Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mobil flották
- Európai árak kerültek a Redmi Watch 5 Active-ra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Október 12-én mutatkozik be az Oppo K12 Plus
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Magisk
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Esélyt sem látok rá hogy megkapja a 200 megapixeles kamerát a 23 Ultra, de ahogy a vak is mondta majd meglátjuk
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Emericus Max
tag
Ez csak egyfajta farokméregetés, mint az autóknál, hogy hány másodperc alatt van 100-on, meg hány lóerős...
Miért 200, legyen inkább 1000 megapixel
Nem tudom miért van az, hogy a régi Lumia930, amit használtam egy szem kamerával is vállalhatóbb képeket csinált, mint azóta bármelyik Samu, Xiaomi meg minden más ami a kezembe volt és mindegyiken tököm tudja hány kamera van meg sokkal erősebb hardver, meg sokkal több pixel... -
Thor71
tag
válasz Emericus Max #2 üzenetére
Lumia 950-em van csak fotózásra használom. Érdekes módon nem kell rá még 5 kamera plusz 20 megapixellel köszöni jól van
-
félisten
Miért van a szenzor modul oldalán USB és lan csatlakozó?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
johnyblaze
aktív tag
nem rossz otlet maga az elgondolas.iphone-t hasznalok.es kb 5-6 eve ugyanugy 12mp szenzort hasznalnak. (nem minden a mp de azert na.illetve egy nagy nevu vallalattal akar ossze allni valamilyen kollaboracio formajaban.tudom apple nem tenne,meg ertem.en csak jol akarok jarni ) jo lenne ha komolyabban rafekudnenek es atdolgoznak a kamerat.felre ertes ne essek,igy is nagyon jo kepeket csinal laikus szemmel.nyilvan nem tud kivaltani egy camerat,csak szuper lenne ha nem kellene egy 1000 dollaros telefon melle meg venni egy 3-5000 dollaros leica-t. na jolvan csak almodozok :| ,ugy sem lesz semmi mostanaban.
200mp lol mondjuk ez azert vicces
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
félisten
válasz johnyblaze #5 üzenetére
Szenzor méret nem nő jelentősen. A 108 megás samsung is 12-re méretezve ment.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
adamklark
senior tag
minek amikor a 108-as is inkább marketing maszlag? persze jó a kamera de ne nevetessük magunkat
-
johnyblaze
aktív tag
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Google Pixel 6 Pro, 5G, 12/128Gb, Független, Android 14,Szép Állapot!
- Eladó, Samsung A05.S,, 4/128 ezüst,, csak ma akciós áron!!
- Samsung A5/2017 3/32gb Vodafone, single sim
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld. Új állapotú, gyári garanciás, minimális üzemidővel
- Eladó egy Huawei p30lite új ,gyűjtői ,pici kompromisszum 4/128gb
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen