- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Az volt a baj hogy a PhysX nagyon bevolt harangozva,csak épp nem durrant nagyot,jött pár benchmark amin megmutatta igenis jobb mint az ATI/AMD de ennyi,talán még a mai napig használja egy-két játék,asszem a Metro sorozat. Erre jött egy mantle és csodát hozott,CPU teher átruházása a VGA-ra,ergó teljesítmény növekedés... Ezt sikerült megélni,ha ezt már réges rég lehetett volna miért nem? Na és a játékfejlesztők akik könyörögtek az MSnek hogy csináljon valamit mert nehéz a portolás,le se tojta őket,és csodálkozunk hogy már eljutottunk arra a szintre hogy csak szimplán portolnak és nincs optimalizáció,sok sok ilyen játék van,de hirtelen most az AC3-4 részt tudom felhozni. Ugyan már...ez az új DX is csak egy vicc lesz.
-
dergander
addikt
Mivel AC fan vagyok végigkellett játszanom,de elég ótvarasan futott,viszont a maximális grafikából nem engedtem,na ezt pont nem így kellett volna. NV supportos jobban a gamma,mégis milyen az hogy ottis elég gyérül fut le. Igazuk is van a fejlesztőknek csak killódás a DX más fele kell lépni.
A köztes állapotot azt nem az MS általi DXből néztem volna ki hanem egy mantle 2.0ával amivel az nv is összetud dolgozni
-
dergander
addikt
Ez is olyan lesz mint a többi,nyers erő,nulla optimalizáció a fejlesztők nemfognak nagyon foglalkozni vele ismét kapunk majd fasza portokat. Lehet évente VGA-t venni. Szép és jól hangzik amit szeretne az MS,csak épp szerintem a fele nemlesz igaz
(#151) miresz : Az Nvidiának az nem buli hogy optimalizáció van mert akkor egy olcsóbb kártyán is elfut jól a játék,akkor miből lesz pénz évente ha a parasztok nemveszik a többszázezres VGA-t mert éppen a Crysis4hez DX alatt már csak úgy megy,tönkremenne a cég. Az Nv-nek mindig is az a jó ha évente nagyot gyengül a VGA és állandóan csak venni kell a kártyáit.
Volt lehetőség a mantle projectre,átis gondolták csak rájöttek hogy ez nem. -
dergander
addikt
Az első komoly játék amibe beletojtak a portoláskor az az AC4,durva egy géme,semmi optimalizáció a grafika nem egy 100as mégis megeszi az összes gépet maxon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest