- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Quasi_modo #142 üzenetére
Vagy azt, hogy összefogtak az Intellel, ahelyett, hogy a még időben megérkezett Maemot tolták volna. Ha a beígért módon az N-szériába már csak Maemo-s készülék jött volna, akkor talán nem is változik a piaci helyzetük és felvehették volna a kesztyűt az Apple-el.
-
leviske
veterán
Elolvastam a cikket is mielőtt írtam, ettől még irritálhat, ha egy nyomorultul megszerkesztett grafikont pakolnak bele, vagy nem?
Kezd már szánalmas lenni, hogy a szerencsétlen WP tulajok mindenkinek beszólnak az ilyen témájú topikokban, aki bármilyen negatív hozzászólást el mer ejteni. A francnak reagálsz a hozzászólásomra, ha én vagyok a troll?
(#96) Lacces: Köszi, gondoltam. De hogy ennek értelme legyen, vagy külön jelezni kellett volna baloldalon, hogy hány százalékkal növekedett hónapról hónapra, vagy szimplán kiírni a kb eladási számokat, ugyanúgy oldalra. Így nem ér semmit.
-
leviske
veterán
miért növekszenek folyamatosan az oszlopok, miközben végig 100%-król van szó? Jaj jaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest