- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Juhaszatti #18 üzenetére
A gyakorlatban viszont jó eséllyel vékonyítani fognak, bár, újabban mintha a nagyobb akksinak is kezdene marketingértéke lenni.
Én kicsivel vastagabb készülékeket is el tudnék képzelni amúgy, talán még a fogás is kényelmesebb lenne rajtuk. (Bár a többség úgyis tokot használ, úgyhogy ez talán nem olyan fontos szempont.)
-
törölt tag
Torzít a kép, egy egyenes vonal nincs rajta. Monitorként is használom, és még a böngészősáv is zavart, egy Excel meg aztán főleg gáz volt. Pedig közelről, nagyobb méretben állítólag van előnye az ívelt kialakításnak.
Távolabbról, tévéként sem bírtam megszokni, így 12 nap után visszavittem a boltba. A következő már sík paneles lesz.
(#10) WinstonWolf:
Az LG más OLED technológiát használ a tévében mint a Samsung a telefonban, én nem félek tőle:
- [link]
- [link] -
törölt tag
Idén a tévém LCD, a telefonom pedig OLED kijelzős, mindkettő a Samsungtől van. Jövőre, de legkésőbb két év múlva úgy tűnik, eléri a Samsung, hogy a tévém legyen OLED, a telefonom pedig LCD, és mindkettő az LG-től legyen.
Tévé kapcsán elsősorban az ívelt kijelzővel vesztettek el, és ha csúcstelefonból is csak edge kijelzőst adnak ki, akkor szintén másra váltok majd. Szerencsére van választék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest