Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi All!
Tud nekem valaki infóval vagy ajánlással szolgálni, hol találok olyan szakembert vagy céget, akik tudnak mobilalkalmazást készíteni ? Androidra és IO-sre.
-
gregoryapp
csendes tag
Ment egy email.

-
Yany
addikt
Ez egy szuper dolog. Remélem beválik, mert esélyes, hogy pár hónapon belül magam is élnék a lehetőséggel. Köszönjük.

-
deva
tag
Nagyon jó ötlet, én csak most találtam rá, és ezzel a lendülettel élnék is a lehetőséggel, ha ez még létezik, emailben bővebben jelentkeztem!

-
Apika
addikt
Ez egy nagyon jó kezdeményezés!

Összehozza a fejlesztőket, és a felhasználókat... -
tameszol
csendes tag
Én is fejlesztek iOS-re egy játékot lassan egy éve, elég sok pénzt kellett már sajnos beleraknom(programozó fizetése), de remélem megtérül.
Támogatom az ötletet egyébként. Én is mindig hivatalosan töltöm le a programokat, pénzért, mert tudom mennyi munka van benne.

Illetve a fejlesztő meghálálja folyamatos updatekkel
Ha végre kiadom én is, regngeteg update-ötlettel indul már alapból a játék.
Lehetne egyébként összehozni csapatokat is. A kezdő fejlesztők összeállva valószínűleg sikeresebbek lennének.
én is keresek társakat, de eddig nem nagyon volt fórum ahol ezt ilyen könnyen lehetett volna megtenni.
-
-
dzdome
csendes tag
válasz
pingwin011
üzenetére
Jo az otleted,es bocsi,hogy mashova csatlakoztam a tamogatasom ehheztartozo reszevel.

-
dzdome
csendes tag
Csatlakozom az otlethez.Olvastam ugyan ilyenrol a Nokia Betalab oldalain,de ez egy kozvetlenebb es hasznosabb megoldas lenne,akar egy elkepzeles-tervezes szinten is a fejleszto reszerol.
Dicseretes, a Mobilarena reszerol, ez az inditvany.Tovabb mennek,tamogatni lehetne a fejlesztoket abban is ,hogy alkalmazasaik felkeruljenek az egyes felhasznaloi oldalakra,mint a Nokia Store, is.Hajra !

-
luke.
aktív tag
Az ppont elegendo hogy rakerdeztetek tobbszor, csak sajnos ezt nem nagyon kommunikaltatok. Azt hogy megkerested oket koszonom azokkal egyutt akik szavaztak.
Eme megszavazott programot mas is emlitette, hianyolta elottem, de azert koszonom, hogy szemelyesen nekem szantad a valaszt. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Szerinted mit kellene csinálnunk?
Az LG beígérte az appokat, mi írtunk róla, nem lettek kész; én havonta megkérdezem, hogy mi a helyzet, de ezen kívül mit csináljak? Írjak ki népszavazást, gyűjtsek aláírásokat, robbantsak bombát?Gondolkozz már, mielőtt rajtunk kéred számon más sarát. Meg azon is gondolkozz el, hogy a magad nevében mit kérhetsz számon azért, mert az interneten szavaztál valamire.
U.I.: Mellesleg annak is piszkosul tudok örülni, hogy egy egyébként kiváló kezdeményezésből (mely szemmel láthatóan működik) te csak erre tudsz gondolni és próbálod szemelteni ezt a fórumtémát. Nice.
-
Wilbury
csendes tag
Respect nektek felhasználói, és fejlesztői oldalról is!
-
zola8van8
tag
A cikkekbe írhatnátok pár sort (főleg szakmait) a fejlesztőről, és az inditatást amiért elkezdte az adott programot fejleszteni

-
luke.
aktív tag
Gondoltam, hogy a MA stábja nem reagál - és utána sem néz státuszának - a megszavazott magyar fejlesztésű LG programra, de mivel sokan szavaztuk meg sokan emlékeznek rá. Ennyi!
-
Nagyon jó az elgondolás, várom a bemutatókat! Így tovább

-
Rav3n02
senior tag
Ez igen srácok, le a kalappal

-
M4L@y
tag
Nagyon jó ötlet, biztos vagyok benne, hogy működni fog a dolog és dinamikus lesz egy kis idő elteltével. Egyébként mar hiányzott is egy ilyen dolog. Sok sikert hozzá!
-
n6230i
tag
Már vártam ezt a publikációt és természetesen hatalmas nagy tisztelet a csapatnak, hogy egy ilyen dolgot felkarolnak és támogatnak (tudván hogy nem kevés melóval fog járni).
Kíváncsi vagyok, hogy a fejlesztéshez tartozó emberek hogyan találják majd meg itt egymást - ha minden jól megy én is kipróbálom magam a mobil grafikai részen
-
gabe8719
senior tag
mindnyájatoknak!! -
DonMedve
addikt
Ez nagyon jó ötlet.Gratulálok, és sok sikert.
-
luke.
aktív tag
Jó ötlet! Én várom azt az LG fejlesztésü programot is amit majd egy ève az itteni fórumozók szavaztak meg. Esetleg lehetne azzal a nagyon jó alkalmazással kezdeni...

-
V.T.CS.
senior tag
a kezdeményezés jó.és akkor már meg is lehetne kérni valakit hogy a mobilarena-nak csináljanak már egy normális alkalmazást,mert ez minősíthetelen.
-
vans?
őstag
Kiraly otlet, remelem a megvalositas is az lesz.

-
Ez egy hó 5let. hajrá srácok!
-
deathtania
senior tag
nagyon nagyon jó kezdeményezés és maxi respect a szerkesztőségnek!

már van szerencsém egykét magyar android alkalmazást használni, és maximálisan meg vagyok velük elégedve, biztosan van több ilyen is! remélem, sokan fognak jelentkezni.

hajrá!!!!

-
darkarthur
senior tag
Én is nagyon örülök ennek!

-
cashzoli
aktív tag
Kellett már ez a kezdeményezés, mélységesen egyetértek vele. HATALMAS respect nektek, Mobilarénásoknak érte!

Amatőr programozóként nagyon motiváló, hogy talán 2-3 év múlva nektek küldhetem majd el először az alkalmazásaim, és az is, hogy másokét tesztelhetem
-
LEFTHORSE1
őstag
Valami okból kifolyólag úgy érzem hogy nem lesz dömping magyar alkalmazásokból, no de hátha... én az igazi értelmét úgy látnám az egésznek ha lenne egy topik pl "Android alkalmazás koncepciok, ötletek" és az ott bemutatott-körbeírt értelmes ötleteket váltják valóra a tehetséges fejlesztők. Én pl nem is vágyok nagy dolgokra, csak az X10 minimet szeretném ellátni olyan alapfunkciókkal melyek a régebbi SE mobiljaimban annyira elkényeztettek
-
mAiNiAc
csendes tag
Nagyon jó gesztus, remélem tényleges eredménye is lesz. Magam részéről pedig csak a figyelmemet tudom beledobni, meg hogy építő jelleggel véleményezek, azt hiszem ez épp az elvárás. Keep up the good work!
-
róland
veterán
Jó ötlet!
Elsőnek várnám az LG-féle turistautak.hu-ra épülő offroad navi bemutatást.
-
st4rlight
csendes tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Az a baj, hogy már rég lehetnének, de amikor a magyar szolgáltatóknak (pl Volán, MÁV, stb) írok levelet, hogy lefejleszteném nekik (a végére már ingyen is, mert jó lenne) a menetrend alkalmazásokat telefonra, az olyan, mintha meg sem írtam volna azt a $£#@! levelet, csak az időmet pocsékolom ilyenekre.
Hülye appokat meg nem akarok.
-
Nagyszerű kezdeményezés, reméljük eléri a célját, és lesznek frankó kis programjaink

-
jr1994
addikt
sok sikert a magyar fejlesztőknek!
és grat, MA és PH! 
-
Nordic
Közösségépítő
De azért az elsőnek kiemelt yt-hsz se kutya:
"DEODORANT DEODORANT DEODORANT DEODORANT DEODORANT DEODORANT DEODORANT DEODORANT DEODORANT DEODORANT DEODORANT DEODORANT"

A témához:
Nagyszerű lépés a részetekről, főleg nekem, így majd sok jó progit ismerhetek meg(túl sok cucc van a marketen, és lusta vagyok keresgélni...
). -
Traianus
tag
Nemes kezdeményezés, remélem sikeres lesz!

-
Alwares
aktív tag
Nagyon szuper ötlet, örülök neki.
Nekem is lassan révbe ér az első Appom. Ha belegondolok hozzászólások, visszajelzések több hónap munkája után, görcsberándul a gyomrom.
Ez a kapcsolat tartós dolog nagyon jó lenne. Néha szükség lenne grafikusokra, de nem mozgok olyan körökbe, hogy fel tudjam venni a kapcsolatot az amatőrökkel is. -
kiskaktusz
addikt
tetszik

-
GSM Boy
csendes tag
Csúcs! Ez mindenkinek hasznos lesz!!! Hajrá!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
bartatamas
üzenetére
Rajta vagyunk, de fokozatosan haladunk mindennel!

-
Wave86
tag
Szuper!

-
Adamis
őstag
Azt tudom vállalni, hogy a jó cuccokat (azok ide mutató link-jét) kiteszem, ahova tudom. Van egy pár ismerősöm, aki nem mobilarena tag, de androidos vagy iOS telója van. Talán ők is tesznek egy próbát.
Hajrá fejlesztők! -
Chosen
addikt
A MA csapata is ezt vallja: [link]

-
SolidSun
csendes tag
Nagyszerű kezdeményezés! Kíváncsian várom, hogy mik készülnek itthon

-
maláj
addikt
szerintem is jó elgondolás

-
aram01
nagyúr
korrekt palik vagytok

-
st4rlight
csendes tag
válasz
bartatamas
üzenetére
Szimulátort szoktunk kapni a platform gyártójától, az is megteszi, bár tény, hogy az eszköz jobb!
-
gybazsi
senior tag
Szerintem is nagyon jó ötlet.
Sok sikert kívánok a fejlesztőknek! -
st4rlight
csendes tag
Akkor most szépen visszamászok a Visual Studio-mba

-
ArchElf
addikt
Cool

Emellett azért megyjegyzeném az is, hogy a Logouton is lehetősége van bárkinek a saját (vagy akár más) szuper termékét bemutatni. Persze
abban az esetben, ha hajlandó felvenni a lépést a kommentelők hadával
AE
-
csab2
veterán
Szerintem is remek ötlet!

-
bartatamas
senior tag
Van még egy ötletem amivel még egy lépéssel tovább lehetne vinni a dolgot. A fejlesztők munkáját nagy mértékben meg lehetne könnyíteni ha a kezdeményezésbe készülék forgalmazók, gyártók is beszállnának és lehetőséget biztosítanának a fejlesztők számára is (nem csak az újságírók számára) a készülékek tesztelésére, a programok optimalizálására.
-
tomistarkapi
tag
kíváncsi vagyok fejleszt-e valaki blackberrykre....
-
randras
veterán
Nagyon okos kezdeményezés, pláne, hogy az elsők vagytok Magyarországon ezzel az egésszel.
Figyelmekbe ajánlanám a Telenort, aminek létezik a magyar alkalmazásokra kihegyezett appja, illetve ezt és ezt az appot, ami magyar alkalmazások bemutatásával foglalkozik.
Személy szerint pedig felveszem a kapcsolatot Barta Tamással, aki az egyik legjobb (ha nem a legjobb) diagnosztikai programot fejleszti Androidra (ingyen).

-
RootRulez
félisten
Le a kalappal, remélem összejön.

-
csilisz
tag
Jó kezdeményezés, várjuk az appokat .

-
--Tomee--
csendes tag
Nagyon örülök ennek a dolognak, kiemelt figyelemmel fogom követni a magyar fejlesztéseket! Ha kicsit körbenézünk, és még nyugodtan alaposabban is, nem igazán van akik ekkora létükre mint a prohardver lapcsalád ilyesmivel foglalkoznának. Hajrá!

-
:MTC:kandur
tag
Csatlakozom az ötlet támogatói táborába! Nagyon jó az alapötlet, kíváncsi vagyok a megvalósításra, ösztönzőleg hathat vásárlásra, ha tudjuk, hogy magyar fejlesztői csapattól vásároljuk az új applikációkat, így támogatva munkájukat!
Hállelujah!

-
Remek kezdeményezés! Ami kiemelten tetszik benne, hogy elég részletesen átgondoltátok ezt az egészet.
A tolerancia részt, nagyon jó, hogy beletettétek.
-
Kiváló ötlet, korrekt feltételekkel. Így tovább! Remélem, valóban működőképes lesz az általatok felvázolt modell!
-
Stag90
csendes tag
Nagyon jó kezdeményezés. Viszont örülnék neki, ha nem 99% Androidból állna a sorozat, még ha az is van a legtöbb embernek.

-
pingwin011
aktív tag
Kiváló kezdeményezés! Szerintem nem is túl későn. Androidnál pl saját tapasztalat szerint mostanában kezdtek el igényes appokat gyártani, egyre kevésbé lehet belefutni használhatatlan, igénytelen munkákba.
Nem tudom mennyire életszerű, de lehetne egy esetleg egy olyan topicot is csinálni, ahova a programozni nem tudó, de ötlettel rendelkező felhasználók bedobnának valamilyen ötletet, és ha valamelyik fejlesztő lát benne fantáziát, akkor lecsapna rá. Szerintetek?
-
ne_nezze
aktív tag
előszöris maxirespect nektek ezért a kezdeményezésért!
másrészt erről eszembe jutott valami vagyis valaki. nem emlékszem már milyen néven fórumozott itt az illető arra viszont igen h ő nem szoftvert írt hanem készüléket tervezett. mi lett vele?
-
papaiatis
csendes tag
Nagyon nagyon köszönjük!!

-
axioma
veterán
Ez nagyon tetszik! Mint egyszeru felhasznalonak (programozo vagyok, de mobilokkal nem foglalkozom - bar soha ne mondd, hogy soha...)
-
hdanit610
aktív tag
Grat MA srácok, hajrá fejlesztők!

-
atike
nagyúr

Támogatom az ez irányú törekvéseket. Sőt. Nagyon tetszik!
-
fatal`
titán
Köszönjük!
Éppen nemrég gondoltam rá, hogy megkéne nézni milyen androidra fejleszteni, itt az ideje.

-
SPY0817
aktív tag
Nem rossz ötlet, sőt. Amúgy meg jobb későn mint soha.
-
kariad
senior tag
Végre egy jó dolog!

-
Prime110
aktív tag
Csatlakozom, remek ötlet és kezdeményezés is egyben!

-
debrejo
senior tag
Le a kalappal! maxi-respect!
-
CreMindES
csendes tag
Én is örülök ennek a kezdeményezésnek

-
Enjoy
addikt
Jó lenne, ha elmozdulnának a magyar felhasználók ebbe az irányba.
A warez nem épp' európai mentalitás..1 minőségi alkalmazásért, amit napi szinten használ az ember, s több éven át kap folyamatosan update-eket - nem pénz értük pár száz forintot adni.
Szerk.: Amúgy grat a kezdeményezésért MA-Team

-
bandigno
senior tag
BIG UP! Maximálisan jó kezdeményezés! Már fel is hívtam rá egy ismerősöm figyelmét, aki ügyesen dolgozik!

-
PrinczA
őstag
Nagyon jo 5let. Gratula!
-
Graphics
Jómunkásember
Ich bin damit einverstanden, azaz ,ez egy tényleg jó ötlet, és talán majd igy később nagyobb lehetőségeket kapnak majd a fejlesztők
-
Zolesz007
őstag
Nagyon jó kezdeményezés. Szerintem segít rávezetni majd az embereket a vásárlásra, hogy támogassák a fejlesztőket
-
csoki46
senior tag
Nagyon jó kezdeményezés, remélem hamar beindul. Tuti, hogy nagy sikere lesz! Köszi srácok!
-
Brown ügynök
senior tag
Remek kezdeményezés!

-
Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy:
Köszönjük!
A levelet meg már írom is

-
Sofian
őstag
Max respect!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Kuponkunyeráló
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az LG beígérte az appokat, mi írtunk róla, nem lettek kész; én havonta megkérdezem, hogy mi a helyzet, de ezen kívül mit csináljak? Írjak ki népszavazást, gyűjtsek aláírásokat, robbantsak bombát?

No comment!