Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
-
-
joey04
titán
-
válasz
Luck Dragon #194 üzenetére
Az tuti jó hozzá.
-
-
-
-
petya2012
őstag
válasz
Zsoleszhun #188 üzenetére
köszi a segítséget
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Egy off kérdés,csak azért itt teszem fel,mert ez a topic pörög
Note10s-em van elhagytam valahol a sim tűt,bármilyen jó bele amit lehet kapni a neten?
köszi a választ -
bendegruz
őstag
Azért hogy 2 csepp víz elintezheti, az hatalmas hiba a mai világban…
Egyebkent nagyon bejön :) -
*Mukeey*
addikt
válasz
Schuler888 #177 üzenetére
Irtam, hogy top3 gyártò. (Xiaomi, Samsung, Apple) Akik trendeket tudnak elindítani. A ZTE kb a kutyát nem érdekli....
-
Dilikutya
félisten
válasz
Graphics #182 üzenetére
Tudom, hogy léteznek, a HTC-nek még pár éve ott volt az U11, ami akkoriban a legjobb kamerás mobilnak is ki lett kiáltva. Arra gondoltam, hogy nincsenek jó, meghatározó, sikeres készülékeik.
Tudom, Sony mobilos része is döglődik, sehol sincsenek a 7-8 évvel ezelőtti szinthez képest. Samsung, Apple bedarálta a felső kategóriát, a kínaiak az alsót. A felsőben a Xiaomi sem tényező szerintem, hiába a drága készülék csúcshardverrel, annyiért mindenki inkább Samsungot vesz, ha androidost akar. -
-
-
-
válasz
Luck Dragon #178 üzenetére
Szerintem inkább arról van szó, hogy bevállalták.
Vannak kijelzőgyártók, akik ezzel 'kísérleteznek', a ZTE-nek pedig mindenképp jól jön egy kis reklám a csődközeliség után.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Luck Dragon #178 üzenetére
Valamikor a ZTE nagyobb tényező volt a mobilpiacon. Most meg se ZTE, se HTC, se Motorola. De a Nokia sincs jelen túl nagy erőkkel.
-
válasz
Schuler888 #177 üzenetére
Számomra meglepő volt , hogy pont olyan gyártó kezdte el akiktől nem vártam volna .
-
leslien
nagyúr
válasz
Bathorypeter #174 üzenetére
kíváncsi leszek mennyire tudták ezt orvosolni a SD 888+ ban...
mert jelenleg SD 870 fölé nem érdemes menni.. -
válasz
Bathorypeter #172 üzenetére
Melegben, töltés közben melegszik? Gondolom nem mindegy mire teszed, párna biztosan nem jó. Én üveglapra teszem töltés közben egy okosmérlegre azt szereti.
-
Bathorypeter
tag
válasz
énvagyokaz^^ #171 üzenetére
minden van benne de most 100 euroval olcsobb már ahoz képest amikor én vettem.Én mi 10-röl váltottam,semmi különbséget nem veszek észre,már mint a miui felület ugyanolyan.Itthon sajnos nagyon drága,igy se volt olcsó,de ezt az árat simán megéri.Nagyon szép telefon,kicsit, nehéz,melegszik,az akkutól is többet várnék,de gyorsan megtölthető,ha ilyet veszel nem fogod megbánni.
Ha rendelsz,akkor eu rommal rendeld ne a kinai rommal.Rendelésnél választható,whatsappon hamar válaszolnak minden kérdésedre,segitőkészek nagyonAmúgy ha jól tudom hamarosan lessz a Telenornál is
-
énvagyokaz^^
tag
válasz
Bathorypeter #170 üzenetére
És semmi hátrányt nem érzel egy global rommal szemben?
Az a mi 11 ultra nagyon jó árban van itt, a mostani mi note 10 már megérett a cserére. Magyar nyelv minden van benne? -
Bathorypeter
tag
válasz
énvagyokaz^^ #168 üzenetére
őszintén megmondom nemtudom.Gondolom a frissités gyakorisága.Ugyanolyan miui rendszer van rajta mint az elöző telefonomon.Én nem romolgatok,de úgy tudom ennek nyitva van a bootloadere.Én csak használom.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
énvagyokaz^^ #168 üzenetére
Mikor hogy💁♂️
Ha szeretsz mòkolgatni, akkor jò az EU rom általában. -
énvagyokaz^^
tag
válasz
Bathorypeter #160 üzenetére
És mi a különbség a globallal szemben? Jobb/rosszabb?
-
-
-
KaitouP
nagyúr
Bereklámozza Facebookon a Xiaomi Magyarország is a készüléket, erre amikor valaki rákérdez hogy itthon elérhető lesz-e, bevág egy nemmel válaszolós, fejrázós gifet. Akkor minek reklámozzák?
-
-
*Mukeey*
addikt
Mix széria a különc, prototipus szerű modellek. Ez teljesen beleillik a sorozatba. Itt van elsőként kijelző alatti kamera top3-as gyártótól. Mikor visszatekintenek majd, hogy ki kezdte el, akkor a Xiaomi Mix 4 lesz ez, hiába van a Fold3-ban is.
Maga a telò sztem nagyon jòl néz ki.
-
doooo
veterán
válasz
Donki Hóte #152 üzenetére
Ne erőltesd... ismét nem volt szinte egy valóban hiteles információ a kommentjében (milyen osztással jöhet ki 108-ból 16?)... hagyni kell békében.
-
Bathorypeter
tag
válasz
énvagyokaz^^ #157 üzenetére
Xiaomi EU rom
-
juuzer
addikt
válasz
pusszycat #53 üzenetére
Én is.
*Mukeey*: Nekem az első Mi Mix hozott valami teljesen újat. Pl formában. Nyilván nem lehet minden évben megváltani a világot. De még a Mix 3 is egyedibb volt szerintem, mint ez a 4-es modell. Oké, csúcs SoC, meg kijelző alatt kamera, de kb ebben nekem ki is fújt.
-
énvagyokaz^^
tag
válasz
Bathorypeter #130 üzenetére
Global Miui van rajta? Vagy ez a xiaomi.eu mennyibe más? Jelenleg telenortol vett mi note 10 van, de eléggé csere érett, és itt elég jó árak vannak.
-
Atomgeszi
nagyúr
Első sor: Xaiomi
Utolsó előtti bekezdés: adtatkapcsolat
Kár, hogy kukázták a Sony szenzorait. Jobb lenne a végeredmény, és legalább gcam is lenne rá. -
sonye
senior tag
Na nekem pont ezzel a de jó 400 alatt lesz az árral van a bajom.
Miért? Ha kint 200 fölött picivel.
Egyszerűen nem éri meg 3-400at adni egy telefonért. 1-2 év és úgyis csere. Ráadásul nem jön vissza az ára úgymond.
A Mate 10-es cserélődne, mert 3 éves. És 170-ért vettem. Még mai napig jól megy, de a fotózás meg a kamera egy kuka lett a "frissítésekkel". -
NemMo
őstag
Szerintem nagyon is jók a kávák arányai marha jól néz ki a telefon szerintem. Kifejezetten tetszik. Azt lehet tudni, hogy arcfeloldás lesz-e?
-
Viszont sajnos igen, ettől a képedtől fényévekkel jobbat csinálnak ezek a xiaomik.
Kéremszépen, a felső sarokban a Mi11 Ultra, az alsó sarokban a HTC U11+, indulhat a boksz.
Az első ütés dhszabié, tessék mutatni a fényévnyi különbségeket a két telefon által készített képek között
-
-
dhszabi
csendes tag
Nyilván egy részről marketing elem a 108mp ráírni egy telefonra de azért vannak előnyei is. Többnyire ezek a 108mp szenzorok a legnagyobb szenzorok amik jelenleg telefonban vannak és ez azért sok szituációban hasznos.
Én az elozo S10+om mindhárom kameráját használtam a kulön helyzetekre, ezt majdnem egyben tudja a 108mp a 10T Pro-ban. Szerintem sokkal érdekesebb a 108mp kamera, sok dologra jó, de nyilván nem létkérdés.
Sajnos ezzel az 50megázással se mondtál nagy okosságot, a 108mp kamerás telefonok alap állapotban 16mp fotókat mentenek el, ez abszolut nem kirívó. A natív 108mp egy külön mód.Nem igazán értem a nyígást bármiféle fejlődés fejlődés.
Viszont sajnos igen, ettől a képedtől fényévekkel jobbat csinálnak ezek a xiaomik.
-
Segal
veterán
válasz
szkaroly #145 üzenetére
Persze ez oké és ezt el is kell fogadni hogy ezeknek esik az áruk, én csak azt írtam hogy nagyon gondosan odafigyeltek hogy januárban ez a mobil még a sima 12-nek se jelentsen konkurenciát. Ez olyan tipikus Mi11 megspékelve 2 extra tulajdonsággal és jóval drágábban adva.
Én szerintem most már bevárom a januárt addigra kiderül a Mi12 széria is, az S22 is az új exynossal és ha ezek körül valamelyik piszok jól sikerül akkor az lesz a kiválasztott, ha meg nem akor a Mix4 csak már azon az áron amennyit számomra ér is. -
válasz
Donki Hóte #147 üzenetére
Nincs mit tenni, meg kell venni.
-
válasz
Viktor0610 #104 üzenetére
Francba
Tetszik ez a telefon
-
Dilikutya
félisten
Teljesen értelmetlen egy 2kg-os DSLR-hez hasonlítani, ahol csak a váz annyi, mint egy komplett csúcsmobil. Csak ugye azt a DSLR-t nem viszed magaddal mindenhova, mert nagy és teher. Viszont a kompakt kategóriát az utóbbi évek középkategóriás mobiljai szerintem kivégezték. Sok mobil simán hozza azt a minőséget, sőt jobbat, 2-3x optikai zoom sem olyan nagyon ritka ma már. Ez bőven kiváltja a kompaktokat, telefont meg úgyis viszel mindenhova. Madárlesre, vízbe csobbanó leveli békára, és értelmes asztrofotózásra teljesen alkalmatlanok, ez tiszta sor.
Az is tény, hogy a közel 10 éves Pentax bridge-em nagyon szép közeliket lő a Holdról, hála a 26x optikának, és az csak egy bridge, lényegében egy kompakt egy böszme optikával. De erdőbe, kirándulni nem viszem magammal, mert az se kicsi, és gyorsban, automatán a telefonom ezerszer jobb képeket csinál. -
Hozza a kötelezőt , bár a dizájn elég átlagos , kár hogy nem kapott egy pici Alpha stílust .
-
válasz
Donki Hóte #141 üzenetére
Ugye? De ha biciklizés közben szeretnék pár képet lőni a tájról, oda minek ezermilliárd pixel?
Néha a legjobb objektívek (értsd millió forint+) sem tudják leképezni a fullframe (36*24mm) szezorokat amikben van 20millió pixel, de majd pont ezek a (jó esetben) gyufafejnyi lencsék tudják a tücsökpöcs szenzorokra lejuttatni a fényt normális minőségben, mi? Amikben van 50-100-150millió pixel... Aha...
Ezért nem értem én ezt a bohóckodást ezekkel a telefonos érzékelőkkel... mire jó ez? Max arra, hogy gyorsan lezabálja a mobilnetet az 50 megás jpeg amit ez készít. Ezért kell az ötgé, meg a hatgé, hogy a sok agyamputált fel tudja tőteni' a többezernyi ugyanolyan, semmitmondóan üres 50megás képét a fészbúkra meg instára...
Mondjuk érdekelne, hogy ezer db ilyen semmilyen, 50 megás kép feltöltése hány gramm co2-be kerül?Ezt egy u11+-al lőttem, láthatóan éjszaka, kézből.
[kép]
Nem hinném, hogy ennél sokkal jobb képet lehetne lőni egy, a cikkben említett készülékkel... akkor meg?
Én ezt az egészet egy "parasztvakító neonfény", aka "eyecandy"nek látom, és szerintem nem nagyon lövök mellé... -
Segal
veterán
válasz
pusszycat #137 üzenetére
Az a baj hogy par honap mulva a sima Mi12 is leveri ezt a telefont. Erre nagyon odafigyeltek Xiaominal.
Ez meg tudasban a sima 11 es a Pro kozott van, arban viszont a Pro es az Ultra kozott.
Itt leginkabb a 12-es szeriabol lesz erdemes valasztani jovore.
Foleg abbol az Ultra vilagvero lesz... -
Ha meg nagyon fényképezni akarok, akkor viszem a fényképezőt, amiben normális optika van, normális szenzorral
A fényképezés célja szerint kell kiválasztani a megfelelő eszközt. Ha madarat akarok fényképezni, akkor viszem az (objektívvel együtt) 1,8 kg-os fényképezőgépemet.
Ha biciklizés közben akarok pár képet lőni a tájról, akkor viszont a 18 dekás mobilomat rakom be a hasitasiba
-
Két ellenérzésem van csak.
1: KKP
2: az a kamerasziget...
Ha ezt a technológiát hozná a htc a htc-s minőségben, akkor az nekem bestbuy lenne. Egy db érzékelővel, mint az U1x szériánál. Ha meg nagyon fényképezni akarok, akkor viszem a fényképezőt, amiben normális optika van, normális szenzorral, AI nélkül, és úgy állítom be ahogy akarom.
Nem hívnám dzsunkamobilnak, mert látszik, hogy van tech mögötte, kérdés, hogy milyen színvonalon sikerült kivitelezni a tech-et... -
-
dhszabi
csendes tag
válasz
Donki Hóte #114 üzenetére
Az S9 üzemideje egy nagy nagy kalap kaka volt. S8, S9, S10+ után váltottam Mi 10T Pro-ra, klasszisokkal jobban az üzemidő úgy, hogy a samsungokba szarok exynos van ami gyengébb is.
-
hroberto
veterán
válasz
Donki Hóte #84 üzenetére
A gond nem az optimalizáció hiányával van, hanem a sokat fogyasztó 888-al, a 120Hz-es kijelzővel, és a nagy kijelző felbontással van inkább. Persze a végeredmény tekintetében mindegy...
-
Jó lett ez a telefon tetszik. Az hogy 108 mpx-es a főkamera egyenlőre nem jó hír a mi 11 pro/ultrában is nagyon jó az 50 mpx-es. Megvárom a teszt fotókat. A mi 11 pro az első IP védett telefonom így abból már nem szívesen lépnék vissza. Szeptemberben jön az új alma, azt még megvárom és lehet csere lesz.
-
sonye
senior tag
Csúcs lenne és várós. De mire global jön és magyarba is bekerül lesz ez is fél milla
-
válasz
Felesbandi #127 üzenetére
Áh, annyit vitatkoztam már itt
most egy ideig elég magamból
-
válasz
Felesbandi #125 üzenetére
Én ezt másképp látom, de el tudom fogadni a te álláspontod is, mert én nem a olyan készüléket használok, mint ami neked van, arról Te tudsz érdemi infót adni.
-
Felesbandi
senior tag
Az atlag naiv userek teszik ki a vasarloero nagy reszet, nem azok, akik ertenek is hozza. Piacelsoseg nem feltetlen egyenlo a minoseggel.
Mi 9T-m van, mar oszinten szolva nem is emlekszem, miota igergetik a 12.5-os MIUI-t, amibol azota se jott semmi. A mostani stock rendszer meg tobb szempontbol ergonomiai zsakutca (pl. a recent apps resz vagy mi a neve). Ujabb verziokon ez mar jobb lett, de azon a fronton meg tovabbra is csak az igergetes megy.
Dzsunkanak nem neveznem, de ismeroseim felso es also kategorias Samujaval osszenezve egyertelmuen azt erzem, hogy a Samsung jobban tamogatja a termekeit. Persze araban is benne van ez, de az atlag vasarlo mit tud errol megis... Legyenek nagyok a szamok es kesz.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Donki Hóte #122 üzenetére
Nekem napi egyszer van ott reklám. Nem annyira idegesítő, csak kiábrándító…
-
válasz
kakuk.tamas #121 üzenetére
-
válasz
velizare #119 üzenetére
és amíg nem lesz egy fasza krostálygömbünk, vagy baromi pontos modelljeink, addig így is marad.
Hát igen, csak éppen a jósokat, jövendőmondókat, akiknek van kristálygömbjük, mindenki kókler hazudozónak tartja, ezzel szemben esténként az egész ország áhitattal hallgatja a meteorológusokat
-
válasz
Tsebacsi #100 üzenetére
ez így van. megközelítő modelleket alkalmaznak az előrejelzésre, amelyek legfeljebb 2-3 napra előre megbízhatóak. ez nem jelent teljes bizonyosságot a holnapi időjárás előrejelzésére, csak nagyobb bizonyosságot, mint a 3 nappal későbbire. a felhasznált modellek megbízhatósága nem állandó minden helyzetben, van olyan is, hogy a kevésbé megbízható modell jósol jót, és olyan is, amikor két modell ugyanarra a napra homlokegyenesen eltérő előrejelzést ad, és egy harmadik változat lesz a jó.
szóval ez sajnos ilyen, és amíg nem lesz egy fasza krostálygömbünk, vagy baromi pontos modelljeink, addig így is marad. -
jFox
addikt
válasz
Viktor0610 #92 üzenetére
Az elképzelhető, főleg a periszkópos zoom kamera miatt. De akkor is csúnya.
Mondjuk az nekem pont nem hiányozna. Inkább lenne fix 2x-es vagy 4x-es.
-
leslien
nagyúr
válasz
Bathorypeter #116 üzenetére
melyiket?
-
válasz
Pont olyan vastag mint fent. Csunya.
-
válasz
Dilikutya #98 üzenetére
Ez a mai középmodell simán hozza a 3 éves csúcsmodell teljesítményét, felhasználói élményét, kamerateljesítményét. Az A52/5G elég jól sikerült, kiegyensúlyozottan jó telefon.
De igazából arra reagáltam, hogy valaki azt írta, hogy a felesége sokat köpködte az S9-est, de egy Mi10 sokkal jobban bevált neki.
Én még nem láttam senkit, aki köpködte volna az S9-est, de biztosan van ilyen is
-
-
válasz
Viktor0610 #111 üzenetére
Ja nekem teljesen jó, ha alul nem lenne káva számomra használhatatlan lenne.
Mivel gesztusvezérléssel használom a gyári tokban használhatatlan lenne, ha nincs ahonnan indítsam az ujjam. -
-
Laraxior
titán
válasz
Viktor0610 #109 üzenetére
-
-
-
Laraxior
titán
válasz
Viktor0610 #106 üzenetére
-
-
válasz
Nem nagyon passzol a termékfotó meg ez
-
válasz
Light Yagami #101 üzenetére
-
válasz
Light Yagami #101 üzenetére
Pedig alul így lesz rajta fogás. Próbáld ki ha alul semmi, folyamatosan mellényomsz a kijelzőn.
A teljes káva nélküli megoldás egy utópia,... és nem a leghasználhatóbb. Az oldalt lehajló kijelző sem a legtutibb.
-
Laraxior
titán
válasz
Viktor0610 #97 üzenetére
Ezért nem váltottam még a 9T Pro-ról.
-
Light Yagami
junior tag
Nem tudom, miért tetszik ez a design kínának… alul káva, felül semmi. Ízléstelen az egész. :/
-
"Azért az esőt mostanában előre szokták jelezni .. úgy "pár éve"..."
Ezen jót nevettem, köszönöm. Ezek a kutyaütők általában naponta mást írnak 2-3 napra előre is, halvány fingjuk nincs néha, mi fog történni odafent.
Továbbra is meteorológus mihály és a Gálvölgyi jóslása marad nekem az etalon ilyen téren:
"Mindannyian Isten kezében vagyunk"Ez már nem akkora durr, mint anno a MiMiX volt
-
leslien
nagyúr
válasz
Viktor0610 #96 üzenetére
pl a kérdések ...
Hi, the charger is included ?
When a global or Xiaomi.eu rom will be available ?
Thanks
Verwalter
We don't know, maybe 1 week, maybe 2 months. When it comes out, we will ahve it. -
Dilikutya
félisten
válasz
Donki Hóte #73 üzenetére
3 éves csúcstelefon egy idei középmodell ellenében, persze, hogy az S9 jobban tetszik neki.
-
-
-
*Mukeey*
addikt
Ebből a készülékből csak profitálni fognak a vásárlòk, mert végre az első ismert gyártò elkezdte a kijelző alatti kamerát. Innentől mindenkinek "kötelező" lesz betenni, első körben a csúcsmodellekben, aztán ez is le fog szivárogni az olcsòbbakba is.
-
leslien
nagyúr
már rendelhető is...
Xiaomi Mix 4 - 8GB/128GB - Snapdragon 888+ - Under-Display Kamera
TradingShenzhen 777,00 €TradingShenzhen reddit.. mindenki nézzen utána mielőtt rendel...
-
-
jFox
addikt
Végre Mix4! Jóra sikerült, csak egy dolog nem tetszik benne: ez az óriási kamera sziget. Szerintem ronda lett. Szívesebben láttam volna rajta a volna inkább a sima Mi11/lite kameraszigetét. Elegánsabb lett volna...
-
-
-
csubííí
senior tag
Pedig mindegyik tele van, sőt már mindenhol rengeteg a reklám.
Mivel azt nem írtad, hogy hol legyen található a reklám, így pl... játék, böngésző, YouTube, tv műsor.Viccet mellőzve, hivatalos Magyarországi forgalmazótól vásárolt készüléken, eddig még nem találkoztam reklámmal.
-
roli543
őstag
válasz
Donki Hóte #84 üzenetére
Tehát ha egy telefon nem hozza az elvárt képernyő időt, az már dzsunka?
-
Probert75
addikt
válasz
Donki Hóte #83 üzenetére
QLED tv-m van és megnyomom az "okos" távirányítón a házikós gombot, felugrik alulról a menü és ott lapozgatva van reklám, de nagyon ritkán.
-
jbcs
tag
válasz
Donki Hóte #83 üzenetére
Azok között, akik a Xiaomi telefonjukon vagy a Samsung tévéjükön reklámot találnak és erről képernyőképet küldenek be, egy értékes Xiaomi nyereménycsomagot sorsolunk ki.
-
válasz
Bandetad66 #79 üzenetére
Mitől "dzsunka" neked egy mi 11 ultra pl?
Nem dzsunka a Mi11 sorozat, de annak ellenére, hogy ez a csúcsmodell (a Mix4 megjelenése után is, ami több tekintetben a Mi11 sorozat alá van pozícionálva) mindhárom tag (Mi11, Mi11 Pro, Mi11 Ultra) komoly gondokkal küzd az üzemidő terén. Ezt nem sikerült a Xiaominak jól optimalizálnia.
-
válasz
Bathorypeter #74 üzenetére
Hol van reklám a Samsung TV-ken? Mindenki ezzel jön én meg sose vettem észre semmilyen reklámot.
-
Tartok tőle, hogy az a kerámia hátlap nem hasznosíthatö újra.
-
janeszgol
félisten
Ha ilyen stílusban írsz egy Xiaomiról, azzal magad teszed komolytalanná. Akadnak problémák, és még fognak is akadni a cég termékeinek minőségét illetően (lásd kínai beszállítók változó minősége), de ez a cég nem egy jelentéktelen valami.
Egy Doogee, Vernee, iHunt stb, ezek csicskák. De a Xiaomi, Oppo/OP, Huawei/Honor, TCL, Lenovo nem azok. -
Bandetad66
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #11 üzenetére
V.mi konkrét dolgot hozz fel pls... Mitől "dzsunka" neked egy mi 11 ultra pl? Volt már a kezedben? Használtad egy percet is? Nem... Akkor nem írnál ekkora baromságot.. 😉🙈🙈🤡🤡🤡
-
janeszgol
félisten
válasz
Zsoleszhun #75 üzenetére
Van reklám, de csak bizonyos régiót kiválasztva. Sokan használnak itt pl indiai régiót vagy mást, gondolom rom-cserélgetés miatt.
Nekem van MIUI 10-es és 12-es telefonom is (több is), egy darab reklámot nem láttam soha.
Olyan rémlik, hogy MIUI 12 alatt van egy (1 db) kapcsoló, hogy bizonyos helyekről a reklámot kikapcsolja, de ilyen "tíz helyen kell kikapcsolni" dolgot nem láttam még. -
Bathorypeter
tag
válasz
Zsoleszhun #75 üzenetére
nekem régen volt valamelyik redmi telefonnál reklám,de a mostani mi szériámban keresve se találok.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Bathorypeter #74 üzenetére
Én sem láttam soha, szerintem nem használt még miui-t, hanem valahol olvasta...
-
-
Noukoum
veterán
Az ilyen helyekre telefont vinni? Nem ezért megyek.
Értem hogy van akinek fontos az elméleti védelem és nem elég ha van gyakorlati, de azért ha belegondol az ember elég nagy hülyeség kifizetni egy olyan dolgot amivel lényegében semmit nem kapsz, csak papíron is rajta lesz a védelem. Más kérdés hogy drága telefonon férjen már bele, meg úgysem lesz annyival olcsóbb a telefon. -
doooo
veterán
Igen, a BBK nagyon nyomja a gyorstöltést. Valahogy ők is nyilván megoldották... talán pont grafénnal (a grafitot azért mondtam, mert az "egy szinttel lejjebb van" a grafénhoz képest, mindig előbb a grafitot használják, mondjuk hűtésre is (itt is még mindig grafit van legnagyobb arányban), aztán jön a komolyabb grafén).
-
hemaka
nagyúr
Nem vízálló, miui, nem köszi, de hw-ban egyébként jó erőben van. Kíváncsi leszek a kamerára.
-
jacis
nagyúr
Ez így elég korrekt lett. Kiváncsi leszek itthon mennyi lesz az ára.
-
Rendben, akkor azért majd ha van konkrétum , betesszük ide :)
Én nem azt állítom, hogy a világmegváltó akkutechn. viszont valami csak került bele, persze a grafén is szén, az meg ugye gyémánt... ...
De valamit kellett fejlesztési vonalon megmozgatni, ( az aksigyártónak is) hogy ez a töltési megoldás belekeerülhessen, én más gyártóknál még nem láttam nagyon ezeket
Talán a BBK.
Nyugi, nem vettem komolyan a marketing marhaságot...
nem nyeretlen hülye vagyok azért
nem grafit, grafén.
-
doooo
veterán
Ez a töltéssel függ össze, nem magával az akkuval. Nem lesz ettől több napos üzemidő, nem lesz hosszabb életű akku (max. ha tényleg csökkenti a töltés hőmérsékletét), meg több ciklust kibíró akku, se semmi hasonló. Ugyanolyan lítium-polimer akku, mint az összes többi. Egyébként egyik másik oldalon sem olvasható erről egy betű sem. Ha "groundbraking" dolog lenne, tele lenne vele a sajtó. Még promóciós grafikon sincs róla, mint a grafén-hűtésről.
Nem kell minden marketing-marhaságot komolyan venni. Egyrészt grafitot használnak erre egyébként is legtöbbször, másrészt mindkettő szénalapú, tehát teljesen értelmetlen a mondat.
Le merném fogadni, hogy már más gyártó is ilyen akkukat használ, csak soha nem tették szóvá (főleg úgy, hogy akkukat minden máshoz hasonlóan, nem gyárt a Xiaomi, így a fejlesztés is másé, esetleg LG, BYD, Panasonic, Samsung, stb.).
Erről az állítólagos technológiáról sem lehet normális leírást találni a neten, csak a Xiaomi nyilatkozataiban, meg pletykáiban. Persze lényegtelen, új akku-technológiáról szó sincs. -
The MTW technology used in the battery greatly increases the charging speed and reduces the charging temperature. Graphene anodes is a third-generation conductive agent, with a conductivity that is 1000 times that of traditional carbon black anodes. It can form a highly efficient conductive network and has a smaller internal resistance of the diaphragm, which greatly improves the fast charging performance of the battery.
-
-
-
doooo
veterán
Semmi új nincs itt. Csak a többi, rossz hőelvezetésű, idei modell után próbálkoznak nagyobb grafén felülettel hűteni. Ami a még jobban megemelt órajelű SoC mellett nagyon kérdéses mit fog tudni. Tehát a grafén csak egy réteg "hűtőanyag", semmi köze az akkuhoz ilyen értelemben. Lehetne réz is.
-
Fred23
nagyúr
Aki megszokta, általában már nem mond le róla, alapszolgáltatásnak tartja a használható vízállóságot.
Pár napja voltunk élményfürdőben, lehetett ugrálni is alacsony magasságból a 3.2m mély vízbe -feleségem az S10e-jével víz alól vette, ahogy ugrálok a mostani szörnyű súlyommal. -
válasz
Schuler888 #55 üzenetére
Igaz, a Xiaomi idén 34 készüléket adott ki. ( Igaz ennek egy része azonos készülék a kódnév alapján, így kb egál... )
A Samsung 25-öt.
-
Noukoum
veterán
válasz
Schuler888 #40 üzenetére
Ha jól számolom 48 készülék.
-
válasz
Schuler888 #55 üzenetére
Szerintem itt vitatkozas nem volt, nem igazán gondolom, hogy kéne bármiről is.
Max egy kérdés, ez a szó mit jelent? "kisbrendetlenseg"
-
leslien
nagyúr
válasz
énvagyokaz^^ #51 üzenetére
sokan vásárolnak innen...
-
-
válasz
Schuler888 #40 üzenetére
Na ezzel lehetne vitatkozni a mindenféle Neo/Plus/Grand/Mega modellek kapcsán....
Csak egy érdekes példa
[link] nem gondoltam volna, hogy a fent leírtak egy modellben is elérhetőek voltak
Kövesd vissza az idő vonalát. Volt nagyon durva készülék dömping. Miért? Piacvezető pozíciót elérése céljából, lehet. -
-
szkaroly
senior tag
Minek van az időjárás app ha egy esernyőt se tudsz magaddal vinni?
-
válasz
Schuler888 #24 üzenetére
Másik topicban leírtam, hogy szerintem se tart sokáig, szóval szerintem sokat nem ferditettem, és a smile is ott volt.
Köszi, ha érted ! -
juuzer
addikt
Sajnos a Mi MIX széria már csak árnyéka önmagának. Szerintem ez a telefon nem méltó MIX-utód sajnos.
-
Maxxy10
addikt
Ez most egy új fajta akkumulátor a telefonban? Láttunk már ilyet?
-
válasz
enginev3.0 #39 üzenetére
Az ilyen "kedves" megjegyzések helyett pl. leírhatnád privátvan a cikkírónak, hogy mi a hiba.
De persze, mások vagyunk. -
enginev3.0
félisten
Azért én csak átolvasnám helyesírásilag ezt a cikket
Jó cucc amúgy, kár hogy miui-s
-
Zsoleszhun
addikt
Én örülök, hogy nem MI11 Ultra dizájn, ez az S20Ultra klón jobban bejön, jövőre biztosan veszek egyet (vagy egy MIX4s - t)
gsmarena [link]
-
Watchdog
aktív tag
[link] Itt IP53-ról írnak. Az még éppen megbocsátható... illetve lefröcskölhető.
-
-
ffrdgc
tag
IP hiány elég ciki szerintem.
Ami az árát illeti én durvábbra számítottam -
szkaroly
senior tag
válasz
Schuler888 #24 üzenetére
-
doooo
veterán
Attól, hogy új, felső réteget kap (nyilván szintén a Samsungtól, aki maga is most kezdi használni az ilyen "elrejtett" kamerákat), az alapjai még lehetnek a "régiek" (nem régiek azok se, hisz 8 hónapja debütált az E4-es technológia).
Na meg amúgy is, gondolod nem szerepelne a promóciós képeken, hogy vadiúj E5 van benne (mert az E4-et pont úgy reklámozták "anno")? -
Nem tudtam mi olyan nehéz egy 8mm telefonban, ja hogy kerámia, igy mindjárt más. 225 g még jön 25 g tok megvan a negyed kiló.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Dzsunka ideoda, hw-ben ott vannak, de a miui.. erdemes a forumokat nezni, bughalmaz, tamogatas is gatya, na meg ennyi verziora a sarki gsm-esnel keresel valamit azt a vegen kirohog hogy mi ez mar megint..
-
válasz
elfelejtette #25 üzenetére
Az gondolom, a kínai verzió ára.
A global ára mindig magasabb szokott lenni. -
-
-
hroberto
veterán
Azért kíváncsi leszek, hogy itthon mennyibe fog kerülni.
-
-
roli543
őstag
Az IP hiánya megbocsáthatatlan szerintem és pont.
-
válasz
Schuler888 #15 üzenetére
Samsung E5 lesz benne valószínűleg, de lehet más panel, hisz ugyebár meg kellett oldani a szelfiekamerat
-
doooo
veterán
A 8 megapixeles zoomkamera minden, csak nem "csúcstechnológia", ahogy a HMX szenzoros főegység sem (ettől függetlenül utóbbi biztosan jó).
A kínaiaknál mostanra standard méretűnek és minőségűnek számító képernyő sem az (persze attól még ez is nagyon jó, nyilván az E4-es LTPO).
Ha minden valódi csúcs lenne, nem ennyi lenne az ára, hanem annyi, mint a 11 Ultráé. -
rajd
tag
Na ha ősszel már kapható lesz nálunk is, és 2essel kezd az árcédula, lehet rámegyek egy ilyenre Hacsak nem addigra már a Honor Magic 3 is villant valamit, vagy képbe kerül a G.pixel 6 vagy Galaxy S21 FE... Az év elejei felhozatal nem győzött meg
Főleg árban.
-
Schuler888
senior tag
Hat..
A diamond pixel elrendezes samsung panelre utal, valszeg magukra vallaltak a beta tesztet, varjuk az eredményt!
Ip vedelem hianyara nincs mentseg...
Kameraban valami komolyabb zoom-mal felzarkozhattak volna, meg ha kesve is
Es a SoC, a 888 is eleg blama volt, ezt megfejelni magasabb orajellel, es ilyen átlag(5k mAh) alatti akksival... gaz.
FHD+ kijelzo... nem csucsmodellhez melto, de pl ez az egyetlen negativum, amiota lemondtam a mobil VR-rol, ami abszolut nem érdekel
-
törölt tag
válasz
Mikor a 400,000-es Xiaomin jön a launcherbe épített reklám
Nem dzsunka, piacvezető! <- ez lehetne az új szlogenjük
-
válasz
ne erőltessük.
@erahurka: Rendben. Mindenki azt vesz, amit akar, kanyarodunk rá a készülékre, ne a vásárlási szokásokra
-
-
törölt tag
Szép és jó, de mire ideér, nem lesz olcsóbb egy Samsungnál vagy iPhone-nál. Akkor meg miért ilyen dzsunka Xiaomi izét venne az ember?
-
-
leslien
nagyúr
már itt rendelhető is... vagy csak volt gyorsan elkapkodták...
[link]
-
Xiaomi MIX 4
Ez a készülék hivatalos neve.
-
Segal
veterán
Kamera fronton házon belül is elpicsázza a 11 Ultra. Abba újabb főszenzor van, szélesebb látószögű tele és nagyobb zoom-ot is kínál. A Fold-ban meg ugye a folyékony lencse.
Az akksi is nagyobb abban, a kijelzőfelbontás is...
Szóval azárt annyira nem tették oda magukat, figyeltek arra hogy maradjon a 12-es szériának is újdonság. -
LyonnaisFan1
őstag
Ez odabasz a konkurenciának.
-
Segal
veterán
Nincs a telefon nevében Mi
Csak simán Mix4 a neve
-
zozzo72
aktív tag
Ez most így konkrétan csúcs...
-
30z.Samu
félisten
Durván beindultak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi fogta az összes létező csúcstechnológiát és kerámiába burkolta.
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest