próbálom használni de nem megy.
Most nem mondom miért nem. De azt hozzáteszem, hogy nem szoktam feladni, anno kerneleket is fordítgattam, hogy minden klaffoljon, de ahogy öregszek, erre egyre kevesebb szükségem van. És fel kellene ismerni, hogy az átlag usernek szintén.
Amcsiban ezért megy jól az almának, ott az emberke bemegy a boltba levesz a polcról egy gépet és használja. Nem érdekli semmi, csak működjön. Itt a világ szegényebbik felén meg sírunk mert nincs pénzünk és az emberek nagy része tört/lopott/másolt/akármilyen windows-t használ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest