Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
Gyártás ilyenkor új széria esetén, hogy történik? Legyártanak x darabot és meglátják hogyan fogy aztán ha van rá igény akkor folytatják a gyártást, vagy folyamatosan megy a dolog és nem nézik az eladásokat? Esetleg felső kategóriában korlátozott számú darabot gyártanak csak le?
-
sniper elite
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #632 üzenetére
Nem akarok okoskodni, de szerintem felesleges az árak miatt hisztizni. Sajnos a gyenge forint és a itthoni boltok miatt is jóval többet kell fizetni a kártyákért mint ha külföldön vennéd. Ha nem félnék a garanciáztatás külföldi útvesztőitől akkor euróért megvennék mindent kintről aztán megvan oldva, de sajnos garancia miatt elsősorban itthon érdemes vásárolni hardvereket ezt mindenki vágja úgyis. Abban reménykedjünk, hogy stabilizálódik a forint és szépen visszaáll 260-270 körülire aztán normalizálódnak az árak is. Meg abban is reménykedhetünk, hogy lesznek olyan helyek ahol nem fognak óriási hasznot rárakni a kártyákra, mert sajnos az is valós probléma, hogy az agyonreklámozott pc alkatrészeket is áruló boltokban a legdrágábbak a hardverek és ez eléggé zavaró de persze ezt is meglehet oldani prohardveren való vásárlással
-
sniper elite
senior tag
6GB-os kártya Te jó ég
Kezdenek itt is túlzásokba menni a gyártók mint ahogy alaplapoknál is már szinte totál felesleges 32-64 gigát befogadó lapokat gyártanak, játékra szerintem totál felesleges ennyi.Nagyon kemény kártya lesz mindenesetre, árban is brutális lesz szinte biztosan, ejjj de szép idők voltak amikor 160kból kitudtam hozni 2db új 4870x2 kártyát. Most meg 1 GPU-s kártya kerül ennyibe kicsit se röhejes
-
sniper elite
senior tag
-
sniper elite
senior tag
Megint nagyot fog alkotni az AMD VGA terén, általában amikor jönnek ki az új sorozatok videókártyáknál elgondolkodom nem-e váltsak zöldre, de ahogy meglátom az éppen aktuális specifikációkat Radeon karikról egyből érzem, hogy ez kell nekem!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Autós kamerák
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest