Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lyallly
-
David_DD
tag
[link]
ha lehet ennek hinni a ceruza kicsit vastagabban fog fogni mint a mi 9-nél, de ez még mindig nem túl drasztikus szerintem. Ha meg kiderül h minimum 8 giga ram lesz benne, akkor meg gyakorlatilag nem is lesz drágulás... -
törölt tag
Persze, de általában olyan megközelítőleg 2 évre szoktam telót venni, és msot már ott vagyok, hogy oké, hogy valami ár érték bajnok középkategóriában, de egy idő után már elég szenvedős tud lenni, inkább beruházok egy felsőkategóriára már életembe először, szerintem kb. 2 évre tökéletes.
Bár, ha az A2 nem ilyen botrányosan nevetséges akkuval jön, lehet most se cserélném le, de már röhejesen hamar merül. -
törölt tag
Várós nagyon ez a teló. Leváltanám végre a mi a2 -t.
-
RoBos
senior tag
válasz
o_pegazus_o #8 üzenetére
Ez a "sima" Mi 10, a Mi 10 Pro az elvileg így fog kinézni!
-
o_pegazus_o
tag
Kíváncsian várom én is. Jelenleg Huawei P30 pro telefont használok, de akár le is cserélem, ha jól sikerül az mi 10 pro.
-
akooos
veterán
Végre valami újszerű design. Ütős telefonnak ígérkezik.
-
miszterjoel
csendes tag
Jól néz ki, jó ez az irány. Ha finomítanak a beltartalmon is, mehet erre a csere.
-
sharp4
őstag
Várom, a fizikai méreteire még kíváncsi lennék.
-
joey04
titán
Reméljük reszelnek a kamera szoftverén, mert sokkal több van a vasban, mint a note 10-ben kihoztak belőle.
-
roli543
őstag
A Mi9 kissé tucat designja után végre valami ami más, határozottan tetszik
-
NemMo
őstag
Nekem már eldőlt, hogy ez lesz a következő telefonom. Egy mi 9t fog leváltani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem a körbeívelő kijelzőt persze, hanem a kameraelrendezést, ami már önmagában is elég mutatósnak tűnik.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- GTA VI
- Milyen videókártyát?
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest