Hirdetés
- Yettel topik
- A 10 éves Amazfit a Balance különkiadásával ünnepel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Az infráért kár. A többi viszont ennyiért brutál jó.
-
Wesder
félisten
Snapdragonos jöhetne globalba.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
enginev3.0
félisten
Soha sehol nem fogjuk megkapni a feltüntetett áron, de tényleg vissza fogok térni a gyártóhoz szerintem egy MI8cal
Nagyon szimpatikus és most már kamerát is tesznek a telefonokba
Ha tehetetlenek akarunk lenni akkor a xiaomi még egy 4" körüli telefont csinálhatna és bankot robbantanának
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
dzsi23
addikt
"A kameraképességek sem egyformák, mert a Redmi 6A mindössze egy darab 13 megapixeles, LED villanóval támogatott szenzort tud felmutatni a hátlapon és egy 5 megapixeles szelfikamerát, viszont a 8.1-es Androidra épülő és a lapkakészlet által támogatott AI kamerafunkciók ugyanúgy elérhetőek, mint a Redmi 6 esetében. Csak ott a hátlapon két darab szenzor dolgozik 12 és 5 megapixeles felbontással."
Vagyis mindkettőben 1 használható szenzor van hátul.
Egyébként miért jöttek most ezek? Még most gondolkodom, hogy megvegyem-e Redmi Note 5-öt (vagy a Mi A1-et), vagy a Redmi 5-öt, ha előbbit túl nagynak találom, erre már itt a Redmi 6... -
roli543
őstag
Tök jó telefonok, de az 5ös széria szinte még elég friss... nem értem mire ez a siettség. Az uj procikra kiváncsi leszek nagyon.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Fred23
nagyúr
Magyarország jobban teljesít, meg erős és büszke ország is, szóval most már mindenki boldog lehet, hogy jött új néptelefon is!
-
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Elképzelhető, hogy lesz, mert a Snapdragonéknál a 429 és a 439 is megjelent, viszont szerintem itt az MTK lobbizott, hogy bekerülhessen esetleg.
Vagy nagyon mélyen ár alá kellett kínálniuk.
Szerintem még az 5-ös szériában lehetett volna tartani a lelket jó fél évig.
[ Szerkesztve ]
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
Upo
addikt
El tudom képzelni hogy mondjuk indiában kinyomják redmi6 néven snapdragon 625-el vagy 450-el (ami ugyanaz mint a 625 csak párszázzal alacsonyabb órajelen), esetleg még redmi 6x néven a mediatekest, rutinosan ügyelve arra hogy a tök ugyanolyan nevű kínai tök más hardver legyen, esetleg mégglobal-ba 6x néven snapdragont ami olyan mint az indiai redmi6 csak más frekikkel...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
Ha gondolkozol, sose lesz telefonod.
Ez nem az a telefon, amikkel hasonlítottad... Ez egy olcsó készülék, amiket meg írtál drágább vonal.
Mire kitalálod, az A1-nek már a gyártása is megszűnt/szűnik.
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
Dr.NX
addikt
Nemnem, rosszul tudod. Ki fog jönni egy 6X, egy 6 Pro (Indiában Prime), de a Pro az ugyanaz lesz, mint a 6 Global, MTK chipsettel. Az International lesz Snapdragon, de az csak Kínában, B20 nélkül, de csak a 3/32GB verzió, mert a 4/64GB verziós 6X Global Prime Pro lesz, de az MTK-val, ujjlenyomatolvasó nélkül, notch-csal.
Elfogadom a sütiket.
-
-
Dr.NX
addikt
-
dzsi23
addikt
-
HUNNIA1920
őstag
Sáomi nyelvről lefordítva: "Kezdjük azzal, hogy a Xiaomi Redmi 6 két memóriaopcióval lesz elérhető június 15-től, 3/32 GB-os és 4/64 GB-os formában. Előbbi kb. 50 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül Abszurdisztánban, utóbbit pedig kb. 65 ezer ÁFÁS forintért vesztegetik, a szerényebb képességű, 2/16 GB-os konfigurációban bemutatott Redmi 6A ára pedig nem éri el a 40 ezer Forintot."
A fordítás nem pontos, de nagyjából fedi a valóságot.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
törölt tag
Tetszik. De nem értem, hova ez a nagy sietség?
Az 5-ös széria teljesen friss, új, minek rögtön hozni a 6-osat?
Amúgy dicséretes, hogy egy kicsit kisebb, 5,45"-os kijelzőt raknak kompakt házba, végre van más gyártó is, aki feleszmélt, hogy milyen jó ötlet lenne ezt megvalósítani. Ez nálam óriási plusz pont.
A microUSB szerintem nem baj, főleg ebben az árkategóriában nem, én jobban szeretem, mivel bárhol találok hozzá töltőt, valahogy nekem szimpatikusabb, nem érzem, hogy nagyon kellene az a Type-C. Oké, sokkal kényelmesebb a használata a Type-C-nek, meg lehet hozzá átalakítót venni, de én még mindig jobban szeretem a microUSB-t.
A kamerára leszek nagyon kíváncsi: vajon jobb lesz a kamerája, mint az elődöknek? Mert ha igen, akkor kell az egyik modell! -
margithid
veterán
Olyan sok előrelépést nem látok mondjuk 5-ös sorozathoz képest.
Ha a 6A mondjuk 3/32-es kiszereléssel jönne, Sanpdragon 460nak, akkor tökéletes lenne 100$ körül.
2 GB-os mobilt lassan a belépőkategóriában is el kellene felejteni. Nem beszélve a 16 GB tárolóról.
Elég sokat leharap a MIUI, marad már GB szabad hely. 1 év múlva jön egy nagyobb frissítés és nem tud települni.
Tapasztalat, családban van egy 8 GB-os samsung, ott a play alkalmazások már nem tudnak frissülni, mivel betelt a tárhely... -
-
-
-
trassher
addikt
Ez megint kapufa. Hd kijelző ebben a méretben minimum kellett volna, hogy ne csak egy túl korai redmi 5 facelift legyen. Miért csak a nagy tepsik kiváltsága a magas felbontás? Type-C-t nem is említem és az egyre zsugorodó akkut sem.
Redmi Note 7
-
-
törölt tag
Mar ertem.
Teljesen egyetertek, rakhattak volna bele nagyobb felbontasu kijelzot, mert a HD+ ezen a mereten mar-mar szegenyes, foleg ugy, hogy IPS a panel. Mert ha OLED-rol lenne szo - bar az olcsobb Xiaomik eseteben oledrol ne is almodjunk -, akkor meg a HD+ felbontas elfogadhatobb lenne, de igy IPS eseten....Szegenyes. Pedig nagyon popec mobil. -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #34 üzenetére
Mindegy, visszavonom.
Viszont azt nem értem, hogy a kisebb (kijelzővel rendelkező) modellek esetén miért gyengébb a felbontás,
ha a nagyobb készülékekbe képesek FHD+-os panelt belerakni, akkor kisebb készülékeket miért nem tudják min. FHD felbontású panellel felszerelni?
Bár ha jó minőségű a panel, akkor lehet nincs ezzel probléma. -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #36 üzenetére
Ez is igaz. Csinálhatnának már egy olyan mobilt, ami belülről megegyezik a Redmi Note 5-tel, de kívülről másabb. Azaz a képátló kisebb lenne, de a felbontás maradna, vagy max. FHD-ra csökkenne.
-
KillBorn
senior tag
Több helyen, talán itt a Mobilarénán is, írtak valami ronda notchos készülékről, mikor a Redmi 6-ról volt szivárgás. Azzal vajon mi lett?
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
-
Azt még egy sárgacetlis hibbant is láthatta, hogy kamu... Hiába írtam alá, még a jónép fele így is megette azt a kamut..
Nem is Xiaomi volt a képeken... Az egyiken a hátlap igen, az előlap viszont valami full kínai szar volt ,aminek az elejére rátettek egy notch fóliát.. Semmi több.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #42 üzenetére
Ott a
f/1.5-ösf/2.2-es rekeszértékű kamera a 8 megapixeles lencsével lélegzetelállító képeket tud csinálni! Meggondoltam magam, szerintem ezerszer jobb mint ez a $#03*" Xiaomi![ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
Remélem a következő szériák végre átlépik a 10"-t és a 20cm-s magasságot, csak hogy már igazán kezelhetetlen tepsik legyenek!
Nevetséges, hogy 5" alatt (5"-on) /esetleg 140mm magasság alatt/ már nincs alternatíva...[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
sNake^
tag
A 6x-es tippet lekéstétek, Az már van egy ideje... Vagy az mi6x? Tudja a fene, Snapdragon 660-al van az biztos, és 300 dollár az is😂
Ha indulsz, ha érkezel, éjjel-nappal étkezel.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #3 üzenetére
Kínai belpiacos ára annyi, gondolom..
-
dave987
aktív tag
Ez most olyan mintha a redmi 5tel túlságosan elrugaszkodtak volna,s most visszábbléptek. Ennél a kijelző szélesség újra redmi 4x méretű. Meg a kijelző ppi értéke is ugyanaz. Annyi hogy hosszabb minden egy kicsit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Redmi sorozat évek óta megbízható és erős ajánlat a kategóriában, amire most dupla kamerával, mesterséges intelligenciával és friss hardverrel erősít rá a Xiaomi.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung S21 FE 6gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 6gb RAM /128 GB ROM eladó.
- MacSzerez.com - iPhone 11 Pro / 256GB / Asztroszürke / Garancia!
- Iphone 12 dobozos független újszerű 64Gb Black
- Samsung S20 FE 6gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 6gb RAM /128 GB ROM eladó. cser
- iPhone 13 PRO MAX 128GB sierra blue kártyafüggetlen, gyönyörű! Fulldobozos!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest