Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
Csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett eleve így kiadni.
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
Richie86
senior tag
válasz eclipse006 #1 üzenetére
Ez jó kérdés...
De (sajnos!) a mai világban már annak is örülni kell, hogy reagáltak a felhasználói visszajelzésekre. -
Forest48
aktív tag
"Töredékét"=4Gb...ok
Gondolom copy lett a oneplus 2 memóriakezeléses scriptje, megesik. Amit szoftverrel lehet javítani, az nem nagy gond. Gondolkodok a váltáson OPO-ról, de a fémet nem szeretem ekkora méretben. A sandstoneal ellentétben csúszik, a tokokat meg nem szeretem, csak belebújósat használok. -
ben11
őstag
válasz eclipse006 #1 üzenetére
Láttál mostanában hibátlan fw-vel kiadott készüléket?
Akkora a verseny, hogy egy gyártó sem szán már kellő időt tesztelésre. -
Fejvadi
nagyúr
Rá is fér ahogy olvastam.
-
konczy3
senior tag
OPX-et is sok hibával adták ki, jöttek sorba a frissítések.
Never Settle
-
Matada2.3
veterán
Ez a jó gyártó hozzáállás, ha valami nem tetszik a népnek (és valamilyen szinten igazuk is van) akkor azt orvosoljuk a lehető leghamarabb!
Finn the human
-
Szakiii
addikt
De komoly, nagyon dicséretes pont ez volt az egyik dolog ami nekem nem tetszett benne, a kalibráció. A ramos dolog csak fel lett fújva, létező dolog persze de semmibe se kerül orvosolni. Most már biztos hogy berendelem én is.
-
félisten
Azt azért lássuk be, hogy pár heti felhasználói visszajelzés sok havi fejlesztői teszteléssel ér fel -- ennyi idő meg egyszerűen nincs manapság.
Ha a kiadott termék alapvetően használható, és a gyártő gyorsan reagál, akkor szerintem nincs baj azzal, hogy a korai madarak fejezik be a bétatesztelést.MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Arcanus
aktív tag
Ez szép és jó dolog, de az OPO még most sem kapta meg az oxygenos 3-mat.
-
macskea
őstag
Egyrészt igazad van, másrészt meg biztos szarul esik egy early adopternek, hogy nem elég, hogy kifizette a magasabb kezdőárat, de még betatesztert is csinálnak belőle.
Egyébként egyre jobban tetszik ez a készülék, de van egy dolog, amit semmilyen frissítéssel nem tudnak majd orvosolni, az pedig az unalmas egyendizájn. Nagyon sajnálom, hogy oda a sandstone, igazi unikum volt.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
félisten
Az early adopterek szerintem szinte minden műszaki cikk esetében vállalják a kísérleti nyúl szerepét, és minél összetettebb termékről van szó, annál nagyobb a vállalt kockázat.
Az persze már más kérdés, hogy a gyártói hozzáállásnak ezt díjaznia kéne, nem pedig magasról tenni is a gyorsan és drágán vásárlók fejére.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
utomi
senior tag
Erre egyébként (mármint az OP3-ra) van CM13 , akár nemhivatalos is? Mert az azért igencsak nagy előny, bár az Oxygen OS is érdekesen hangzik csak félek a frissítés lassúságától.
-
4264adam
veterán
Az ilyennek az oka a használói társadalom:
Elsőnek legyen így és jobb akku idő, majd ha a nagyvilág problémázik a gyorsító táron azt egy frissítéssel orvosoljuk, de az akku időn ront. Fordítva még nyögvenyelősebb lenne a történet.
-
ctvagyok
őstag
Ha a kijelzőhöz tudnak egy normális sRGB módot összehozni, az nagyon szép lenne.
-
Dícséretes a javító csomag elkészítésére ilyen rövid időn belül.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Potrien
senior tag
Tetszik a gyors reagálása a gyárnak!
-
macskea
őstag
válasz PowerBuldog #19 üzenetére
Nyilván tokkal olyan külsőt raksz a telefonra, amilyet akarsz, de az azért nem ugyan az. Azon látszik, hogy egy tok, majd bereped, eláll, alatta meg gyűlik a kosz, ami összekarcolja a készüléket.
-
macskea
őstag
Ebben is van valami, pláne mondjuk egy olyan cég esetében, mint a One+. Legalábbis innen, Európából nézve. De mondjuk egy Apple vagy Samsung esetén vajon ugyan ez a helyzet? Valahogy nem érzem ezt. Nekem azok valahogy nem új és izgalmas "nevek", másért venném meg én azokat korán, mint mondjuk egy fiatalabb cég mobilját. A távolkeleten meg ki tudja milyen szemüvegen keresztül nézik ezeket a cégeket. Bár a One+ értékesítési modellje ez esetben is biztosít egy fajta biztonságot. Nem szolgáltatón keresztül tukmálják rá a készülékeket az emberekre, hanem azok tudatosan választják ki azokat. És mivel a döntés nagyrészt az övék, így az esetleges negatív következményeivel is könnyebben együtt tudnak élni.
-
lewisfm
aktív tag
Vezeték nélküli, indukciós töltés ugye nem tud?
-
--Tomee--
csendes tag
Nekem nagyon tetszik ez a hozzaallas. Meg akkor is, ha az "early bird-ok" par hetet kenytelenek a csiszolatlanabbik verzioju szoftverrel hasznalni a keszuleket. Nezzetek korul, alig akad manapsag olyan gyarto, aki egyatalan torodik a szoftveres javitasokkal.
Tegnap is ma feküdtem le, de ma is holnap fogok!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
- iPhone 13 256GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 91%/p3712
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen