- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Az igazat megvallva nem vagyok Nokia fan,de azért valljuk be letett az asztalra valamit.Hosszú éveken át fúrta faragta.Win.mobil szintén ezen az úton eljutott erre a szintre,sokaknak égnek áll a haja tőle mai napig sokan rácsodálkoznak mi is az a HTC.Azt mondom sokan rákaptak az Androidra személy szerint 3 hetet bírtam ki vele isten csapása az úgy ahogy van mégis istenítik rengeteg gyerekes hibáival.A lelkes amatőrök segítségével vagy lesz belőle valami vagy nem.Sajnos sokszor Ők is kudarcot vallanak.Szerintem nem kell temetni még semmit megvárjuk mi sül ki ebből a dologból,ami biztos az 50-50% vagy jó lesz nekünk vagy nem.Szerintem nem véletlen,hogy a Win.7-re tett a Nokia.Annyian belevágtak az Androidba a végén elveszik a gyerek a sok bába közt.Nézd a használók oldalát mikor kapsz frissítést Androidra ha a gyártó úgy akarja,de inkább fölhegesztik egy új fejlesztésű telefonra,hogy vegyék meg ha akarnak valamit.Azért a Wm fejlődött lett megoldás mindenre előbb utóbb.Ez jelenleg az Androidra nem áll.Sajnos a Win.7 t szintén bekorlátozták.Egyenlőre marad a HTC HD megvárom a fejleményeket legalábbis Én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest