Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
Szerintem a windows8 WP8 al elég nagy lépést tettek attól függetlenül hogy sok ember csak a Start képernyőig lát.. de a háttérben pláne fejlesztői szemmel az MS mostani húzása már mondhatni megkövetelt volt de egyik konkurens se tette meg, hogy össze olvassza a platformokat.
-
somogyib
őstag
arn: "az ms szinte mindig csak kovetett vkit... pedig egy ekkora befolyasu cegtol mast varna az ember."
Véleményem szerint az MS-nek mindig ez volt az üzletpolitikája: "A piac kitermel valamit, megvárjuk, hogy be jön-e az embereknek. Ha igen akkor mi is ebbe az irányba mozdulunk..." ( na nem ennyire, de az MS kb. így gondolkodik az otthoni felhasználók terén [szerintem] )
Egy gyenge példa: IE7-ben jelentek meg a böngésző tab-ok, előtte a FF-ban vagy a Crome-ban már voltak. MS: "ezt szeretik a felhasználók legyen IE-ben is"
Másrészt az 'eredeti' surface (asztal méretű érintőképernyős deszka, rádobom a telefont és a telefonon lévő képeket azonnal látom, stb, stb.) zseniális koncepció - és tudtommal nem csak koncepció - volt, csak az akkoriban is kb. 2M forintba került
Szóval szerintem van fejlesztés is ezerrel, csak egyszerűbb meglovagolni a piacot...
-
=Mentor=
őstag
Megsúgom neked a zsenik és nagy emberek soha nem a normális (átlagos) személyek közül kerülnek ki. Nekem speciel tetszik Ballmer lazasága, ettől még nem hülye, csak néha hülyéskedik és ez nem ugyanaz. Ballmer pozíciója amúgy önmagában mutatja, hogy az ipse nem éppen kutyaütő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest