Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Badboys

őstag

Az igazat megvallva nem vagyok Nokia fan,de azért valljuk be letett az asztalra valamit.Hosszú éveken át fúrta faragta.Win.mobil szintén ezen az úton eljutott erre a szintre,sokaknak égnek áll a haja tőle mai napig sokan rácsodálkoznak mi is az a HTC.Azt mondom sokan rákaptak az Androidra személy szerint 3 hetet bírtam ki vele isten csapása az úgy ahogy van mégis istenítik rengeteg gyerekes hibáival.A lelkes amatőrök segítségével vagy lesz belőle valami vagy nem.Sajnos sokszor Ők is kudarcot vallanak.Szerintem nem kell temetni még semmit megvárjuk mi sül ki ebből a dologból,ami biztos az 50-50% vagy jó lesz nekünk vagy nem.Szerintem nem véletlen,hogy a Win.7-re tett a Nokia.Annyian belevágtak az Androidba a végén elveszik a gyerek a sok bába közt.Nézd a használók oldalát mikor kapsz frissítést Androidra ha a gyártó úgy akarja,de inkább fölhegesztik egy új fejlesztésű telefonra,hogy vegyék meg ha akarnak valamit.Azért a Wm fejlődött lett megoldás mindenre előbb utóbb.Ez jelenleg az Androidra nem áll.Sajnos a Win.7 t szintén bekorlátozták.Egyenlőre marad a HTC HD megvárom a fejleményeket legalábbis Én.

Új hozzászólás Aktív témák