- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
pont az a nyom, a kernel, igaz elég jelentős
Én drukkolok a Linuxnak, és nem idéntől, már 15 éve próbálom használni de nem megy.
Most nem mondom miért nem. De azt hozzáteszem, hogy nem szoktam feladni, anno kerneleket is fordítgattam, hogy minden klaffoljon, de ahogy öregszek, erre egyre kevesebb szükségem van. És fel kellene ismerni, hogy az átlag usernek szintén.
Amcsiban ezért megy jól az almának, ott az emberke bemegy a boltba levesz a polcról egy gépet és használja. Nem érdekli semmi, csak működjön. Itt a világ szegényebbik felén meg sírunk mert nincs pénzünk és az emberek nagy része tört/lopott/másolt/akármilyen windows-t használ... -
djgeg
őstag
Én csak örülök ha van egy kis verseny/változás, és igen változik a piac a felhasználói hozzáállás... De az még jó 5-10 év alaphangon mire ez tényleg változik. Ha addig az MS nem lép a jó irányba akkor így járt.
Mivel Infosként éldegélek, így szinte minden platformhoz van közöm és dolgom vele. Semelyiket nem szeretem jobban mint a másikat Igaz személy szerint Linux/Windows párti vagyok, nem szeretem az unix-ot(#78) Stauffenberg
Nem "design, fotó, DTP, 3D, film" stb. cégre gondoltam igaz, de nem is olyan picire mint ezek a cégek itt (Magyarországon vagy én nem ismerek nagyot?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest