Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Ne haragudj, de ez totál bullsh*t.... Egy 6 magos közép-felső kategóriás processzornál gondolkodós a rendszer akkor ott valami mással van súlyos gond. Pl SSD-nél valami AHCI driver bug vagy rossz beállítás.
Esetleg még a személyes elfogultságod alapján te rosszabbnak akarod látni. Nem a Ryzent vagy az AMD-t akarom védeni, de ebben a szituban maga a CPU már bőven overkill kategória ahhoz, hogy a system performance-t befolyásolja. Ilyenről akkor lehetne beszélni ha valami legalja N-es pentiumot meg ULV i3-at vetnénk össze, ott lehet ezzel gond mind a magszám, mind az órajelek miatt.
Mondom ezt úgy, hogy FX-ről váltottam i7-re, vettem mellég a i7-4700HQ-val szerelt laptopot, majd most eladtam az i7-et és váltottam Ryzenre mert kellett a magszám. Tudod mikor vettem észre bármi változást a rendszer sebességben? Amikor váltottam HDD-ről SSD-re még az FX-el, azóta az általános géphasználati élmény KB totál ugyan az. Még a rendszerindulás sebessége is sokkal inkább magától az alaplaptól függ mint a benne lévő procitól. A laptopom indul be leggyorsabban, pedig abban van a 2. leggyengébb hardver és a leglassabb SSD (Kingston V300)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Fotó állvány eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest