Új hozzászólás Aktív témák
-
Meteorhead
aktív tag
Igen, épp mondani akartam én is, hogy MS-től egészen szokatlan módon ennyi értelmes újítást az utóbbi időben nemigen láttunk. Azért ha megnézzük ezeket a szolgáltatásokat, és azt, hogy hol tart linux és az OS community... OpenGL 3.0-hoz mindjárt elérnek az OS driverek, és most írják az ablakolókat és input managert is, amik már használhatók lesznek (X-szel ellentétben). Az élet napos oldalán meg nagyon kemény fícsörök vannak.
(Zárójelben azért hozzáteszem, hogy Wayland hot-seat módja azért elég faja dolog, és már elég régen pedzegettem a témát Microsoftos fórumokon, hogy lenne rá igény, de WinAPI-nak a legeslegmélyén benne van, hogy 1 input stream létezik mind billentyűzetből és egérből is, és egy hozzátartozó fókusz van. Ez kiírthatatlan a rendszerből.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honda topik
- Autós kamerák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest