- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
mondjuk igazad van, mert a StarSwarm-ban alaposan profitál az egész rendszer a Mantle-ból, ott van 200%-300%-os gyorsulás. de mégis azt látom mindenhol, hogy a gyengébb procikon segít nagyon sokat az API, és én az AMD helyében pont ezt tettem volna, látva a lemaradásukat. szerintem jól csinálják. majd nézzük meg, mint mennek az új APU-k a Mantle alatt egy év múlva, szerintem szépen kenik majd dVGA nélkül.
-
Valdez
őstag
Szvsz összefüggés van aközött, hogy az amd lemondott a hedt piacról és aközött, hogy kijött a mantle-val.
A mantle legnagyobb előnye úgy néz ki, hogy a gyenge procik mellé is tudsz tenni high end karit, mert szépen kihajtja és mivel az amd már nem fog high end procit gyártani, így a gyenge procijaikat is tudod játékra használni.Egyébként meg valóban, egy ilyen szintű api pont az nv érdeke kellett volna legyen, mivel nem gyárt procit, ha kijött volna egy ilyen api-val minden fajta procival társítva csak nyert volna a dolgon.
-
schwartz
addikt
Véleményem szerint akkor van esélye az új DX-nek, ha a Mantle által kitaposott utat használva és azzal kompatibilisire faragva érkezik. Más esetben sok esélye nincs, mert az nVidia és Intel saját pénzből nem fog nyomatni egy Windows-hoz kötött rendszert, az AMD meg meglesz már DX nélkül is.
Ekkora naivitast.
Ha ezzel az MS vegre komolyan fogja venni a PC-s jatekipart, a kutya sem fog emlekezni a Mantle-re par ev mulva. Meg mi az, hogy az NV es az Intel sajat penzbol nem fog nyomatni Windowshoz kotott rendszert? Lesz sajat OP-rendszeruk? A 3dfx is azt hitte meglesz DX nelkul aztan hova jutottak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- EAFC 25
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest